Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Meliconi HP200

Zobraziť katalóg
Meliconi HP200
Bezdrôtové slúchadlá – pre domáce počúvanie, uzavreté, FM Tuner, frekvenčný rozsah 20 – 20000Hz, citlivosť 108dB, impedancia 32 ohmov, dosah až 100m, repro 40mm, kábel 6m
Kód:  MEGD090l Produktové číslo:  497307

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Meliconi HP200

Máte doma malé spiace dieťa, ale váš obľúbený program v televízore chcete vidieť? Nechajte potomka spať a vychutnajte si svoju reláciu vďaka slúchadlám, ktoré sú ideálne presne pre tieto prípady. Mimoriadne komfortné slúchadlá Meliconi obsahujú plne nastaviteľný slúchadlový oblúk a mäkké vystuženie mušlí. Vďaka tomu zaisťujú maximálne pohodlie aj pri dlhodobom počúvaní. Mušle sú naozaj veľké, a preto bez problémov obklopia celé ucho. Zároveň poskytnú dostatočne veľký priestor pre 40 mm meniče, ktoré zaistia špičkovú zvukovú kvalitu.

 

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový dizajn a kvalitné spracovanie
  • Rýchle bezdrôtové pripojenie k televízoru a ďalším zvukovým zdrojom (napr. DVD, Blu ray, CD, HiFi audio systémy a ďalšie)
  • Extra dlhý odpojiteľný kábel v dĺžke 6 metrov
  • Vynikajúca zvuková izolácia, ktorá dokáže odtieniť aj hluk v klube
  • Otočné mušle umožňujúce počúvanie len jedným uchom
  • Funkcia Auto-Scanning a 3 prenosné kanály
 

 

Koniec polámaným káblom

Rozmotávanie slúchadiel je jedným z fenoménov, ktorý sa nevyhol asi nikomu z nás. Prečo si teda nekúpiť slúchadlá, ktoré káble nemajú? Meliconi HP200 sú ideálnym riešením pre každého. Bluetooth pripojenie s neuveriteľným dosahom až 100 m zaručí, že zlomený kábel vás naozaj nerozhádže. Chcete však počúvať hudbu aj z prístroja, ktorý technológiou Bluetooth neoplýva? So 6 m dlhým káblom, ktorý je súčasťou balenia, to nie je žiadny problém. V slúchadlách je integrovaná nabíjacia batéria, ktorá sa dá vždy ľahko dobiť pomocou dobíjacej základne.

 

 
 
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsou tato sluchátka skutečně okolo uší, nebo se celé ucho do náušníku obvykle nevejde?

Pozor, tato sluchátka nejsou Bluetooth! Jsou RF na kmitočtu 863 MHz. Opravte si to prosím v popisu a v zařazení.

Diskusia a poradňa k Meliconi HP200
Príslušenstvo pre Meliconi HP200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Meliconi HP200 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Meliconi HP200. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Meliconi HP200. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Meliconi HP200.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií