Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Marshall Major II Bluetooth - White

Zobraziť katalóg
Marshall Major II Bluetooth - White
4,8 8 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá uzavreté, s mikrofónom, citlivosť 99 dB, rozsah 10 - 20 000 Hz, možnosť použitia ako handsfree, extra pohodlné náušníky, podpora bezstratového kodeku aptX, doba prehrávania na jedno nabitie až 30 hodín
Kód:  MRS010x4 Produktové číslo:  MAJOR II BT WHITE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Marshall Major II Bluetooth - White

Špičkové bezdrôtové slúchadlá Marshall Major II Bluetooth vydržia až 30 hodín na jedno nabitie, svoju milovanú hudbu si tak užijete oveľa dlhšie, než je štandardom. Prináša hlboké basy a lepšie detaily výšok s vycibreným stredom rozsahu a celkovo nižším skreslením. Pomocou tlačidla je možné ovládať hudbu aj hovory, takže poslúžia aj ako handsfree.

Kľúčové vlastnosti

  • Výdrž na jedno nabitie až 30 hodín
  • Podpora bezstratového kodeku aptX
  • Tlačidlo na ovládanie hudby a telefónnych hovorov
  • Vycibrený dizajn a do detailu dotiahnutá konštrukcia
  • Vysokopohodlné náušníky na dlhé počúvanie

Pohodlné počúvanie po dlhú dobu

Slúchadlá dostali vylepšený zvuk, vzhľad, trvanlivosť aj ergonómiu. Dizajn slúchadiel obsahuje viac zaoblených línií a novo tvarované závesy a čelenka zvyšujú flexibilitu náušníkov. Stavané sú na maximálne pohodlie aj na dlhé hodiny počúvania. A s výdržou 30 hodín na jedno nabitie sa pritom nemusíte obávať, že by prestali hrať v tú pravú chvíľu. Počas bezdrôtového počúvania oceníte podporu bezstratového kodeku aptX, ktorý sa zaslúžil o nízku latenciu a minimalizáciu problémov počas synchronizácie.

Univerzálne tlačidlo

So slúchadlami budete ľahko ovládať hudbu. Na náušníku si našlo miesto ovládacie tlačidlo s funkciou Play, Pause, Shuffle a tiež s ovládaním hlasitosti. Po spárovaní s vaším smartfónom tiež umožňuje prijímať, odmietať alebo ukončovať telefónne hovory pár stlačeniami. To všetko bez toho, aby ste museli vyberať svoj telefón z vrecka. Jednoduché prenášanie slúchadiel vám umožní ich veľmi kompaktné zloženie.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, keď slúchadlá sú vybyté, stále sa ich dá používať s pomocou jack audio kábla? vďaka

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jsou li tyto sluchátka spárovatelné s iPhonem 8. Předem díky za odpověď.

Jaký je rozdíl mezi těmito sluchátky a "Marshall MID Bluetooth?" Děkuji za odpověď

Moje Marshall II Bluetooth sa mi rozpadli zopár mesiacov po tom, čo boli kúpené. Odlepili sa tie uchá a nedajú sa teraz nosiť. Dá sa to reklamovať alebo je to môj problém?

Dobrý den. Mám dotaz na tato sluchátka. Mezi White a Black je celkem velký cenový rozdíl. Technicky je rozdíl pouze v barvě?

dobrý den, chci si koupit k mobilu sluchátka a viděl jsem na jiném portálu marshall major II bluetooth za lepší cenu ,chci koupit jak mobil xiaomi mi max 64gb i tyto sluchátka. Uvažujete o lepší ceně?? Děkuji za odpověd´ .

Diskusia a poradňa k Marshall Major II Bluetooth - White
Príslušenstvo pre Marshall Major II Bluetooth - White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marshall Major II Bluetooth - White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Marshall Major II Bluetooth - White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Marshall Major II Bluetooth - White. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Marshall Major II Bluetooth - fehér.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií