Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Logitech MX900 Performance US Layout

Zobraziť katalóg
Logitech MX900 Performance US Layout
3,7 10 hodnotení
Set klávesnice a myši – bezdrôtový, rozhranie: bluetooth, americká kancelárska klávesnica + laserová myš, 2000 DPI, 7 tlačidiel, vhodná pre pravákov
Americká klávesnica
Kód:  MC049d3a Produktové číslo:  920-008879

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Logitech MX900 Performance US Layout

 
logitech Mx900 performance

jednoducho najlepšia bezdrôtová sada.

LOGITECH MX900 PERFORMANCE

klávesnica pre profesionálov.

Zaistite si maximálnu produktivitu a kúpte si bezdrôtovú sadu klávesnice a myši Logitech MX900. Klávesnica ponúka inteligentné podsvietenie, nastaviteľné klávesy a ďalšie vychytávky. Bezdrôtová myš MX potom disponuje dvomi rolovacími kolieskami a celkom 3 tlačidlami, z ktorých jedno upravuje jej rýchlosť. S funkciou Easy Switch a bezdrôtovým pripojením pomocou Bluetooth môžete myš pripojiť až ku 3 počítačom.

HLAVNÉ FUNKCIE

 
LOGITECH MX900 PERFORMANCE

SKVELE ČITATEĽNÉ KLÁVESY

Pohodlná klávesnica Logitech je vďaka svojim štandardným rozmerom a jednoduchému dizajnu vhodná do každej kancelárie. Vaše zápästia určite ocenia jej drobný sklon zaručujúci maximálne pohodlie a nižšie únavu.

LOGITECH MX900 PERFORMANCE

POHODLNÁ, PROFILOVANÁ MYŠ

Vďaka profilovanému tvaru a mäkkým pogumovaným bočným úchopom vám bezdrôtová myš pohodlne padne do dlane. Svojím poňatím je však skôr vhodná na použitie v pravej ruke. Myš aj klávesnice majú vstavanú batériu, ktorú je nutné v závislosti na používaní dobíjať raz za 10 (klávesnicu) alebo 70 (myš) dní.

LOGITECH MX900 PERFORMANCE

PRODUKTIVITA NA DOSAH RUKY

Špičková myš Logitech MX vás zaujme nielen svojimi funkciami, ale aj svojim ergonomickým dizajnom. Na bočnej strane leží špeciálne bočné koliesko, ktoré môžete ovládať palcom. Ide o inovatívny spôsob, ako jednoducho a efektívne pracovať s myšou.

LOGITECH MX900 PERFORMANCE

LOGITECH FLOW

Vďaka profesionálnemu softvéru Logitech Flow budete môcť ovládať až tri počítače súčasne pomocou jednej myši. Odteraz sa vaša práca niekoľkonásobne zrýchli. Predstavte si, že pracujete na stolnom počítači a nutne niečo potrebujete vložiť do notebooku. Jednoducho prepnete zariadenie a obsah vložíte tam, kam treba.

LOGITECH MX900 PERFORMANCE

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

PERFEKTNÝ TVAR

Špičková myš od spoločnosti Logitech v čiernom prevedení je určená naozaj pre náročných užívateľov. Myš je optimalizovaná ako pre Windows, tak pre MAC. Navrhnutá pre vašu rýchlejšiu a oveľa efektívnejšiu prácu.


Parametre a špecifikácia

Rozhraní
Bluetooth Hotovo!
Určenie klávesnice
Kancelárska Hotovo!
Formát klávesnice
100 % Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
Bluetooth Hotovo!

Usporiadanie

Lokalizácia
Americká Hotovo!
Enter
Jednoriadkový Hotovo!
Backspace
Široký Hotovo!
Ľavý shift
Široký Hotovo!
Kurzorové šípky
Široké Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Použitie myši

Typ
Kancelárska Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
2 000 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!
Viac parametrov

Logitech je s ročným obratom okolo 1,8 miliardy dolárov najväčším svetovým výrobcom počítačových periférií. Svoje počítačové myši a klávesnice, produkty umožňujúce komunikáciu na internete, prehrávanie hudby, domácu digitálnu zábavu a bezdrôtové zariadenia predáva v sto krajinách sveta. Vo viac ako tridsiatich krajinách pritom zamestnáva vyše 7 200 zamestnancov.

Poznámka:

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou


» Všetky bluetooth klávesnice a myši
» Všetky kancelárske sety klávesnice a myši
» Všetky bezdrôtové klávesnice a myši

Pokiaľ nie je uvedené inak, klávesnica je dodávaná s českou lokalizáciou.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, ma tato klavesnice na sobe napsane US a CZ "pismenka"nebo jen US pismenka jako na fotce? Dekuji za odpoved.

Je tato klavesnice vystavena v Holesovicich?

Dobrý den, prosím o informaci, jak je uděláno přepínání mezi jednotlivými PC. V současné době používám myš Logitech a ta má tlačítko určené k přepínání zespoda. Pátral jsem po webu, ale informaci jsem nenašel. A musí se přepnout zvlášť klávesnice a zvlášť myš? nebo jak přepnu např. myš, přepne se mi i klávesnice? předem moc díky za odpovědi

Dobry den prajem. Chcem sa opytat aka bateria a pocet baterii ide do mysi a do klavesnici.

Ma tato layout ako je na obrazku? Stretol som sa viackrat, ze obrazok nesedel s tym ako su naozaj klavesy rozmiestnene. Tj ma tato verzia lavy Shift dlhy a Enter jednoriadkovy?

Dá se prosím připojit k Androidu a případně k Linuxu?

Dobrý den, mám zájem o tuto klávesnici ale s českým layoutem, dá se sehnat? Děkuji,

Dobrý deň. Prosím vás, je klávesnica podsvietená? Informácie sa rozchádzajú, tak ako to je? Ďakujem za odpoveď.

Diskusia a poradňa k Logitech MX900 Performance US Layout
Príslušenstvo pre Logitech MX900 Performance US Layout Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech MX900 Performance - US. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Logitech MX900 Performance US Layout. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Logitech MX900 Performance US Layout. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Logitech MX900 Performance US Layout.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií