Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

KENWOOD FPM 260 multipro compact

Zobraziť katalóg
KENWOOD FPM 260 multipro compact
4,8 4 hodnotení
Kuchynský robot – kovový, 750W, 2 rýchlosti, hriadeľ integrovaný v nádobe, sklenený mixér 1.2l, pracovná nádoba 2.1l, sklenený multi mlynček, lis na citrusy, antikorové sekacie nože, 3 antikorové strúhacie disky, dvojitá metla na šľahanie, hnetač, stierka
Kód:  EAV3011c Produktové číslo:  FPM260 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KENWOOD FPM 260 multipro compact

Kuchynský robot Kenwood FPM 260 praktický pomocník, vďaka ktorého všestrannosti môžete krájať, strúhať, sekať, alebo pripravovať nápoje. S patentovaným dual-drive systémom FOOD PROCESSOR je motor s výkonom 750 W veľmi účinný a spracuje aj väčšie porcie. Všetko príslušenstvo je možné umývať v umývačke.
Objem nádoby je 2,1 l a jej pracovná kapacita je 1,2 l. Multipro systém ponúka celý rad príslušenstva, okrem iného aj sklenený mixér s objemom 1,2 l, lis na citrusy, 3 antikorové strúhacie disky, metlu na šľahanie, hnetací nadstavec alebo odstredivý odšťavovač. Robot je vyrobený z kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, takže sa bude dobre vynímať v každej kuchyni.

Parametre a špecifikácia:

Príkon:

750 W

Objem nádoby:
2,1 l

Príslušenstvo:
Mixér s objemom 1,2 l
Antikorové strúhacie disky
Antikorové sekacie nože
Dvojitá šľahacia metla z nehrdzavejúcej ocele
Hnetací nadstavec
Stierka
Lis na citrusy
Odšťavovač
Sklenený multi mlynček

Farebné vyhotovenie:
Nehrdzavejúca oceľ

Hmotnosť:
4,06 kg

Rozmery:
20 × 20 × 36 cm

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Hĺbka
20 cm Hotovo!
Šírka
20 cm Hotovo!
Výška
36 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,06 kg Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
20 cm Hotovo!
Šírka
20 cm Hotovo!
Výška
36 cm Hotovo!
Hmotnosť
4,06 kg Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KENWOOD FPM 260 multipro compact Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KENWOOD FPM 260 multipro compact. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte KENWOOD FPM 260 Multipro Compact. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte KENWOOD FPM 260 Multipro Compact. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: KENWOOD FPM260 Multipro Compact konyhai robot.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií