MIDEA MPDB-09CRN7

Zobraziť katalóg
MIDEA MPDB-09CRN7
4,0 1 hodnotení
Mobilná klimatizácia – A, pre miestnosti do 32m2, chladiaci výkon 9300BTU, odvlhčovanie 65,2l/24h, hlučnosť 62dB, príkon 970W, diaľkové ovládanie
Kód:  MIDKLI04 Produktové číslo:  MPDB-09CRN7 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIDEA MPDB-09CRN7

Buďte pripravení na teplé letné dni s mobilnou klimatizáciou MIDEA MPDB-09CRN7, ktorá vám skvele poslúži, či už budete doma alebo napríklad v kancelárii. Jednoduché biele vyhotovenie sa hodí do každého interiéru. Mobilná klimatizácia MPDB-09CRN7 je určená pre miestnosti do 32 m2. Výhodou vybraného prístroja je nielen funkcia chladenia vzduchu, ale aj funkcia odvlhčovania, ktorej kapacita je 65,2 l za 24 h. Klimatizácia značky MIDEA ochladí cca 398 m3 vzduchu behom hodiny. Táto klimatizácia patrí do energetickej triedy A a využíva ekologicky šetrné chladivo R290. Pri zapnutí jednotky sa lamely automaticky otvoria. Klimatizácia MIDEA MPDB-09CRN7 má nastaviteľný čas a navyše režim spánku.

Kľúčové vlastnosti mobilnej klimatizácie MIDEA MPDB-09CRN7

  • Mobilná klimatizácia MIDEA v jednoduchom bielom vyhotovení pre miestnosti do 32 m2
  • Funkcia chladenia vzduchu a navyše funkcia odvlhčovača
  • Klimatizácia MPDB-09CRN7 má praktické diaľkové ovládanie
  • Funkcia autoreštart pre prípad výpadku prúdu
  • Nastavenie času a špeciálny režim spánku
  • Jednoduchú a rýchlu manipuláciu s klimatizačnou jednotkou zaistia pojazdné kolieska

Smart mobilná klimatizácia MIDEA

Na ovládanie mobilnej klimatizácie s odvlhčovačom značky MIDEA využijete prehľadný panel vo vrchnej časti prístroja a praktické diaľkové ovládanie, s ktorým jednoducho nastavíte požadované otáčky ventilátora, teplotu a časový rámec. V prípade výpadku prúdu oceníte u tejto jednotky funkciu Autoreštart, ktorá vám zaistí zachovanie nastaveného režimu. Výhodou klimatizácie MIDEA MPDB-09CRN7 je tiež ľahká údržba vďaka umývateľnému filtru, ktorý stačí pri zanesení nečistotami z jednotky vybrať a opláchnuť vodou. Ďalšou prednosťou vybranej klimatizácie sú kolieska, ktoré zaručia naozaj jednoduchú a rýchlu manipuláciu. Klimatizácia MIDEA MPDB-09CRN7 nevyžaduje odbornú montáž.

Príkon:
970 W


Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den Chtěl bych vědět co vše je součástí balení ?

Diskusia a poradňa k MIDEA MPDB-09CRN7
Príslušenstvo pre MIDEA MPDB-09CRN7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIDEA MPDB-09CRN7.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií