AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Archív - Audio poviedky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Hodnotenia od zákazníkov
Filtrovať

Audio poviedky predstavujú jedinečný a pohodlný spôsob, ako sa ponoriť do príbehov a iných literárnych diel na cestách, pred spaním aj kedykoľvek inokedy. Ich výber je skutočne rozmanitý, záleží len na vašom vkuse. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako vybrať tie najlepšie audio poviedky na mieru.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
45 položiek
Hudba je nejkrásnější emoce (část druhá)
Audiokniha MP3 - autor Martin Reiner, Irena Dousková, Jaroslav Schovanec, Zuzana Dostálová a Bogdan Trojak, čte Prague Philharmonia, Jitka Ježková a Jan Vlasák , 2 hod. 11min.
Predaj skončil
Objednávací kód: AK1E373
Cesta k billboardu
Audiokniha MP3 Ondřej Škrabal, čte Šimon Krupa - autor Ondřej Škrabal, čte Šimon Krupa , 2 hod. 57min.
Predaj skončil
Objednávací kód: AUD01547
Povídky, které pomáhají
Audiokniha MP3 Daniel Fiala, čte Jiří Ployhar - autor Daniel Fiala, čte Jiří Ployhar , 5 hod. 48min.
Predaj skončil
Objednávací kód: AUD01545
Setkání
Audiokniha MP3 Kamila Herrmann, čte Kamila Vodrážková - autor Kamila Herrmann, čte Kamila Vodrážková , 1 hod. 29min.
Predaj skončil
Objednávací kód: AUD01546
5,0
Hudba je nejkrásnější emoce (část první)
Audiokniha MP3 - Jedinečný projekt... Povídková sbírka v kombinaci s neotřelými melodiemi klasických umělců v podání PKF - Prague Philharmonia. - autor Petr Stančík, Lenka Elbe, Petr Borkovec, Petra Soukupová a Ondřej Hübl, čte Jan Vlasák, PKF - Prague Philharmonia a Jitka Ježková , 2 hod.
Predaj skončil
Objednávací kód: AK1D687
Jestli vůbec někdy
Audiokniha MP3 - Osm povídek současných českých autorů. - autor Alena Mornštajnová, Kateřina Tučková, Petra Soukupová, Petra Dvořáková, Michaela Klevisová, Ondřej Neff, Viktorie Hanišová a Marek Epstein, čte Sabina Laurinová, Alžbeta Stanková, Vasil Fridrich a Jitka Ježková ,
Predaj skončil
Objednávací kód: AUD01530
Jedeme na dovolenou
Audiokniha MP3 - Kdyby ovšem hrdinové povídek deseti soudobých českých autorů tušili, jak jejich cesty dopadnou, dost možná by tentokrát zůstali doma… - autor Anna Bolavá, Markéta Pilátová, Boris Dočekal, Petra Soukupová, Petra Dvořáková, Alice Nellis, Kateřina Tučková, Jakuba Katalpa, Viktorie Hanišová a Dora Čechová, čte Sabina Laurinová, Lucie Pernetová, Jitka Ježková, Martin Preiss a Jiří Ployhar , 4 hod. 10min.
Predaj skončil
Objednávací kód: AUD01333
Špitál
Audiokniha MP3 - Povídky o lidech v bílém plášti. - autor Josef Veselka, čte Ladislav Beneš , 6 hod. 21min.
Predaj skončil
Objednávací kód: AUD01225
Dnes ještě ne
Audiokniha MP3 - Povídky českých autorů Alena Mornštajnová, Petra Soukupová, Petra Dvořáková, Bianca Bellová a dalších. - autor Ondřej Neff, Marek Epstein, Jan Němec, Irena Hejdová, Alena Mornštajnová, Petra Soukupová, Petra Dvořáková, Bianca Bellová a Markéta Pilátová, čte Martin Preiss , 4 hod. 14min.
Predaj skončil
Objednávací kód: AUD01200
Žárlivost a jiné povídky
Audiokniha MP3 , 8 hod. 16min.
Predaj skončil
Objednávací kód: AK1D347
Mrazivé vraždy
Audiokniha MP3 , 11 hod. 9min.
Predaj skončil
Objednávací kód: AK1D296
Příšerné příběhy vánoční
Audiokniha MP3 Chris Priestley, čte Ladislav Frej,
Predaj skončil
Objednávací kód: AUD00653
Kvintet
Audiokniha MP3 - Pětice povídek mistra špionážního románu v napínavém putování napříč prostorem a časem. - Frederick Forsyth, čte Jan Hyhlík,
Predaj skončil
Objednávací kód: AUD00638
5,0
Meč osudu
Audiokniha MP3 - Fantastické povídky od legendárního autora ságy o Zaklínači. - Andrzej Sapkowski, čte Martin Finger, 16 hod. 44min.
Predaj skončil
Objednávací kód: AUD00351
Žít jako single
Audiokniha MP3 - autor Markéta Hejkalová, Petra Soukupová, Marek Epstein, Miloš Urban, Daniela Fischerová, Irena Hejdová, Emil Hakl, Hana Lasicová a Tomáš Baldýnský, čte Jana Stryková, Klára Sedláčková Oltová, Václav Neužil, Apolena Veldová, Hanuš Bor, Aleš Procházka, Vilma Cibulková, Dana Černá, Svatopluk Schuller a Zdeněk Dolanský , 3 hod. 46min.
Predaj skončil
Objednávací kód: AK1C219
Rodinné povídky
Audiokniha MP3 - Antologie povídek nejlepších současných českých autorů – tentokrát na téma „rodina“. - autor Mornštajnová Alena, Soukupová Petra, Dvořáková Petra, Geislerová Anna, Urban Miloš a Epstein Marek, čte Martina Hudečková, Jitka Ježková, Saša Rašilov a Aňa Geislerová , 3 hod. 39min.
Predaj skončil
Objednávací kód: AK1B831
4,5
Opravdová láska
Audiokniha MP3 - Krátké milostné příběhy, které populární autor vybral z příspěvků svých věrných čtenářů. - autor Robert Fulghum, čte Miroslav Hanuš, Helena Dvořáková a Marek Němec , 4 hod. 23min.
Predaj skončil
Objednávací kód: AK1B615
Povídky o nelásce
Audiokniha MP3 - Vieweghovy Povídky o nelásce nejsou veselým čtením, ale o to jsou pravdivější. - autor Viewegh Michal, čte Jitka JeĹľková, Martina HudeÄŤková, Libor Hruška, Saša Rašilov, Jan Vondráček a Jan Maxián , 3 hod. 39min.
Predaj skončil
Objednávací kód: AK1B500
5,0
Marťanská kronika
Audiokniha MP3 – kultové sci-fi, tentoraz na počúvanie!–Ray Bradbury, číta Martin Siničák, 8 hod. 19min.
Predaj skončil
Objednávací kód: AK1A885
4,8
Kvintet
Audiokniha MP3 - Pětice povídek mistra špionážního románu v napínavém putování napříč prostorem a časem. - Frederick Forsyth, čte Jan Hyhlík, 15 hod. 37min.
Predaj skončil
Objednávací kód: AK1A859
Vánoční vražda a jiné povídky
Audiokniha MP3 - Čtyři poprvé povídky z pera jedné z nejslavnějších autorek detektivních příběhů. - P.D. Jamesová, čte Kateřina Veselá, 3 hod. 39min.
Predaj skončil
Objednávací kód: AK1A701
Podivuhodný případ Benjamina Buttona a jiné povídky
Audiokniha MP3 - Povídky Francise Scotta Fitzgeralda jsou psány „lehkým perem“ a s vtipným nadhledem. Pojednávají o životních zkouškách, fiktivních i těch skutečných. - Francis Scott Fitzgerald, čte Michal Dlouhý, Rudolf Pellar,
Predaj skončil
Objednávací kód: AK1A654
5,0
Loď v Bretani
Audiokniha MP3 Marta Davouze, čte Daniela Kolářová, 6 hod. 50min.
Predaj skončil
Objednávací kód: AK1A491
4,4 69×
Bábovky
Audiokniha MP3 Radka Třeštíková, čte Simona Babčáková, Helena Dytrtová, Kristýna Kociánová, Lenka Loubalová, Klára Melíšková, Sandra Nováková, Iva Pazderková, Jana Plodková, Kristýna Podzimková, Barbora Poláková, Michaela Tomešová, Olga Želenská, 8 hod. 56min.
Predaj skončil
Objednávací kód: AK1A291
e-knihyStephen King (ŠPECIÁL) – Kráľ hororov a napínavých thrillerov Každý fanúšik literárnych hororov a trilerov už musel na meno Stephen King naraziť. Jeho mrazivo podmanivému štýlu písania, v ktorom dokáže vystihnúť všemožné typy strachu, už podľahli milióny čitateľov po celom svete a darí sa mu aj na Slovensku či v Českej republike....
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií