Rapture Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ESET Family Security Pack na 7 zariadení na 12 mesiacov SK (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
ESET Family Security Pack na 7 zariadení na 12 mesiacov SK (elektronická licencia)
5 1 hodnotení
Internet Security ESET Family Security pre 7 zariadení, prenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, macOS, Android a Linux, dĺžka predplatného: 12 mesiacov, spôsob licencovania: predplatné, jazyková verzia: SK, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre domácnosti, určený pre mobilné zariadenie a PC, zemepisné obmedzenie: iba v EÚ, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  SWesefsp712sk

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ESET Family Security Pack na 7 zariadení na 12 mesiacov SK (elektronická licencia) Predaj skončil

ESET Family Security Pack na 7 zariadení na 12 mesiacov SK (elektronická licencia)

ESET Family Security Pack na 7 zariadení na 12 mesiacov SK (elektronická licencia)

ESET Family Security Pack je cenovo najvýhodnejšie riešenie pre celú rodinu, ktoré ochráni 7 zariadení v domácnosti. Vďaka ESET Family Security Pack dokážete zabezpečiť všetky vaše zariadenia jedinou licenciou. Produkt je multiplatformový a chráni zariadenia s operačným systémom Windows, macOS a Android. Súčasťou balíka je aj aplikácia rodičovskej kontroly ESET Parental Control na Android. Licencia je platná 12 mesiacov.

Zabezpečte všetky svoje zariadenia jedinou licenciou.

Cenovo najvýhodnejšie riešenie

Táto licencia vám v porovnaní s kúpou jednotlivých licencií ušetrí peniaze. Čím viac produktov chránite, tým je cena výhodnejšia. 

Ochranu môžete kedykoľvek preniesť na nové zariadenie.

Viacvrstvová ochrana vo všetkých produktoch ESET obsiahnutých v balíku ESET Family Security Pack

  • Účinná ochrana online platieb a súkromia — Automaticky aktivuje zabezpečený prehliadač, ktorý poskytuje potrebnú ochranu na stránkach internetového bankovníctva.
  • Strážca siete a firewall — Skontrolujte, aké zariadenia sú pripojené k vašej domácej sieti. Skontrolujte ich zraniteľnosť. Zabezpečte svoju webovú kameru či domáci WiFi router pred útokmi. Chráňte svoje súkromné dáta pred ransomvérom. 
  • Rodičovská kontrola — Chráňte svoje deti na internete a monitorujte ich aktivity.
  • Anti – phishing — Chráňte svoje prihlasovacie mená, heslá či bankové údaje pred pokusmi o ich zneužitie. Chráňte sa pred pokusmi podsúvať vám falošné správy zo zdanlivo hodnoverných zdrojov.
  • Proaktívna technológia Anti-Theft — Ochráni vaše cenné dáta a pomôže vám nájsť stratený alebo odcudzený telefón.
  • Bez spomalenia — Hrajte hry, pracujte alebo jednoducho surfujte na internete bez akýchkoľvek spomalení.

ESET Parental Control na Android s prémiovými funkciami je súčasťou rodinného balíka

  • Zistite kedykoľvek aktuálnu polohu svojho dieťaťa — Zároveň nastavením zón vás aplikácia sama upozorní, kedy dieťa prišlo do školy, vrátilo sa domov alebo prišlo na krúžok.
  • Časové limity na používanie vybraných aplikácií — Je normálne zabudnúť na čas, najmä keď sa hráte. Aplikácia sama dieťa upozorní, že čas na hry, videá, sociálne siete, alebo čokoľvek zadefinujete, vypršal. Limit na čas strávený za obrazovkou môžete dieťaťu kedykoľvek na požiadanie predĺžiť.

O firme ESET

ESET je globálna spoločnosť zaoberajúca sa digitálnou bezpečnosťou, ktorá chráni milióny zákazníkov a tisíce firiem na celom svete.

Spoločnosti ESET dôverujú niektoré z najväčších svetových spoločností. Ako partner spoločnosti Google v aliancii App Defense Alliance pomáha zaistiť bezpečnosť obchodu Google Play pre milióny používateľov na celom svete.

Produkty a technológie ESET každoročne získavajú množstvo popredných svetovo uznávaných ocenení a zároveň sa podieľajú na viacerých významných objavoch, ako je malvér Industroyer a Lojax či zraniteľnosť KrØØk.


Poznámka:
V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ESET Family Security Pack na 7 zariadení na 12 mesiacov SK (elektronická licencia)
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií