AP+ nový vizuál alzaplus segmenty sda v2

Leitz TruSens Z-3000

Zobraziť katalóg
Leitz TruSens Z-3000
3,6 10 hodnotení
Čistička vzduchu vhodná pre alergikov, externý SensorPod meria kvalitu vzduchu v miestnosti a riadi čističku, patentovaný systém Pure Direct rýchlo a efektívne distribuuje vzduch do celej miestnosti. 360° DuPont ™ HEPA - filtrácia zachytáva prach, baktérie a vírusy, plesne, alergény, pachy, dym a dráždivé častice chlpov domácich zvierat zo všetkých smerov. UV lampa ničí mikroorganizmy a baktérie, numerická a farebná indikácia kvality vzduchu, tichý a nočný režim, časovač, indikátor výmeny filtrov. Umývateľný pre-filter, uhlíkový a HEPA filter, certifikácia ECARF, pre miestnosť 70m2
Kód:  TRUCV733 Produktové číslo:  2415114EU Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Leitz TruSens Z-3000


Rozmýšľate nad lepšou kvalitou vzduchu kvôli alergii, astme alebo zníženej imunite?


Naša odpoveď je Leitz TruSens Z-3000

Ľudia trávia v priemere 93 % svojho života v budovách

Vzduch v miestnosti, ktorý dýchate, môže byť podstatne horší ako ten vonku. A pretože vzduch nevidíte, potrebujete pomocníka, ktorý túto životne dôležitú súčasť našich domovov bude vidieť. Čistička vzduchu Leitz TruSens Z-3000 vám to umožní. Prehľadný displej vás informuje o kvalite vzduchu, ktorý dýchate. Monitoruje vzduch v celej vašej miestnosti, nielen v blízkosti čističky a poskytuje čisté ovzdušie všade okolo vás vďaka 360 stupňovej filtrácii DuPont™.

Leitz TruSens Z-3000 PONÚKA 4 ÚROVNE ČISTENIA

Zachytáva a ničí znečistenie*

UMÝVATEĽNÝ PREDFILTER
prach a chlpy domácich zvierat

FILTER HEPA
alergény do veľkosti 0,3 mikróna

UHLÍKOVÝ FILTER
určité plyny a pachy

UV STERILIZÁCIA
ničí a obmedzuje mikróby a vírusy

*V laboratórnom teste UV lampa zabila 99 % Staphylococcus aureus a Pseudmonas aeruginosa.

SenzorPod – SNÍMAČ MONITOROVANIA KVALITY OVZDUŠIA

Správny spôsob monitorovania vzduchu je zaistený samostatným snímačom. Väčšina čističiek nepozná kvalitu vzduchu v miestnosti. Leitz TruSens Z-3000 túto informáciu však má a dokáže na ňu reagovať. Snímač SenzorPod sa môže umiestniť kdekoľvek v miestnosti, kde potom meria znečisťujúce látky, aby výsledky odosielal späť do čističky TruSens, ktorá podľa toho automaticky upravuje svoj výkon. Inteligentne, bez aplikácií, bez vašej prítomnosti.

Čistička vzduchu Leitz TruSens Z-3000 získala certifikáciu ECARF

Alergény sa nezastavia pri dverách a peľ, plesňové spóry alebo baktérie sa k vám dostanú, aj keď máte zavedené preventívne opatrenia. Čističky vzduchu môžu do veľkej miery odstrániť alergény z vnútorného vzduchu, takže ľudia so sennou nádchou alebo alergickou astmou trpia výrazne menej. Európske stredisko pre výskum alergií (ECARF) oceňuje čističky vzduchu, ktoré dosahujú merateľné zlepšenie kvality vzduchu pre stanovenú veľkosť miestnosti v každodennej prevádzke.

PureDirect – TECHNOLÓGIA PRÚDENIA VZDUCHU

Na efektívnu distribúciu čistejšieho vzduchu v miestnosti sme navrhli technológiu prúdenia vzduchu Leitz TruSens PureDirect. Väčšina čističiek vzduchu môže v miestnosti zanechať tzv. mŕtve zóny. Čističky, ktoré vypúšťajú vzduch len v jednom smere, vytvárajú v niektorých miestach oblasti s nízkou cirkuláciou vzduchu alebo dokonca oblasti, kde žiadny vzduch necirkuluje. PureDirect má samostatné prúdy vzduchu, ktoré tieto mŕtve zóny minimalizujú.

DUÁLNE PRÚDENIE VZDUCHU PUREDIRECT

Čistička vzduchu Leitz TruSens Z-3000 sa postará o optimálnu distribúciu čistejšieho vzduchu v miestnosti.

DIZAJN A JEDNODUCHÉ OVLÁDANIE ČISTIČKY VZDUCHU Leitz TruSens Z-3000

Dotykový panel

Moderný LEDkový displej ukazuje kvalitu vzduchu a zároveň umožňuje jednoduché intuitívne ovládanie.

Ľahké prenášanie

Ocenený dizajn je nielen krásny, ale aj kompaktný a praktický na rýchlu inštaláciu a jednoduché premiestnenie, napríklad na noc z obývačky do spálne.

Vzdialený senzor

Vzdialený úplne tichý senzor umožňuje, že nemusíte mať čističku vo svojej blízkosti a zároveň viete, že váš vzduch je perfektne čistý.

Čo sa nám na čističke vzduchu Leitz TruSens ešte páči?

Napríklad, že automatickú reguláciu otáčok ventilátora môžete kedykoľvek prepnúť na ručný režim ovládania čističky vzduchu. Takže pri práci si nastavíte tichý chod a na noc si k nemu pridáte aj nočný režim s tlmeným osvetlením displeja. Ráno ľahko premiestnite čističku vzduchu TruSens držadlom do obývacej izby. V jednoduchosti je krása. Navrhnuté pre váš životný štýl.

PRODUKTOVÁ SÉRIAČISTIČIEK VZDUCHU Leitz TruSens

Pocítite rozdiel


Parametre a špecifikácia

Ocenenie za dizajn
Red Dot Design Award Hotovo!
Príkon
68 W Hotovo!
Vzduchový výkon
354 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
70 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
66 dB(A) Hotovo!

Ocenenie za dizajn

Ocenenie za dizajn
Red Dot Design Award Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Automatický režim, Časovač, Nočný režim, Regulácia výkonu Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový, UV žiareniu Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
28 cm Hotovo!
Hĺbka
72 cm Hotovo!
Výška
28,5 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, daju sa kupit pre tuto cisticku (TruSens Z-3000) aj nahradne diely? Myslim tym filtre, UV lampa, atd... Dakujem

Dobrý deň, chcem sa spýtať, či už nebudete mať vôbec v ponuke príslušenstvo pre túto čističku, konkrétne UV lampu. Našiel som iba informáciu, že predaj sa skončil. Myslím, že to nie je celkom fér predávať zariadenie na ktoré sa nedá kúpiť príslušenstvo, bez ktorého čistička neplní svoj účel.

O pár dní mi končí záručná doba. Asi po roku a pol sme ju prestali používať. Po cca 5 mesiacoch som ju chcel spustiť, vymenil som všetky filtre. Spustil som ju a nechce sa spárovať so senzorom a nedá sa teda prepnúť do režimu AUTO. Viete mi poradiť, ako to spárovať? Alebo to musím ísť reklamovať? Predtým sme s ňou boli spokojní, ale teraz je už iba manuálna. Ďakujem

Dobry den, ma tato cisticka Ozone free certifikaci? Pokud nema, jake mnozstvi ozonu produkuje?

Dobrý deň. Je v cene čističky aj ďalší náhradný filter?

Dobry den. Chcem sa spytat, ci sa skutocne jedna o UV ultrafialové žiarenie vlnovej dĺžky 253,7 nm pouzivane pri germicidnych ziaricoch. Dakujem.

Produkuje pri zapnutej UVC lampe aj pach typický pre UVC žiariče? aj keď ten myslím vzniká pri rozpade rúznych častíc vo vzduchu a keďže vzduch pri tej lampe by už mal byť prefiltrovaný tak teoretický by nemuselo tvoriť ten zápach ale nie som si istý preto sa pýtam

Dobrý den. Jsem alergik a čističku mám doma. Běží na režim auto. Když se ráno vzbudím, všechno mě lechtá, kýchám a smrkám. Pak přepnu čističku na režim turbo a po chvíli je to lepší. Zároveň, ale nechci nechat čističku běžet na turbo celý den, a tak přepínám opět na auto. Čistička ale vždy ukazuje nízké číslo (dobrou kvalitu vzduchu) i ve chvíli, kdy já kýchám jako blázen. Proto se domnívám, že alergeny vůbec ve vzduchu nedetekuje a vyčistí je, až když jí zvýším výkon sama ručně. S čidlem přitom problém není. Pozná, když smažím, nebo když má někdo venku táborák. Je možné, že čidlo opravdu alergeny ve vzduchu nepozná? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, zajímalo by mne zda při nočním provozu displey svítí, ev dá se vypnout, případně zda čistička vydává jiný zdroj světla. Dekuji M. Gajdušek

Dobrý deň, v poslednej dobe mi signalizuje čistička,že ma problem spojit sa so senzorom kvality vzduchu. Pristroje som vypla, zapla..Funguju, ale nekomunikuju medzi sebou. Pristroj ma cca 5 mes. Viete ma prosím usmerniť ako postupovať ďalej ? Ďakujem.Ciburova

123
Diskusia a poradňa k Leitz TruSens Z-3000
Príslušenstvo pre Leitz TruSens Z-3000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Leitz TruSens Z-3000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Leitz TruSens Z-3000.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií