Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

KEF M400 Sunset Orange

Zobraziť katalóg
KEF M400 Sunset Orange
Slúchadlá náhlavné, skladacie, s mikrofónom, Hi-Fi, hliníkové telo, frekvenčný rozsah 20 Hz - 20 kHz, citlivosť 101,5 dB +/- 4 dB, impedancia 32 +/- 15 % Ohm, neodýmové repro 40 mm, 1,3 m kábel, jack 3,5 mm
Kód:  KEF020k3 Produktové číslo:  9260100220

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KEF M400 Sunset Orange


Doprajte si luxus a kvalitu

Pre individualistov, ktorí milujú dizajn aj hudbu sú určené nové hi-fi slúchadlá M400 značky KEF.

Spájajú sa v nich špičkové akustické technológie, presné obrábanie, pevná a zároveň ľahká konštrukcia a výnimočné používateľské pohodlie.


Zvuk s vysokým rozlíšením kdekoľvek a kedykoľvek

Atraktívne slúchadlá s prepracovanými meničmi zabalené do štýlového kompaktného dizajnu, v ktorom sa spájajú ľahkosť a výnimočná kvalita vyhotovenia s presným a prirodzeným zvukom charakteristickým pre značku KEF.

Starostlivo vyladené na prirodzený a zvodný hudobný prednes, ktorý je charakteristickým znakom reproduktorov KEF: iskrivé a detailné výšky, plynulé stredy a pevné, čisté basy.

Presný dizajn

Vzhľad je rovnako skvelý ako zvuk: slúchadlá sú vyrobené z hliníkových odliatkov s hodvábne jemným povrchom. Umožňujú jednoduché zloženie a ponúkajú sa v štyroch rôznych štýlových vyhotoveniach.

Ich presne opracovaný most z liateho hliníka je pevný, ľahký na nosenie a navyše je vybavený systémom pántov uľahčujúcim ukladanie.

V ponuke sú štyri senzačné farebné varianty: champagne white, racing blue, sunset orange, deep black.

Na všetky vaše zariadenia

Slúchadlá M400 sú vybavené integrovaným mikrofónom a diaľkovým ovládaním na odpojiteľné káble. Tvoria tak skvelý doplnok zariadenia značky Apple aj väčšiny ostatných výrobcov a umožňujú ovládanie prehrávania aj prepínania medzi hovormi a počúvaním hudby.

Odpojiteľný kábel je na obidvoch koncoch osadený štandardným 3,5 mm konektorom typu "Jack", takže používatelia môžu ľahko prispôsobiť pripojenia svojim požiadavkám.

Parametre a špecifikácia

Farba
Oranžová Hotovo!

Farba

Farba
Oranžová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KEF M400 Sunset Orange Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KEF M400 Sunset Orange.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií