AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Mad Catz F.R.E.Q. M Wired biely

Zobraziť katalóg
Mad Catz F.R.E.Q. M Wired biely
4,5 2 hodnotení
Headset - cestovný, skladací, ovládanie na kábli, 2×3.5mm jack konektor
Kód:  MH829g6 Produktové číslo:  MCB434040001/02/1 Stránky výrobcu
Mad Catz F.R.E.Q. M Wired biely Predaj skončil

Mad Catz F.R.E.Q. M Wired biely

Stereofónny headset Mad Catz F.R.E.Q. M je skvelým nástrojom pre hranie, počúvanie hudby aj telefonovanie. Jeho súčasťou sú dva zameniteľné káble. Prvý je opatrený zlúčeným konektorom, mikrofónom a tlačidlom pre prijatie/ukončenie hovoru či spustenie/pozastavenie prehrávania pri mobilných telefónoch. Druhý rozvádza signál na dvojicu štandardných 3,5 mm konektorov pre pripojenie k počítaču a umožňuje prispôsobenie hlasitosti a stlmenie mikrofónu.

S masívnymi 40 mm meničmi a neodymovými magnetmi si môžete byť istí, že bude reprodukcia dostatočne výbušná. Uzavretá konštrukcia mušlí a mäkké polstrovanie napomáhajú vynikajúcej izolácii okolitého hluku. Hlavným znakom modelu F.R.E.Q. M je ľahká prenosnosť. Je pre neho prispôsobený inteligentným skladacím mechanizmom, vďaka ktorému headset zmenšíte v priebehu niekoľkých sekúnd. Potom ho stačí len vložiť do dodávaného prepravného vrecka a vyraziť na cestu.

Doplňujúce informácie:

Podporované OS:
Windows 8, 7, Vista, XP
Mac OS X 10.7 a vyšší (vyžaduje procesor Intel)

Podporované mobilné zariadenia:
iPhone, HTC, Samsung, Sony Ericsson, BlackBerry, hudobné prehrávače...

Štandardné príslušenstvo:
Kábel pre inteligentné telefóny (1,4 m)
Kábel pre počítač (1,8 m)
Vrecko na prenášanie

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jako že Mad Catz F.R.E.Q. M Wired je na Xbox 360? Vždyť tam není žádný 2.5mm cabel

Diskusia a poradňa k Mad Catz F.R.E.Q. M Wired biely
Príslušenstvo pre Mad Catz F.R.E.Q. M Wired biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mad Catz F.R.E.Q. M Wired bílý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mad Catz F.R.E.Q. M Wired weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mad Catz F.R.E.Q. M Wired weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mad Catz F.R.E.Q. M Wired fehér.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií