AlzaPlus+ drogerie MPLA316412

PATCHNESS Paris City Mask

Zobraziť katalóg
PATCHNESS Paris City Mask
5 1 hodnotení
Pleťová maska antioxidačné, pleť hĺbkovo vyčistí a rozjasní, zo 100% prírodných vlákien BIOcelulózy, pre jedno použitie
Kód:  KSPL1833 Produktové číslo:  3760241500147

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PATCHNESS Paris City Mask

vypnuté
PATCHNESS Paris City Mask

Jednorazová priľnavá maska ??City je určená pre intenzívne čistenie, hydratáciu a ochranu pleti pred voľnými radikálmi. Jemná pleť na tvári je denne namáhaná vonkajšími škodlivými vplyvmi, ničí ju najmä znečistené životné prostredie vo veľkých mestách. Často dochádza k nadmernému vysušeniu pleti, jej únave, strate pružnosti a predčasnej tvorbe vrások. Antioxidačné pleťová maska ??pleť hĺbkovo hydratuje, regeneruje tkanivové štruktúry, nádherne pleť rozjasňuje a príjemne ju osviežuje. Rychle a jednoduše vaši pleť vyčistí a dodá jí odpočatý a mladistvý vzhled.

Účinná antioxidačné maska ??spoľahlivo predchádza predčasnému starnutiu pleti a vzniku vrások. Je vyrobená zo 100% prírodných vlákien jemné BIO celulózy, ktorá pleť jemne rozmaznáva a pomocou účinných látok, ktoré sú do nej napustené pleť čistí, hydratuje a zjemňuje. Jedinečná kombinácia výťažkov zo zeleného čaju, kapucínky a moringy má ochranné a upokojujúce účinky, perfektne čistí upchaté pleťové póry, prevzdušní pleť a odstráni z nej všetky nečistoty. Myslete na svou pleť a věnujte jí zaslouženou pozornost pomocí čisticí masky City!

Osviežujúca maska ??pre jemnosť, sviežosť a krásu pleti

Společnost PATCHNESS® Paris je francouzská společnost založená v roce 2013 v Paříži, která se zabývá moderní dermokosmetikou. Rodinný team sa venuje vývoju špeciálnych kozmetických masiek, ktoré sa prikladajú na pleť a postupne do nej uvoľňujú účinné látky zaisťujúce intenzívnu výživu, hydratáciu a regeneráciu pleťových buniek. Masky sú vyrábané z najlepších dostupných materiálov, ktoré sú 100% prírodné a majú schopnosť prenášať aktívne látky do pleti. Perfektné prepojenie séra a jemného obkladového materiálu zaisťuje vysokú a veľmi rýchlu účinnosť masky. 

Prikladacie pleťová maska ??City váži len niekoľko gramov a je vyrobená zo 100% biocelulózy. Maska obsahuje výťažky zo zeleného čaju, ktoré majú antioxidačné vlastnosti, pleť účinne regenerujú a spevňujú. Kapucínky a moringa obsahujú celý rad vitamínov a ďalších dôležitých látok, ktoré na pleť pôsobí blahodarne a jemne ju čistí. Maska začína účinkovať ihneď po priložení, okamžite pleť hĺbkovo čistí, dodáva jej potrebnú energiu, nádherne ju rozjasňuje a navracia jej mladistvý vzhled. Používajte luxusné masku City, aby vaša pleť bola čistá, jemná a krásna!                                                     

vlastnosti masky

  • maska ??rýchlo a intenzívne čistí pleť
  • chráni pleť pred vonkajšími škodlivými vplyvmi
  • dodáva pleti odpočinutý a mladistvý vzhled
  • oživuje pleť a vyhladzuje vrásky
  • dodáva pleti hĺbkovú hydratáciu a výživu
  • má pohodlné a jednoduché použitie
  • príjemne pleť osviežuje a upokojuje
  • odstraňuje známky predčasného starnutia pleti
  • rozjasňuje a vypína pleť
  • posilňuje obranyschopnosť pleti

zloženie masky

AQUA-GLYCERÍN-Phenoxyethanol-POLYACRYLATE-13-ACRYLATES / C 10-30 ALKYL acrylate CROSSPOLYMER-trietanolamín-POLYISOBUTENE-propylén GLYCOL-disodium EDTA-BIOSACCHARIDE GUM-1-CAMELIA SINENSIS LEAF EXTRACT-Polysorbate 20-Sorbitan ISOSTEARATE-Tropaeolum majus FLOWER LEAF STEM EXTRACT-MALTODEXTRÍN-moringy PTERYGOSPERMA SEED EXTRACT-METHYLISOTHIAZOLINONE-LINALOOL-ETHYLHEXYLGLYCERIN-PARFUM (Fragrance).

Parametre a špecifikácia

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam, Čistenie Hotovo!

Účinok

Účinok
Hydratačný, Vyživujúci, Upokojujúci, Rozjasňujúci, Proti vráskam, Čistenie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PATCHNESS Paris City Mask Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PATCHNESS Paris City Mask.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií