Dějiny jídla ve 100 receptech

Zobraziť katalóg

Dějiny jídla ve 100 receptech E-kniha, česky

0
Elektronická kniha, 2014, česky, 360 stran
Jazyk:
Predaj skončil
Dostupné pre elektronické čítačky Dostupné na webe Dostupné na iOS Dostupné na Androide Dostupné na Windows Phone
Cena s DPH €9,47
Hlídat dostupnost Zobraziť alternatívy Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu
Kód:  EK11543 ISBN: 9788025713419
Helpdesk Vytlačiť
Porovnať s alternatívami

Alternatívy

Mycelium II: Led pod kůží

Druhý diel skvelej fantasy románovej ságy, odohrávajúci sa v polovici tretieho tisícročia v Slnečnej sústave Lucas Hildebrandt dosiahol všetko,...

€7,56
Fantasy
Mycelium III: Pád do temnot

Třetí díl skvělé fantasy románové ságy, odehrávající se v polovině třetího tisíciletí ve Sluneční soustavě. Sága Mycelium má pět svazků – románů,...

€7,56
Sci-fi
Mrtvý na Pekelném vrchu

Historická detektívka s prvkami špionáže a konšpiračného thrilleru, ale aj hororu, mysteriózneho či dobrodružného románu od hviezdy slovenskej a...

€7,21
Detektívky
Vejce a já

Slávny autobiografický román opisuje so značným odľahčením život na slepačie farme, ktorú s manželom Bobom založili a zvelebili - v civilizácií...

€6,79
Humor, satira
Dusím se ve vlastní šťávě

Autorkin posledný román, ktorý vyšiel v českom preklade len ako súčasť knihy Čo život dal a vzal. Betty MacDonaldová (1908-1958) napísala za svoj...

€5,65
Romantika
Bosá královna

V príbehu priateľstva, vášne a pomsty putujeme zo Sevilly do Madridu, z ruchu cigánskej Triana na najznámejšie madridské divadelnej scény;...

€7,56
Historické
Dějiny jídla ve 100 receptech Predaj skončil

Kniha nezůstává nic dlužna svému názvu: autor shromáždil pozoruhodné a význačné recepty, počínaje jednoduchými pokrmy z Bible a klínopisných tabulek a konče haute cuisine moderní doby. Postupuje chronologicky, počínaje chlebem ze starověkého Egypta, putuje po všech kulturách a regionech, všímá si zmínek o jídle v antických pramenech i severských ságách, zmiňuje přelomové i nadčasové kuchařské knihy, jmenuje osobnosti jako Brillat-Savarin nebo Julie Childová.

Nejde o kuchařku, nikdo netvrdí, že všechna jídla, o kterých Sitwell píše, si čtenář může i uvařit, ale o zábavné a překvapivé nahlédnutí do dějin člověka a jeho kultury.

***

"William Sitwell patří ve svém oboru ke špičce. Svá pojednání o jídlech, která tvořila historii, sepsal šťavnatě a servíruje opulentně."
The Times

***

VELIKOST SOUBORU EPUB JE 15 MB. VELIKOST SOUBORU PDF JE 14 MB.

Ukážky na stiahnutie:

Email (Kindle účet): Ako nastaviť Kindle pre posielanie kníh
Pri ďalšiom nákupe zaslať knihu automaticky
Email (PocketBook účet): Ako nastaviť PocketBook
Pri ďalšom nákupe zaslať knihu automaticky Ako nastaviť PocketBook

Parametre a špecifikácia

Dostupný formát
ePUB, Kindle (Mobi), PDF Hotovo!
Druh ochrany
Social DRM Hotovo!
Ukážky
ePub, Mobi, PDF Hotovo!
Autor
William Sitwell Hotovo!
Jazyk
česky Hotovo!
Počet strán
360 stran Hotovo!
Rok vydania
2014 Hotovo!
Nakladateľ
Argo Hotovo!
Viac parametrov

Online chat

Vážený zákazník, ak máte otázky k službe, môžete ich s nami vyriešiť online. V prípade že chcete chat využiť prihláste sa prosím.
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.

Mohlo by sa vám páčiť

Pomôžte ostatným pri výbere
Napísať recenziu

Odkaz k produktu na stránkach výrobcu: Zadajte odkaz recenzie produktu

Poznámka:

Skúste nové Alza Premium Moja Alza Prihlásiť Ako nakúpiť
WEB15