Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Meliconi HP300

Zobraziť katalóg
Meliconi HP300
4,0 1 hodnotení
Slúchadlá bezdrôtová, pre domáce počúvanie, uzavretá, FM Tuner, frekvenčný rozsah 20-20000Hz, citlivosť 108dB, impedancia 32ohm, dosah až 100m, repro 40mm
Kód:  MEGD090o Produktové číslo:  497302

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Meliconi HP300

Máte doma malé spiace dieťa, ale váš obľúbený program v televízii chcete vidieť? Nechajte potomka spať a vychutnajte si svoj reláciu vďaka slúchadlám, ktoré sú ideálne presne pre tieto prípady.Mimoriadne komfortné slúchadlá Meliconi obsahujú plne nastaviteľný slúchadlový oblúk a mäkké polstrovanie mušlí.Vďaka tomu zaisťujú maximálne pohodlie aj pri dlhodobom počúvaní. Mušle sú navyše naozaj veľké, a preto bez problémov obklopí celé ucho. Zároveň poskytujú dostatočne veľký priestor pre 40 mm meniče, ktoré vám zaistia špičkovú zvukovú kvalitu.

kľúčové vlastnosti

  • Štýlový dizajn a kvalitné spracovanie
  • Rýchle bezdrôtové pripojenie k televízoru a ďalším zvukových zdrojov (napr. DVD, Blu ray, CD, Hi-Fi audio systémy a ďalšie)
  • Vynikajúca zvuková izolácia, ktorá dokáže odtieniť aj hluk v klube
  • Otočné mušle umožňujúce počúvanie len jedným uchom
  • Funkcia Auto Tunning a 3 prenosné kanály

Koniec polámaných káblov

Rozmotávanie slúchadiel je jedným z fenoménov, ktorý sa nevyhol snáď žiadnemu z nás. Prečo si teda nekúpiť slúchadlá, ktoré káble nemajú? Meliconi HP300 Professional sú ideálnym riešením pre každého. V slúchadlách je integrovaná nabíjacie batérie, ktorú možno vždy ľahko dobiť pomocou dobíjacej základne. Navyše sú súčasťou príslušenstva ďalšie 2 nabíjacie batérie AAA Ninh.

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,bezdrátové připojení je myšleno bluetooth?

Ještě by mne zajímalo jakým způsobem se sluchátka připojí,jsem z popisu vážně jelen.Předpokládám,že je nějaká základna která se připojí k tv,o tom ovšem v popisu nic nestojí.Za ty peníze by snad stálo za to,poněkud podrobnější vysvětlení. Chtěl bych si tato sluchátka pořídit k televizi.

Zajímal by mne kabel k bezdrátovým sluchátkám a proč jsou to bezdrátová sluchátka když mají kabel??????

Diskusia a poradňa k Meliconi HP300
Príslušenstvo pre Meliconi HP300 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Meliconi HP300. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Meliconi HP300. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Meliconi HP300. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Meliconi HP300.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií