AlzaPlus+ drogerie Protiplnění

KinGirls Hľuzovka & kakao 3D 30 ml

Zobraziť katalóg
KinGirls Hľuzovka & kakao 3D 30 ml
Pleťová maska – proti vráskam (víťaz súťaže – Victoire de la Beauté 2016/17) obsahuje extrakt z hľuzovky
Kód:  KSPL2124 Produktové číslo:  4713909415382 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

KinGirls Hľuzovka & kakao 3D 30 ml Predaj skončil

KinGirls Hľuzovka & kakao 3D 30 ml

Urobte radosť sebe alebo napríklad svojej kamarátke. Darujte recept na krásnu a mladistvú pleť, akú vykúzlia len pleťové masky KinGirls. Zahoďte obavy o vrásčitú pokožku. Pleťová maska KinGirls Hľuzovka & kakao 3D je víťazom súťaže Victoire de la Beaute 2016/17. Objem produktu postačí na hĺbkovú procedúru, vďaka ktorej ihneď omladnete. Jednorazová textílna maska ??totiž zlepšuje všetky typy pleti, najmä suché a drsnejšie. Unikátna kombinácia výťažkov z hľuzoviek a kakaového masla zanechá pleť hladkú, hydratovanú a žiarivú. Úžasnú vôňu maske dodávajú výhradne kvalitné esenciálne oleje. Doprajte svojej pleti výnimočnú starostlivosť a tešte sa na viditeľné výsledky! 

Aktívne látky pleťovej masky KinGirls Hľuzovka & kakao 3D

  • Výťažky z hľuzoviek – Hľuzovky majú vysoký podiel dôležitých aminokyselín a vitamínu B. Hľuzovka je vlastne prírodným "botoxom", pretože zjemňuje vrásky a dodáva pleti jej stratenú vitalitu. Výťažky z hľuzovky sú obohatené o veľké množstvo minerálov, ktoré pleť účinne hydratujú, posilňujú a vyživujú. Hľuzovky majú aj antioxidačné účinky, ktoré regenerujú poškodené kožné bunky. Ďalšou vlastnosťou hľuzovky je blokácia tvorby melanínu v koži, preto zostáva svetlejšia, žiarivejšia a mladšia. Farebný tonus pleti je následne zjednotený, miznú tmavé škvrny aj drobné jazvičky.
  • Výťažky z kakaového masla – Kakaové maslo má obrovské množstvo blahodárnych účinkov. Je vhodné pre všetky typy pleti, najmä pre suchú. Pokožku prirodzene hĺbkovo hydratuje, lebo sa dostáva aj do hlbších vrstiev. Pleť následne zanecháva jemnú, pružnú a vyživenú. Výťažky z kakaového masla obsahujú antioxidačné polyfenoly, vitamín E a kofeín. Viaže voľné radikály, obnovuje a regeneruje poškodené bunky a zlepšuje cirkuláciu krvi. Ďalším skvelým účinkom kakaového masla sú jeho protizápalové účinky, ktoré zamedzujú tvorbe ekzémov.

Vlastnosti pleťovej masky KinGirls Hľuzovka & kakao 3D

  • Kvalitná a cenená maska ??KinGirls s veľmi blahodárnymi účinkami
  • KinGirls Hľuzovka & kakao 3D pôsobí aktívne proti vráskam
  • Hydratuje pleť a udržuje v nej potrebnú vlhkosť
  • Maska je vhodná pre všetky typy pleti, najmä suchú
  • Viditeľne pleť omladzuje, zanecháva ju pružnejšiu a jemnejšiu
  • Neobsahuje parabény, minerálne oleje, farbivá, parfumy ani fluorescenčné činidlá

Použitie:
Odstráňte priehľadnú látkovú masku z obalu. Použite stred masky ako základ a umiestnite ho na oči, špičku nosa a bradu. Zaveste masku za uši. Odstráňte vzduchové bubliny medzi maskou a pleťou a nechajte pôsobiť 15 – 20 minút. Potom opatrne masku zložte z tváre a očistite od zvyškov. Pleť je pripravená na následnú kozmetickú starostlivosť.

Zloženie:
Voda, Butylene glycol, Propylene glycol, Lactobacillus ferment, PEG/PPG/Polybutylene Glycol -8/5/3 glycerin, Pentylene glycol, Trehalose, Glycerin, Xanthan gum, Disodium edta, Hydroxyethylcelulose, Propadnediol, Sceratium gum, Avena sativa kernel extract, Triethynolamine, Salix alba bark extract, Pentasodium pentetate, Caprylyl glycol, Caprylic/capric triglyceride, Theobroma cacao seed butter, Phytic acid, Ethylhexylglycerin, Glyceryl caprylate, Dipropylene glycol, Sodium haylaronate, Silver oxide, Lavandula angustifolia flower/leaf/stem extract, Pyrus malus fruit extract, Salvia officinalis leaf extract, Vanilla planifolia fruit extracr, Coffea arabica seed extract, Jasminum officinale flower/leaf extract, Rubus idaeus fruit extract, Tubwe melanosporum extract.

Parametre a špecifikácia

Objem
30 ml Hotovo!
Typ pleti
Atopická a ekzematická, Citlivá, Mastná, Normálna Hotovo!
Typ
Textilná Hotovo!
Typ pleti
Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!
Účinok
Proti vráskam Hotovo!

Objem

Objem
30 ml Hotovo!

Špecifikácia

Typ pleti
Atopická a ekzematická, Citlivá, Mastná, Normálna Hotovo!

Typ

Typ
Textilná Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá Hotovo!

Účinok

Účinok
Proti vráskam Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre KinGirls Hľuzovka & kakao 3D 30 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si KinGirls Lanýž & kakao 3D 30 ml.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií