Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

MACKIE Creator Bundle

Zobraziť katalóg
MACKIE Creator Bundle
Set na nahrávanie – balíček na domáce nahrávanie, v balení pár monitorov CR3-X, USB kondenzátorový mikrofón EM-USB, štúdiové slúchadlá MC-100, stojanček aj držiak na mikrofón, softvér a potrebná kabeláž
Kód:  MCK05t Produktové číslo:  HN211323
MACKIE Creator Bundle Predaj skončil

MACKIE Creator Bundle

Set Mackie Creator Bundle je perfektný nástroj na domácu tvorbu obsahu, streamovanie, podcasty a podobne. Vďaka kompaktným rozmerom ho môžete tiež ľahko zbaliť a používať kdekoľvek na cestách. Mikrofón zo súpravy sa pripája pomocou moderného rozhrania USB-C a zachytáva vysoko detailný zvuk aj bez potreby akéhokoľvek ekvalizéra. V sete potom nechýbajú ani slúchadlá Mackie MC-100, ktoré tiež zaujmú vynikajúcim zvukom a izoláciou šumu. Ich alternatívou sú monitory Mackie CR3-X. Či už si zvolíte slúchadlá, alebo monitory, vždy si môžete byť istí, že výstupný mix bude kvalitný a vyvážený. V balení nájdete aj redukciu na 6,3 mm jack TRS konektor, stolový stojan s mikrofónnym držiakom, USB kábel, RCA kábel, audio kábel, prepojovacie reproduktorové káble a balík softvérov Pro Tools First a Waveform OEM.

Dôležité prednosti streamovacej súpravy Mackie Creator Bundle

  • Obsahuje všetko, čo potrebujete na streaming, podcasty a tvorbu obsahu
  • Monitory so širokou konektivitou vrátane výstupu na slúchadlá na čelnej strane
  • Vrátane stojana na mikrofón
  • Uzavreté slúchadlá s pasívnym potlačením okolitého hluku
  • Vrátane softvérov Pro Tools First a Waveform OEM
  • Mikrofón má vlastný výstup pre slúchadlá s reguláciou hlasitosti

Mackie CR3-X

Reproduktorom Mackie CR3-X nerobia problém ani podmienky hudobných štúdií. Sú aktívne, súčasťou ich výbavy je zabudovaný zosilňovač a to umožňuje prehrávanie hudby bez ďalších zariadení. Výborný zvuk zabezpečuje 2-pásmové vyhotovenie. Samozrejmosťou sú čisto reprodukované tóny vo frekvenciách 80 Hz až 20 000 Hz. Z čelnej strany monitorov je k dispozícii výstup na slúchadlá. Vstupy zastupujú 3,5 mm jack, RCA - Cinch a 6,3 mm jack. Výkon dosahuje až na 50 W. Pre reproduktory MACKIE CR3-X prispôsobte priestor tak, aby v ňom bolo voľné miesto s rozmermi 14 × 20,6 × 18 cm.

Mackie MC-100

Slúchadlá Mackie MC-100 sadnú vďaka svojej konštrukcii cez hlavu ako uliate. Ich uzavretá konštrukcia je navyše zárukou bezchybnej izolácie zvukov z okolitého prostredia. Oproti ostatným slúchadlám potešia slušne dlhým 3-metrovým káblom, ktorý je smerovaný jednosmerne, do jedného náušníka. Slúchadlá MACKIE MC-100 používajú 3,5 mm konektor jack. S frekvenčným rozsahom 15 až 22 000 Hz budete presvedčení o tom, že vám neunikne jediný tón vašej obľúbenej skladby.

Mackie EM-USB

Kondenzátorový/elektretový mikrofón Mackie vám pomôže zdolať aj ťažšie úlohy. Pre zaistenie naozaj kvalitného výstupu, je potrebné dbať na výber správnej smerovej charakteristiky. Mikrofón zvládne snímanie zvuku z nameraného smeru. Poradí si aj s potlačením zvuku v smere držania. Tento mikrofón sa radí medzi tzv. handky, čiže mikrofóny do ruky. Stabilné uchytenie v objímke stojančeka zaistí univerzálny tvar. Udávaná citlivosť je -52 dB, kde sa môžete spoľahnúť na pravidlo priamej úmery – čím väčšie číslo, tým väčšia citlivosť. Po pripevnení mikrofónu na to pravé miesto ho len pripojíte do prístroja s koncovkou USB-C. Z upevnenia nemusíte mať obavy, v balení sa totiž nachádza aj stabilný stojan.

Konektory Mackie CR3-X:
2× 6,3 mm vstup jack
2× RCA vstup cinch
1× 3,5 mm stereo vstup jack
1× 3,5 mm stereo výstup jack
Terminály pre spojenie reproduktorov


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MACKIE Creator Bundle. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MACKIE Creator Bundle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MACKIE Creator Bundle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MACKIE Creator Bundle.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií