Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
AlzaPlus+ děti AlzaBoxy Q1

GARNIER Fructis Densify

Zobraziť katalóg
GARNIER Fructis Densify
5 1 hodnotení
Darčeková sada – obsahuje: Šampón pre ochabnuté vlasy bez objemu 250ml + Balzam 200ml + Dezodorant 50ml
Kód:  VBAL0238 Produktové číslo:  8592807146828 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

GARNIER Fructis Densify

Snívate o nádherne hustých a bohatých vlasoch plných objemu? Potom je darčeková súprava GARNIER Fructis Densify určená práve pre vás! Darčeková súprava obsahuje posilňujúci šampón na vlasy spolu s balzamom a ako malý darček aj minerálny antiperspirant. Zloženie posilňujúceho šampónu spolu s balzamom na vlasy tkvie v obsiahnutí látky Fibra-cylane, ktorá preniká do vlasového vlákna a rozširuje vlas zvnútra. Extrakt z granátového jablka zase zanechá vlasy zamatovo poddajné a krajšie. Každým umytím budú vaše vlasy viditeľne hustejšie, objemnejšie a bohatšie na pohľad. Darčeková súprava zahŕňa aj kvalitný antiperspirant s maximálnou ochranou až 48 hodín pre okamžitú a dlhotrvajúcu sviežosť. Dezodorant obsahuje nové priehľadné antiperspiračné látky, ktoré sú úplne neviditeľné na oblečení. Produkty z darčekovej súpravy Garnier Fructis Densify sú určené pre spľasnuté vlasy bez objemu.

Hlavné prednosti darčekovej súpravy GARNIER Fructis Densify

  • Darčeková súprava obsahuje posilňujúci šampón na vlasy spolu s balzamom a minerálnym antiperspirantom
  • Antiperspirant zaručuje dlhotrvajúce účinky až 48 hodín
  • Šampón spolu s balzamom pre dokonalé posilnenie vlasov
  • Vlasy sú po aplikácii viditeľne hustejšie a objemnejšie
  • Darčeková súprava GARNIER Fructis Densify je vhodná pre ochabnuté vlasy bez objemu
  • Perfektná kombinácia v starostlivosti o vaše vlasy a telo

GARNIER Fructis Densify šampón

Vlastnosti:
Vlasy sú viditeľne hustejšie, objemnejšie a bohatšie na pohľad. Zanecháva nádhernú vôňu granátového jablka.

Zloženie:
Aqua/water, Sodium laureth sulfate, Coco-betaine, Sodium lauryl sulfate, Sodium chloride, Glycol distearate, Niacínamid, Alcohol denat., Saccharum officinarum extract/sugar cane extract, Hyroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, Hydroxypropyltrimonium lemon proteín, Sodium hydroxide, Phenoxyethanol, Magnesium nitrate, Magnesium chloride, Aminopropyl triethoxysilane, Polyquaternium-30, Camellia sinensis leaf extract, Benzyl alcohol, Linalool, Punica granatum extract, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, Acrylates copolymer, Pyrus malus fruit extract/apple fruit extract, Pyridoxín HCI, Citric acid, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citrus limon peel extract/lemon peel extract, Leuconostoc/radish root ferment Filtrate, Hexylene glycol, Hexyl cinnamal, Amyl cinnamal, Glycerín, Parfum/fragrance

Aplikácia:
Aplikujte na mokré vlasy, jemne vmasírujte a opláchnite.

GARNIER Fructis Densify balzam na vlasy

Vlastnosti:
Vlasy sú viditeľne hustejšie, objemnejšie a bohatšie na pohľad. Zanecháva nádhernú vôňu granátového jablka.

zloženie:
Aqua/water, cetearyl alcohol, Behentrimonium chloride, Parfum/fragrance, Aminopropyl triethoxysilane, Starch ocetate, Niacínamid, Lactic acid, Saccharum officinarum extract/sugar cane extract, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropyltrimonium lemon proteín, Phenoxyethanol, Chlorhexidine digluconate, Camellia sinensis leaf extract, Benzyl alcohol, Linalool, Punica granatum extract, Izopropyl alcohol, 2-oleamido-1,3-octadecanediol, Pyrus malus fruit extract/apple fruit extract, Pyridoxín HCI, Cetyl esters, Citric acid, Citrus limon peel extract/lemon peel extract, Leuconostoc/radish root ferment Filtrate, Hexyl cinnamal, Amyl cinnamal, Glycerín.

Aplikácia:
Aplikujte na umyté vlasy. Nanášajte po celej dĺžke vlasov. Potom dôkladne opláchnite.

GARNIER minerálny antiperspirant Roll-on Invisible

Vlastnosti:
Prináša okamžitú sviežosť a dlhotrvajúcu účinnosť 48 hodín. Necháva pokožku voľne dýchať, je účinný proti bielym škvrnám.  Zloženie je bez alkoholu a parabénov.

Zloženie:
Aqua/water, Aluminum Chlorohydrate, Cetearyl alcohol, Ceteareth-33, Parfum/fragrance, Perlite, Phenoxyethanol, Dimethicone, Benzyl alcohol, Methylisothiazolinone, Hexyl cinnamal.

Aplikácia:
Aplikujte v tenkej vrstve na čistú a suchú pokožku.

Parametre a špecifikácia

Typ vlasov
Mastné Hotovo!
Objem
500 ml Hotovo!

Typ vlasov

Typ vlasov
Mastné Hotovo!

Objem

Objem
500 ml Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre GARNIER Fructis Densify Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GARNIER Fructis Densify.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií