AlzaPlus+ drogerie PET

DANDY Gift Bag

Zobraziť katalóg
DANDY Gift Bag
4,4 3 hodnotení
Darčeková sada kozmetiky – obsahuje: DANDY 2in1 After Shave Serum 100ml + DANDY Glide Protective Shaving Gel 100ml + Miska na holenie + Štetka na holenie + Toaletná taštička
Kód:  KSDS1128 Produktové číslo:  803170888887

DANDY Gift Bag

Pre všetkých mužov, ktorí preferujú klasické holenie či už britvou alebo holiacim strojčekom, je tu darčeková súprava Dandy Gift Bag, ktorá obsahuje gél na holenie, misku, štetku a sérum po holení, všetko v praktickej taštičke. Konzistencia Glide Protective Shaving gélu je navrhnutá pre pohodlné holenie, zloženie s nechtíkom lekárskym a ovsom siatym chráni kožu pred porezaním, začervenaním a vysúšaním. After Shave Serum 2in1 pokožku upokojuje a vyživuje vďaka extraktu z lístkov vlčieho maku, kyselina hylaurónová spevňuje pokožku a efektívne bojuje proti starnutiu pleti. Súpravu dopĺňa keramická miska, štetka na holenie so svinskými štetinami a textilná toaletná taštička.

Kľúčové vlastnosti darčekovej súpravy Dandy Gift Bag

  • Pánska darčeková súprava na holenie Dandy Gift Bag
  • Glide Protective Shaving Gel na pohodlné holenie
  • After Shave Serum 2in1 pre upokojenie pokožky a proti starnutiu pleti
  • Keramická miska na holenie
  • Štetka na holenie so svinskými štetinami
  • Všetko v praktickej textilnej taštičke
  • Súprava obsahuje gél na holenie 100 ml, misku, štetku, sérum po holení 100 ml a taštičku

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pánske Hotovo!
Typ
Na holenie Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!
Typ
Na holenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kolik holení štětka z této sady má vydržet? Mně vydržela 3 holení než se rozpadla, mega šmejd a nejde ani přidat u zboží recenze, že část sedy je pěkný fake, vypadá to na nehezké obchodní praktiky z Vaší strany.

Diskusia a poradňa k DANDY Gift Bag
Príslušenstvo pre DANDY Gift Bag Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si DANDY Gift Bag Beard. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: DANDY Gift Bag Beard.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií