AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Marantz SR5007 černý

Zobraziť katalóg
Marantz SR5007 černý
AV receiver 7.2 kanálov, 100W/kanál, 3D Ready, 4K, 192kHz/24-Bit, DTS HD Master Audio, OSD, FM tuner, HDMI 1.4 (6 in, 1 out), LAN, USB, Audyssey MultEQ XT, AirPlay
Kód:  MAR003d Produktové číslo:  SR5007

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Marantz SR5007 černý

Sieťový AV prijímač Marantz SR5007 ponúka vynikajúcu funkčnú výbavu a nekompromisnú zvukovú kvalitu . Fanúšikovia prenosných zariadení, napríklad kamier, chytrých telefónov či tabletov, iste ocenia vstupmi HDMI a USB na čelnom paneli pre uľahčenie konektivity a okamžitého prehrávania. Portom USB pripojíte bez problémov nielen rôzne pamäťové úložisko, ale aj priamo digitálne váš iPod/iPhone a pri prehrávaní ho budete rovno nabíjať.

Marantz SR5007 môžete využívať výhody režimu sedemkanálové domáce kino s až dvoma subwoofermi . V prípade päť kanálov inštalácie možno zvyšné pár reproduktorových svoriek využiť pre zlepšenie stereofónneho obrazu zdvojnásobením príkonu predných reproduktorov (Bi-amp) , Alebo pre počúvanie z ďalších reprosústav v inej miestnosti (Druhá zóna) . Pomocou intuitívneho rozhrania na obrazovke a dodávaného mikrofónu navyše nastavíte optimálne vyváženie reprosústav v niekoľkých málo krokoch.

Prijímač má samostatné dekodéry pre stratové aj bezstratové zvukové formáty vrátane Dolby True HD a DTS Master Audio. Nechýba ani podpora pokročilého algoritmu Dolby Pro Logic IIz, ktorý dokáže vytvoriť 7kanálový výstup z klasickej päť kanálov stopy. Pre pripojenie zdrojov s vysokým rozlíšením budete mať k dispozícii šesť vstupov HDMI (Vrátane jedného na čelnej strane). Výstupný port HDMI potom podporuje funkciu spätného kanálu audia , Takže s ním môžete tiež prijímať zvuk z televízora, napríklad pri použití zabudovaného televízneho tunera. Samozrejmosťou je tiež zachovanie priechodných portov HDMI aj v pohotovostnom režime receivera.

Marantz SR5007 sa môže tiež pochváliť podporou širokej palety sieťových prvkov. Podporuje funkciu Universal Plug and Play (UPnP), s ktorej pomocou môžete po ethernetu prehrávať hudbu a fotografie zo zariadení umiestnených v domácej sieti. Samozrejmosťou je taktiež aplikácia pre intuitívne ovládanie receivera priamo z vášho chytrého zariadení s operačným systémom Android alebo iOS (iPhone/iPod). Ako zdroj audia vám môže slúžiť tiež niektorá z tisícok internetových rozhlasových staníc.

Pri prehrávaní vašich bežných DVD si budete môcť užívať plnú kvalitu vysokého rozlíšenia. Reciver Marantz SR5007 dokáže navýšiť rozlíšenie (Upscaling) nielen na dnes bežných 1920x1080 bodov progresívne, ale až na 4K (3840 x 2160 bodov) , Takže sa nemusíte báť, že by ste neboli pripravení na budúce technológie.

Parametre a špecifikácie:

Zvukové charakteristiky:
Počet kanálov: 7.2
Výstupný výkon (8 ohmov, 20 Hz - 20 kHz, 0,08%, budenie 2 kanálov): 100 W
Odstup signálu od šumu: 100 dB
Pri súčasnom využití všetkých kanálov je garantované minimálne 70% značeného výkonu/kanál.

Dekodéry:
DTS HD Master/DTS 5.1/DTS ES/DTS 96/24
Dolby Digital Plus/Dolby TrueHD/Dolby Digital EX/DPL IIz
Viackanálové stereo
Zdokonalenie komprimovaných súborov MDAX2

Vstupy:
2 +1 x kompozitné video (1x na čelnom paneli)
2x komponentné video
5 +1 x HDMI v1.4 (1x na čelnom paneli)
3 +1 x analógové audio (1x na čelnom paneli)
2x optické digitálne audio
2x koaxiálny digitálny audio
1x 7.1-kanálový vstup
1x MX pre modul Bluetooth RX101
1x čelný port USB (spolupracuje s iPhone/iPod)
1x RJ-45 (ethernet LAN)
1x RS232 (ovládanie/updatmi)

Výstupy:
1x kompozitné video
1x komponentný video
1x HDMI v1.4 (s podporou spätného kanálu audia (ARC))
1x analógové audio
1x predzosilnený analógový do ďalších miestností (multi room)
1x 7kanálový predzosilnený
2x predzosilnený pre subwoofer

Sieťové funkcie:
Certifikácia DLNA v1.5
Zvuk cez sieť: MP3/WAV/AAC/FLAC (HD)/WMA
Fotografie cez sieť: JPEG
Internetové rádiá/externý media player
vTuner/last.fm
Ethernet
Ovládanie pomocou aplikácie Apple za zariadenie iPhone/iPod touch
Streaming hudby pomocou technológie AirPlay

Ostatné:
FM Tuner/podpora režimu bi-amp pri 5.1kanálovom prevádzke/podpora stereofónneho výstupu do inej miestnosti/vzdialená zbernica Marantz/automatická konfigurácia reproduktorov pomocou mikrofónu Audyssey MultEQ/dynamický ekvalizér Audyssey/dynamické riadenie hlasitosti/prevzorkovanie až na rozlíšenie 4k/priechodná rozhranie HDMI v pohotovostnom režime/Deep Color/3D/CEC/nastaviteľná deliacej frekvencie/Lip sync/2 zóna v ďalšej miestnosti/sprievodca nastavením/diskrétne kódovanie RC/technológie Pure Direct/systémový diaľkový ovládač

Napájanie:
Prevádzková spotreba: 650 W
Spotreba v pohotovostnom režime: 0,2 W

Prevedenie:
Farba: čierna
Rozmery: 440 x 335 x 161 mm (Š x H x V)
Hmotnosť: 10,1 kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Marantz SR5007 černý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marantz SR5007 černý. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marantz SR5007 černý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Marantz SR5007 černý.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií