Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Marshall STANMORE čierny

Zobraziť katalóg
Marshall STANMORE čierny
4,8 29 hodnotení
Reproduktor aktívny, stereo, 2x 20 W + 1x 40 W, 3,5" jack/optický/RCA vstup, bluetooth, 100 - 240 V
Kód:  MRS021b Produktové číslo:  04091627 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Marshall STANMORE čierny


Spoločnosť Marshall predstavuje reproduktor nového radu s veľkým potenciálom pre kvalitnú a veľmi hlasitú reprodukciu. Okrem toho zaujme prepracovaným vzhľadom v retro dizajne, ktorý kombinuje ladné tvary s koženým obložením a výraznou prednou mriežkou so zlatistým nápisom Marshall. V správnom štýle sú ladené aj ovládacie prvky, a to napriek tomu, že sú medzi nimi prvky, ako napríklad bluetooth, ktoré by ste v dobách tohto dizajnu len ťažko hľadali.


Neskutočný dizajn

V správnom štýle sú ladené aj ovládacie prvky, napriek tomu, že sú medzi nimi prvky, ako napríklad bluetooth, ktoré by ste v dobách tohto dizajnu len ťažko hľadali.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Ovládací prvky

Ovládacie prvky


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Marshall je zárukou kvality

Marshall je zárukou kvality

Pokiaľ ide o kvalitu zvuku, STANMORE na vás rozhodne nebude šetriť. Je navrhnutý pre hlasitú reprodukciu, kde ešte len budete počuť, čo meno Marshall znamená na poli audio techniky. S dobre vyváženým zvukom sa môže pochváliť jasnými stredmi a rozšírenými výškami pre jasný zvukový výraz a dobre počuteľnú artikuláciu.


Hudobný zážitok na dosah

Samostatný zabudovaný basový reproduktor podáva silné a hlboké basy. Vďaka kompaktným rozmerom vás môže reproduktor Marshall STANMORE sprevádzať mohutným zvukovým výkonom kdekoľvek si len želáte - v kuchyni, izbe aj v kancelárii.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Plný zvuk

Plný zvuk

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chtěl bych vědět výdrž baterie, Děkuji.

Nevite nekdo, kdo u techto repro dela pozarucni servis? Diky moc.

V kombinaci iPhone 5, iOS 9.3.5 bluetooth připojení je zvuk velice slabý z jakékoliv aplikace. Jiný bluetooth reproduktor hraje s telefonem v pořádku. Všechna další zařízení komunikují se Stanmore v pořádku. Připojení kabelem také funguje. V čem je problém?

Dobrý den, mužů použít i k chytré tv?

Vyplatí se ještě koupit? Nebo spíš sáhnout po nečem jiném od Marshallu v této cenové relaci? Třeba jako Acton II? Díky

Marshall Stockwell nebo Standmore? Který má lepší zvuk?

Dobrý den. Mám doma již jeden reproduktor Marshall ACTON. Pouštím si hudbu z iPhonu. Lze spárovat více reproduktorů Marshall tak, aby hráli současně...? Například BOSE (přes aplikaci)podporuje párovaní více reproduktorů s jedním telefonem tak, že hrají současně. Děkuji předem za odpověď. David H.

Dobrý den, jedná se o verzi s optickým vstupem? Děkuji

Co znamená + 1x 40W? Můžu tedy hrát současně 2x20W a 1x40W, takže 80W? Jaký to má význam? Proč není prostě 2x40W?

Uz treti krat sa meni termin dodania ktory st mi slubili . Najprv mi mal dojst produkt 29.6. Potom 4.7. a dnes ziaden mail ani sms a na stranke oznam ze pride 11.7. a to som si produkt objednal 16.6. Zda sa mi ze zavadzate zakaznikov . Naco tam pisete dezinformacie o dodani produktov ked ich nemate skladom a u dodavatela nemate ani len sajnu kedy bude !

12
Diskusia a poradňa k Marshall STANMORE čierny
Príslušenstvo pre Marshall STANMORE čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Marshall STANMORE černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lautsprecher Marshall STANMORE schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lautsprecher Marshall STANMORE schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Marshall STANMORE fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií