LAMAX Shield

Zobraziť katalóg
LAMAX Shield
Alarm – bezdrôtový, ovládanie pomocou sms, aplikácie alebo na ovládacom paneli, možnosť spárovania s až 50 senzormi, 50 RFID čipmi a 10 diaľkovými ovládačmi, zónovanie, záznamník, obojsmerné hovory, žiadne mesačné poplatky
Kód:  LMA002a1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LAMAX Shield

Všade dobre, doma najlepšie. Zabezpečte si svoj domov s domovým bezdrôtovým alarmom LAmax Shield. Šikovný bezpečnostný systém ochráni vás, vašich blízkych aj váš majetok. LAMAX Shield umožňuje ovládanie pomocou aplikácie v smartfóne, v ktorej si pohodlne zobrazíte aktuálny stav. Napájanie senzorov prebieha cez tužkové batérie, hlavné čidlo okrem elektrickej energie využíva integrovanú batériu. Používanie bezpečnostného systému nevyžaduje žiadne poplatky. 



Kľúčové vlastnosti LAMAX Shield

  • Bezdrôtový
  • Ovládanie pomocou SMS, aplikácie alebo na ovládacom paneli
  • Možnosť spárovania až s 50 senzormi
  • Množstvo funkcií
  • Bez mesačných poplatkov
Domovní alarm LAMAX Shield

Domovní alarm LAMAX Shield

Bezdrôtový dohľad LAMAX Shield

Prekážajúca kabeláž sa stane minulosťou s bezdrôtovým alarmom LAMAX Shield. Celý systém je prepojený pomocou signálu, možno ho tak nainštalovať aj na ťažko prístupné miesta. Inštaláciu zvládnete hravo sami bez pomoci profesionálov. 


Bez mesačných poplatkov za prevádzku

Pre správne fungovanie bezpečnostného systému LAMAX Shield je nutné vložiť do zariadenia SIM kartu. Za prevádzku alarmu žiadne poplatky neplatíte, zaplatíte iba za odoslané upozorňovacie SMS.

Okrem aplikácie možno so systémom LAMAX komunikovať aj pomocou SMS príkazov.

Domovní alarm LAMAX Shield

 Domovní alarm LAMAX Shield

Možnosť rozdelenia a pomenovania

Či už ste doma, na dovolenke či v zamestnaní, alarm LAMAX Shield na vašu domácnosť neustále dohliada. Zostavte si jednotlivé senzory alarmu do zón a pri príchode domov deaktivujte iba tú časť, v ktorej sa pohybujete. Senzory dymu, ochranu garáže, skrátka časť systému možno nechať v prevádzke. Podľa pomenovania tak jednoducho zistíte, v ktorej časti domu sa niečo deje.


Obojsmerné volania

Potrebujete hovoriť s niekým doma, ale nikto nedvíha telefón? Alebo naopak niekto potrebuje z domu zavolať vám? Maličkosť. LAMAX Shield podporuje obojstranné hovory. Pomocou funkcie záznamníka tak môžete nadiktovať nákupný zoznam či zadať úlohy.

Domovní alarm LAMAX Shield

Jednoduché kódovanie

Alarm LAMAX Shield jednoducho odkódujete jednoduchým priložením čipu. Jednotlivé čipy možno pomenovať. Pri príchode alarm automaticky odošle informačnú sms na vybrané telefónne číslo. Získate tak prehľad napríklad o príchode detí zo školy.


Jednoduchá montáž bez vŕtania

V balení spolu s alarmom LAMAX Shield nájdete aj montážnu súpravu pre senzory aj hlavný panel. Systém môžete pripevniť pomocou hmoždiniek a skrutiek, alebo ho jednoducho prilepiť pomocou 3M samolepiek. K bezpečnostnému systému možno pripojiť celú domácnosť – až 50 senzorov, 50 RFID čipov a 10 diaľkových ovládačov. 

Obsah balenia
1× Ovládací panel
1× Magnetické čidlo
1× Snímač pohybu
2× RFID čip
2× Diaľkové ovládanie
1× IP kamera (vo verzii LAmax Shield Plus)
1× Upevňovacia súprava
Návod na obsluhu


Parametre a špecifikácia

Pripojenie
GSM Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie, Ovládanie domácnosti Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
GSM Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie, Ovládanie domácnosti Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LAMAX Shield Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LAMAX Shield. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LAMAX Schild. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LAMAX Schild. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LAMAX pajzs.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií