AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MAXX Teapot

Zobraziť katalóg
MAXX Teapot
3,5 2 hodnotení
Čajová kanvica objem 1,2 l, antikorové sitko, z borosilikátového skla
Kód:  EAN6110a Produktové číslo:  8595235809495

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MAXX Teapot

Vychutnajte si šálku lahodného sypaného čaju v pohodlí vášho domova a doprajte si intenzívnu chuť aj arómu. Prípravu vám uľahčí unikátna čajová kanvica od popredného výrobcu Maxxo. Zrazu v nej môžete pripraviť až 1,2 litrov nápoja. Nádherná sklenená kanvica disponuje kvalitným antikorovým sitkom, ktorý možno ľahko naplniť obľúbenými bylinkami, korením, čajom aj ovocím. Pripravte si chutný nápoj podľa vášho želania a pozvite tiež hostí na šálku skvelého čaju.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobená z kvalitného dvojitého borosilikátového skla
  • Oproti klasickému sklu je odolnejšia voči škrabancom a prasklinám
  • Teplé a studené nápoje si udržia svoju teplotu po dlhú dobu
  • Kvalitné antikorové sitko a pokrievka
  • Možno umývať v umývačke riadu
  • Objem 1,2 litra

Dômyselné spracovanie a dizajn

Čajová kanvica vás na prvý pohľad zaujme tradičným vyhotovením s elegantným antikorovým vekom. Vyrobená je z dvojitého borosilikátového skla, ktoré dokáže dlhodobo udržať požadovanú teplotu horúceho aj studeného nápoja. Tento druh skla je navyše oveľa odolnejší voči poškrabaniu aj prípadným prasklinám a škrabancom. Samozrejmosťou je aj uško, ktoré vám uľahčí manipuláciu s kanvicou. Tento riad možno v prípade potreby pohodlne umyť v umývačke.

Parametre a špecifikácia

Materiál
Sklo, Nerez Hotovo!
Objem
1,2 l Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Sklo, Nerez Hotovo!
Objem
1,2 l Hotovo!
Poznámka:
» Všetky čajníky
» Všetky sklenené čajníky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, ma tato kanvica vyberatelne sitko? Je to sitko samostatne alebo spojene s vrchnakom? Na aky typ varnej dosky je vhodna tato kanvica? Dakujem za odpoved.

Dobry den, je tato kanvica urcena na varenie vody na plynovom horaku? Ak nie, mate v ponuke varnu kanvicu, ktora nema plastove sucasti, ale iba kovove, pripadne sa plasove sitko da odobrat a nepouzivat? Niektore sitka byvaju totiz integrovane do vrchnaku a ak odoberiete sitko, tak kanvica nema vrchnak. Dakujem.

Diskusia a poradňa k MAXX Teapot
Príslušenstvo pre MAXX Teapot Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Maxxo Teapot. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Teekanne Maxxo Teapot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Teekanne Maxxo Teapot. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Maxxo.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií