Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

MEElectronics Rumble čierna

Zobraziť katalóg
MEElectronics Rumble čierna
4,7 6 hodnotení
Slúchadlá Bluetooth, 40mm neodymové meniče, frekvenčný rozsah 20-20000Hz, výdrž na batériu až 14 hodín
Kód:  MEE010b Produktové číslo:  rumble black Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MEElectronics Rumble čierna

Bezdrôtové slúchadlá stačí s pomocou technológie Bluetooth 4.0 spárovať s vašim smartphonom, tabletom a pod. A môžete začať počúvať hudbu voľne bez káblov. 40mm neodymové meniče doprajú vašim ušiam perfektnú čistotu pri akejkoľvek hlasitosti vrátane hlbokých basov. Rovnaká kvalita zvuku je zachovaná, či už počúvate bezdrôtovo alebo so zapojeným káblom. Súčasťou balenia je totiž aj audio kábel, ktorý vám dáva možnosť voľby.

Slúchadlá MEElectronics Rumble na jedno nabitie vydrží až skvelých 14 hodín a ich dosah je až 10 m. Dokonale padnú na uši a vďaka mäkkým náušníkom vás nebudú tlačiť po celú dobu počúvania. Moderný dizajn s čistými krivkami vyzerá skvele, či už sa pohybujete kdekoľvek. Pri tom iste oceníte praktické puzdro, ktoré tiež nájdete v balení.

Zabudovaný mikrofón umožňuje použitie aj pre telefónne hovory, ich zdvihnutie, ovládanie hlasitosti a pohyb medzi skladbami vykonáte pomocou ovládacích prvkov u ľavého náušníku.


Doplňujúce informácie:

Batérie:
Typ: lítium-polymérová batéria
Napájací konektor: micro-USB
Výdrž pri hraní hudby: 14 hodín
Výdrž pri telefonovaní: 14 hodín
Výdrž pri režime standby: 150 hodín
Doba nabíjania: 2 hodiny

Fyzické údaje:
Hmotnosť: 147 g
Rozmery (v zloženom stave): 17 x 12 x 6 cm

Balenie:
MEElectronics Air-Fi Rumble bezdrôtové stereo slúchadlá
Micro-USB nabíjací kábel
Stereo audio kábel
Cestovné puzdro
Príručka

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné si fyzicky vyzkoušet sluchátka MEElectronics Rumble v Praze v Jateční? (popř. jinde) Jedná se o dárek pro mojí paní, bojí se, že ji nebudou dobře sedět. Děkuji Milan Čihák

Diskusia a poradňa k MEElectronics Rumble čierna
Príslušenstvo pre MEElectronics Rumble čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MEElectronics Rumble černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MEElectronics Schwarz Rumble. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MEElectronics Schwarz Rumble. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MEElectronics Rumble fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií