AlzaPlus+ drogerie Aplikace

PATCHNESS Paris Caviar Mask

Zobraziť katalóg
PATCHNESS Paris Caviar Mask
Pleťová maska hĺbkovo revitalizuje, hydratuje a regeneruje tkanivové štruktúry, má rýchly SOS vypínajúci, vyhladzujúci a zjemňujúci účinok, pre jedno použitie
Kód:  KSPL1831 Produktové číslo:  3760241500000

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PATCHNESS Paris Caviar Mask

vypnuté
PATCHNESS Paris Caviar Mask

Špeciálna gélová priľnavá maska ??Caviar je určená pre intenzívnu regeneráciu, hydratáciu a hĺbkovú výživu pleti. Jemná pleť na tvári je denne namáhaná vonkajšími škodlivými vplyvmi, pôsobí na nej mráz, dážď i slnko a ničí ju tiež znečistené životné prostredie. Často dochádza k vysušeniu pleti, strate pružnosti a predčasnej tvorbe vrások. Pleťová maska ??s kaviárom pleť hĺbkovo vyživuje, regeneruje tkanivové štruktúry a príjemne pleť osviežuje. Má rýchly SOS vypínací, vyhladzujúci a zjemňujúci účinok, ktorý je na pleti okamžite vidieť.

Revitalizujúca maska ??účinne predchádza predčasnému starnutiu pleti a vzniku vrások. Je vyrobená zo 100% prírodných vlákien jemného hodvábu, ktoré pleť jemne rozmaznávajú a pomocou účinných látok, ktoré sú do nej napustené pleť vyživujú a hydratujú. Jedinečná kombinácia výťažkov z čierneho kaviáru, kyseliny hyalurónovej a brezy navracia pleti prirodzenú pružnosť a pôsobí regeneračne na povrchu aj v hlbších vrstvách pleti. Dopřejte si speciální kaviárovou masku, která vaši pleť dokonale zregeneruje a vypne!

Prikladacie kaviárová SOS maska ??pre svieži krásu vašej pleti

Společnost PATCHNESS® Paris je francouzská společnost založená v roce 2013 v Paříži, která se zabývá moderní dermokosmetikou. Rodinný team sa venuje vývoju špeciálnych kozmetických masiek, ktoré sa prikladajú na pleť a postupne do nej uvoľňujú účinné látky zaisťujúce intenzívnu výživu, hydratáciu a regeneráciu pleťových buniek. Masky sú vyrábané z najlepších dostupných materiálov, ktoré sú 100% prírodné a majú schopnosť prenášať aktívne látky do pleti. Perfektné prepojenie séra a jemného obkladového materiálu zaisťuje vysokú a veľmi rýchlu účinnosť masky. 

Jemná gélová maska ??Caviar váži len niekoľko gramov a je vyrobená zo 100% prírodného hodvábu. Maska je napustená výťažky z čierneho kaviáru, ktoré pleť účinne regenerujú a spevňujú. kaviár obsahuje celý rad vitamínov a ďalších dôležitých látok, ktoré pôsobia na pleť blahodárne. Ďalšiu významnú a hojne zastúpenou zložkou v maske je kyselina hyaluronová, ktorá podporuje intenzívnu hydratáciu. Výťažky z brezy posilňujú obranyschopnosť pleti a celkovo ju zdokonaľujú. Maska začína účinkovať ihneď po priložení, okamžite dodá pleti potrebnú energiu, rozjasní ju a nádherne oživí. Jedinečným spôsobom vyhladí vrásky a dokonale vypne pleť. Hýčkejte svou pleť luxusní maskou, aby byla zdravá, pružná a krásná!                                                                                                    

vlastnosti masky

  • maska ??rýchlo a intenzívne regeneruje pleť
  • skladá sa z masky a pleťového séra
  • oživuje pleť a vyhladzuje vrásky
  • dodáva pleti hĺbkovú hydratáciu a výživu
  • má pohodlné a jednoduché použitie
  • príjemne osviežuje a upokojuje pleť
  • chráni pleť pred vonkajšími škodlivými vplyvmi
  • odstraňuje známky predčasného starnutia pleti
  • rozjasňuje a vypína pleť
  • posilňuje obranyschopnosť pleti

zloženie masky

Maska: VODA - GLYCERÍN - karbomer - kyselina hyaluronová - Breza previsnutá EXTRAKT - ČIERNY kaviár EXTRAKT

Sérum: VODA - GLYCERÍN - kyselina hyaluronová - ALOE PRAVÁ EXTRAKT - peptid KOMPLEX (KOLAGÉN)

Parametre a špecifikácia

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PATCHNESS Paris Caviar Mask Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PATCHNESS Paris Caviar Mask.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií