Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LAMAX Dots2 White

Zobraziť katalóg
LAMAX Dots2 White
3,0 8 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, True Wireless, štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, podpora AAC a SBC, hlasový asistent, prepínanie skladieb, prijímanie hovorov, certifikácia IPX4, frekvenčný rozsah 20–20000 Hz, výdrž batérie až 36 h (6 h+30 h)
Kód:  LMA031dot2a Produktové číslo:  LMXDO2W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LAMAX Dots2 White

Chcete prežiť poriadny hudobný zážitok? Túžite po tom si vychutnať každučký zvuk svojej obľúbenej skladby? Toto a mnoho ďalšieho pre vás bude samozrejmosťou s výkonnými bezdrôtovými slúchadlami LAMAX Dots2. Teraz budete môcť poctivo behať, jazdiť na bicykli, alebo sa len tak povaľovať doma na gauči v pohodlí, bez akýchkoľvek obťažujúcich drôtov. Nechajte sa unášať na vlnách vábnych melódií so slúchadlami LAMAX Dots2.

Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel LAMAX Dots2 White

  • Kochajte so skvelým zvukom slúchadiel LAMAX Dots2 až 6 hodín
  • Bezdrôtový prenos zvuku zaručený kodekmi AAC a SBC, ako aj Bluetooth 5.0
  • Slúchadlá LAMAX Dots2 majú dosah 15 m
  • Nabíjajte pohodlne a rýchlo v nabíjacom puzdre, ktoré je vybavené LED indikačnými svetlami
  • Len jedno tlačidlo vám poslúži na prijímanie hovorov, či pozastavovanie hudby

Dokonalá sloboda počúvania vďaka slúchadlám LAMAX Dots2

Ponorte sa do svojho hudobného sveta kedykoľvek a kdekoľvek sa vám zachce. Bezdrôtové slúchadlá LAMAX Dots2 druhej generácie radu True Wireless znejú ešte lepšie, vydržia ešte dlhšie a sú ešte prepracovanejšie. Na jeden záťah zvládnu hrať až 6 hodín, čo znamená dvakrát viac ako predchádzajúci model a podstatne dlhšie ako konkurencia. Pritom sú skoro o tretinu menšie, takže držia v ušiach pohodlne, pevne a nevypadnú ani pri pohybe. Môžete s nimi aj telefonovať, alebo ich ovládať cez hlasového asistenta. Puzdro slúchadiel LAMAX Dots2 je možné nabíjať nielen cez kábel, ale aj bezdrôtovo.

Dokonale vyladený zvuk so slúchadlami LAMAX Dots2

Nezáleží na tom, aký hudobný žáner počúvate. U LAMAX Dots2 máte istotu, že každý bude znieť úplne skvele vďaka špičkovým meničom a čipsetu. Vďaka bezdrôtovému pripojeniu cez Bluetooth 5.0 až na 15 metrov a podpore AAC aj SBC kodeku dostanete maximálnu kvalitu prenosu s úplnou slobodu pohybu a podporu všetkých typov zariadení.

Hudba neustále k dispozícii – 24/7

Nikdy neviete, kedy sa budete potrebovať odizolovať, nabudiť, alebo upokojiť svojou obľúbenou hudbou. Dobíjacie puzdro slúchadiel LAMAX Dots2 je istota, že budete mať slúchadlá pripravené kedykoľvek. Stačí ich na chvíľu vložiť dovnútra a ide sa ďalej. Kapacita puzdra dobije slúchadlá celkom 5×. O stave jeho batérie budete mať prehľad vďaka štyrom LED diódam. A keď budete potrebovať puzdro dobiť, dá sa to bezdrôtovo aj cez kábel USB-C. V porovnaní s predchádzajúcim modelom je puzdro slúchadiel LAMAX Dots2 takmer o polovicu menšie, takže sa pohodlnejšie zmestí do vrecka.

Bezkáblové slúchadlá LAMAX Dots2 zvládnu s vami čokoľvek

Bezkáblové slúchadlá LAMAX Dots2 vás budú sprevádzať každý deň – doma, v kancelárii aj vonku. Puzdro znesie aj náročnejšie podmienky a slúchadlá zvládnu aj športové aktivity. Niekto vám volá? Tak si ho pustite do slúchadiel a ruky môžete zamestnať niečím iným, než držaním svojho mobilu. Navyše vďaka kvalitnému mikrofónu vás volajúci bude perfektne počuť a ak budete potrebovať, môžete cez slúchadlá aktivovať hlasového asistenta v smartfóne. V balení od nás dostanete aj tri veľkosti nadstavcov do uší, takže si môžete vybrať tie, ktoré vám najlepšie sadnú.

Šesť hodín na jedno nabitie

Slúchadlá bez káblo LAMAX Dots2 dokážu hrať až 6 hodín na jedno nabitie. To znamená, že si môžete nechať 360 minút púšťať do uší jeden hit za druhým.

Voľnosť bez káblov

Kapacita batérie v puzdre 550 mAh vystačí na päť dobití slúchadiel LAMAX Dtos2. Bez zásuvky sa preto zaobídete naozaj dlho. Puzdro sa tiež dobíja indukčne – jednoduchým položením na nabíjaciu podložku.

O triedu lepší zvuk slúchadiel LAMAX Dots2

Bezkáblové slúchadlá LAMAX Dots2 disponujú lepším zvukom, než ich predchodca. Došlo k celkovému vyladeniu slúchadiel, keď sa zmiernili basy, ktoré o sebe aj tak dávajú náležite vedieť. Stredy a výšky sú detailnejšie prekreslené.

LAMAX ponúka moderné USB-C

Puzdro slúchadiel LAMAX Dots2 môžete dobiť aj cez kábel s koncovkou USB-C, ktorá je čím ďalej rozšírenejšia. Úplnú kapacitu dosiahne batéria približne za 90 minút.

Bluetooth 5.0 

Bluetooth 5.0 má dosah až 15 metrov,  takže môžete telefón pokojne nechať na stole a voľne sa pohybovať po byte so slúchadlami LAMAX Dots2 v ušiach. Žiadne sekanie, žiadne výpadky, iba vaša hudba.

Štyri LED indikátory pre lepší prehľad

Aby vás pri aktivitách neprekvapila vybitá batéria, môžete si kedykoľvek skontrolovať stav pomocou štyroch LED indikátorov na puzdre slúchadiel LAMAX Dots2.

Okamžité spárovanie slúchadiel

Po vybratí z puzdra sa slúchadlá automaticky prepoja a začnú vyhľadávať zdroj signálu – telefón, počítač, alebo tablet. Skôr ako si dáte slúchadlá LAMAX Dots2 do uší, už sú ready na váš playlist.

Bezdrôtové slúchadlá LAMAX ponúkajú ovládanie jedným dotykom

Jediným tlačidlom na slúchadlách LAMAX Dots2 môžete pozastaviť prehrávanie, prijať telefónny hovor, alebo prepnúť na ďalšiu skladbu. Jednoduchšie to už nejde.


Maximálna kvalita prenosu

Ak váš smartfón podporuje formát AAC, vychutnáte si najvyššiu kvalitu prenosu zvuku. Funguje samozrejme aj starší kodek SBC, takže slúchadlá bez kábla Dots2 spolupracujú naozaj so všetkým.

Tri nadstavce pre každé ucho

Pri slúchadlách do uší záleží na veľkosti gumových nadstavcov. To rozhoduje o tom, aké komfortné a kvalitné bude počúvanie, ale aj či budú držať aj pri aktívnejšom pohybe. V balení slúchadiel LAMAX Dots2 dostanete až tri veľkosti.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, SBC Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia od
20 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu
Integrovaný Hotovo!

Batéria

Maximálna výdrž batérie
36 h Hotovo!
Výdrž batérie (slúchadlá)
6 h Hotovo!
Výdrž batérie (puzdro)
30 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C, Bezdrôtové nabíjanie Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
6 g Hotovo!

Podsvietenie

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LAMAX Dots2 White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX Dots2 White Wireless charging. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAMAX Dots2 White Wireless charging.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií