M-Audio Oxygen 88

Zobraziť katalóg
M-Audio Oxygen 88
5 1 hodnotení
Klávesy USB MIDI kontrolér s polovyváženou klaviatúrou. 8 kláves, 8 jemných otočných ovládačov a 9 faderov v štýle mixov. DirectLink režim pre automatické priradenie ovládačov parametrom DAW. Axiom Instrument Mapy pre priamy prístup k parametrom virtuálnych nástrojov - 199,50 €/ks
Kód:  MAU016 Produktové číslo:  Oxygen 88

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

M-Audio Oxygen 88

Riadiaca klaviatúra M-Audio Oxygen 88 sprostredkováva vysoko expresívne a autentické zážitky z hry. Je určená pre muzikantov, ktorí požadujú odozvu klavíra a navyše vlastnosti moderného MIDI kontroléra. Klaviatúra s 88 klávesmi sa špičkovú kladivkovou mechanikou a štyrmi voliteľnými rýchlostnými krivkami poskytuje požadovanú spätnú väzbu, zatiaľ čo 32 priraditeľných tlačidiel, otočných ovládačov a tiahel ponúka kompletnú kontrolu nad vašim hudobným softvérom.

Intuitívna obsluha

Základnou prednosťou je režim HyperControl, ktorý dokáže automaticky mapovať ovládacie prvky klaviatúry na najpoužívanejšie funkcie DAW, Vrátane tlačidiel transport, mixu, nastavenie panorámy stopy a parametrov pluginov. Vstavané továrenské predvoľby ponúkajú podporu pre najpopulárnejší virtuálne nástroje hneď po vybalení z krabice, Bez toho, aby bolo potrebné čokoľvek zložito inštalovať alebo nastavovať. M-Audio Oxygen 88 je jednoducho ideálne a nekompromisný voľbou do štúdia aj na pódium.

HyperControl (DirectLink)

S ôsmimi programovateľnými otočnými ovládačmi, deviatimi 60mm jazdci, deviatimi tlačidlami, šiestich transportnými ovládačmi máte úplnú kontrolu nad vaším projektom. Tú podporujú aj štyri zóny s dedikovanými tlačidlami zóny pre vrstvenie a rozdeľovanie zvukov na kontroléra. Samozrejmosťou sú tlačidlá pre transpozíciu oktávy nahor/nadol aj priraditeľná kolieska ohýbania tónu (pitch) a modulácie. Všetko potom doplňujú dve dedikovaná tlačidla snapshot (advance a mute), tri jedinečná tlačidlá select pre okamžité prechádzanie predvolieb, MIDI kanálov a programové zmeny.
Režim HyperControl automaticky mapuje ovládače klaviatúr Oxygen a priraďuje ich najpoužívanejším parametrom DAW. Nemusíte sa preto nijak rozptyľovať pri vašom tvorivom procese a miešanie hudby. Nemusíte sa vôbec zastavovať, vracať sa ku klasickej QWERTY klávesnici a zase späť k MIDI ovládačmi. Továrenské predvoľby sú k dispozícii pre virtuálne nástroje ako sú Pro Tools, Cubase, Live, GarageBand, Logic a ďalšie ... Rozhranie medzi MIDI ovládačom a softvérom už nemôže byť jednoduchšie!
Zoznam aplikácií DAW, Ktoré sú v tento okamih kompatibilné s funkciou HyperControl (DirectLink).

Kľúčové prvky:
  • 88 klávesov so špičkovou kladivkovou mechanikou a štyrmi voliteľnými rýchlostnými krivkami - Pre rovnaký pocit, ako pri hraní na klasickom klavíri.
  • Jednoduché nastavenie ihneď po vybalení z krabice - Jediný kábel USB pre dáta i napájanie.
  • 8 gombíkov, 9 faderov, 9 tlačidiel, transpozícia, transportné tlačidlá a ďalšie prvky- Režim HyperControl zaisťuje automatické mapovanie prvkov na funkcie na DAW.
  • Tvorivé softvér Ignite - Zachytávajte, vytvárajte, kombinujte a Aranžujte svoje hudobné nápady.

Kompatibilita s Pro Tools

Ovládače Oxygen podporujú integráciu do aplikácie Pro Tools (predáva sa samostatne) - štandardu v oblasti softvérového záznamu do DAW v profesionálnych, osobných i domácich štúdiách po celom svete. Vďaka funkcii HyperControl sú ovládače Oxygen okamžite mapované na najdôležitejšie parametre okien Mixer, Edit a Transport v Pro Tools, rovnako ako na obsiahlej virtuálne nástroje vstavané v Pro Tools. Pro Tools a Oxygen poskytujú efektívne pracovné prostredie v impozantnej kooperácii.

AVID Ignite - buďte kreatívni

Ignite je unikátny softvér pre tvorbu hudby, postavený úplne od základu pre jeden cieľ - podnietiť váš tvorivý potenciál. Nie je to ďalší DAW s komplikovanými ovládacími prvkami a množstvom menu a funkcií, ktoré sa musíte zložito učiť. V skutočnosti to nie je vôbec DAW.

Ignite je úplne nový druh hudobného software, ktorý využijete úplne nezávisle na vašom DAW či inom hudobnom softvér. Jednoducho uvoľnite svoju tvorivú energiu a zachyťte vaše hudobné nápady, rozvíjajte piesne a spolupracujte s ostatnými hudobníkmi. Ignite je proste jednoduchý a ľahký pomocník pre oživenie vašich nápadov.

Kľúčové prvky softvér AVID Ignite:
  • Rozhranie Multi-tab.
  • Vytvárajte piesne vaším spôsobom pomocou nelineárneho, adaptabilného SONG Arranger.
  • Perfektný tvorivé spoločník pre akokoľvek DAW.
  • Zachyťte myšlienky okamžite - Softvér automaticky mapuje mnoho populárnych kontrolerov.
  • Inteligentné MIDI technológie pomáha pri tvorbe akordov, fráz a komplexných aranžmánov.
  • Idea Capture/Edit umožňuje zachytiť nápad v akomkoľvek bode tvorivého postupu.
  • Rozšírenie - Jednoducho pridajte ďalšie Ignite Expansion Pack.

Parametre a špecifikácie:

Konektory:
2 vstupy pre pedál sustain
Vstup pre pedál expression
Výstup MIDI
Port USB pre napájanie a dátový prenos
Konektor pre voliteľné napájanie adaptérom

Podporované OS:
Microsoft Windows XP, Vista, 7
Mac OS X 10.5.8 alebo 10.6.4

Prevedenie:
Rozmery: 1355 x 355 x 140 mm
Hmotnosť: 21,2 kg
Poznámka:
» Všetky MIDI kontroléry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre M-Audio Oxygen 88 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si M-Audio Oxygen 88. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte M-Audio Oxygen 88. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte M-Audio Oxygen 88. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: M-Audio Oxygen 88.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií