AP+ nový vizuál Aplikace

Lenco LS-410WA

Zobraziť katalóg
Lenco LS-410WA
Gramofón – drevený, s reproduktormi, s krytom, vstavaný predzosilňovač s možnosťou vypnutia, rýchlosť 33,3 a 45 otáčok za minútu, materiál taniera hliník, náhon remienkom, automatické ovládanie, rovné ramienko, Bluetooth, RCA výstup, slúchadlový výstup, elektromagnetická (mm/mc) prenoska, v balení Pribalený AC adaptér, hmotnosť 6,05 kg, rozmery 192 × 425 × 360 mm (V׊×H), hnedá farba
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  WZ993a0b2 Produktové číslo:  lls410wa Stránky výrobcu
Lenco LS-410WA 253,90 € Momentálne nedostupné

Lenco LS-410WA

Gramofón Lenco LS-410WA Screen

Chcete si púšťať nesmrteľné platne a prepojiť kvalitný zvuk so špeciálnou atmosférou? Potom nepochybne oceníte drevený gramofón LENCO. Tento štýlový drevený gramofón vynikne v každom priestore. Gramofón ponúkne integrovaný zosilňovač a reproduktory, ihneď po zapojení tak môžete začať s počúvaním. Pohon tohto modelu zabezpečuje remienok, ktorý sa môže pochváliť antirezonančnou funkciou. Automatický prehrávač platní LENCO oplýva jednoduchou a komfortnou obsluhou. Stačí vložiť dosku, stlačiť tlačidlo prehrávania a gramofón sa o všetko postará.

Zásadné prednosti gramofónu Lenco LS-410WA

  • Gramofón LENCO vytiahne na svetlo vaše LP platne
  • Vzhľad dokresľuje decentné drevo
  • Ide o automat
  • Platne prehráva rýchlosťou 33,3 a 45 otáčok za minútu
  • Gramofón LENCO disponuje reproduktormi
  • O pohon sa stará remienok
  • Má vo výbave vypínateľný predzosilňovač
  • O kvalitu zvuku sa stará rovné ramienko
  • Výbavu prehrávača platní tvorí elektromagnetická (mm/mc) prenoska
  • Prehráva médiá: LP
  • Počúvanie cez slúchadlá alebo reproduktory vám zaistí S Bluetooth, S RCA výstupom a Jack 3,5mm výstup
  • V balení sa nachádza Pribalený AC adaptér
Gramofón Lenco LS-410WA Vlastnosti/technológia
Gramofón Lenco LS-410WA Bočný pohľad

Užite si kvalitný zvuk s vylepšenými funkciami

Gramofón LENCO vám umožní oprášiť vaše hudobné poklady. Dobré počúvanie vám sprostredkuje vypínateľný predzosilňovač, ktorý je možné ľahko vypnúť a použiť externý. Gramofón zvláda rýchlosť otáčania 33,3 a 45 otáčok za minútu. Gramofón má k dispozícii rovné ramienko, ktoré riadne drží v drážke. Balenie gramofónu LENCO tvorí Pribalený AC adaptér. O reprodukciu audia sa tu stará elektromagnetická (mm/mc) prenoska. Rozmery gramofónu sú 192 × 425 × 360 mm (V × Š × H). Prehrávač platní váži 6,05 kg. Dotvára ho vkusne zvolená hnedá farba.

Gramofón LENCO môžete využiť viacerými spôsobmi

Ponúkaný moderný gramofón vás prekvapí svojimi pridanými funkciami. V gramofóne sa nachádza aj S Bluetooth, S RCA výstupom a Jack 3,5mm výstup, tak si svoje vinyly vychutnáte nielen klasickou cestou, ale aj napriek iným kompatibilným zariadeniam. Vo svojej výbave má ochranný kryt. Gramofón na platne LENCO rozšíri vašu hudobnú zbierku.

Gramofón Lenco LS-410WA Vlastnosti/technológia

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Rozmery a hmotnosť

Šírka
425 mm Hotovo!
Hĺbka
360 mm Hotovo!
Výška
192 mm Hotovo!
Hmotnosť
6,05 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lenco LS-410WA Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lenco LS-410WA. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lenco LS-410WA. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lenco LS-410WA. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lenco LS-410WA.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií