Miele G 6260 SCVi

Zobraziť katalóg
Miele G 6260 SCVi
Vstavaná umývačka riadu vstavaná - plne integrovaná, A+++, 14 súprav, 44 dB, 9,7 litra, ComfortClose, technológia striedavého umývania, sušenie AutoOpen, SensorDry, obehové turbotermické sušenie, Perfect Glasscare, Agent detergentov, 3D príborová zásuvka, AutoSensor, Systém Waterproof, V x Š x H: 80,5 x 59,8 x 57 cm
Kód:  Mie044 Produktové číslo:  G6260SCVi Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Miele G 6260 SCVi

Dajte zbohom horám špinavého riadu so vstavanou umývačkou značky Miele. Tento úchvatný pomocník do kuchyne zvládne dokonale vyčistiť takmer všetky druhy riadu s dôrazom na najvyššiu precíznosť a vysokú úsporu energie. Umývačka sa nachádza v ekonomicky najhospodárnejšej energetickej triede A+++, disponuje vysokokvalitným vybavením a jej nízka prevádzková hlučnosť nie je jediným dôvodom, prečo si ju hneď po zakúpení doslova zamilujete.

Táto umývačka disponuje unikátnym dizajnom, vďaka ktorému z čelnej strany vyzerá presne ako skriňa. Že je to umývačka sa prejaví až vo chvíli, keď za dizajnové držadlo zatiahnete, čím otvoríte čelné dvere umývačky. Všetko ovládanie spolu s displejom je uschované v stropnej časti dverí.

Kľúčové vlastnosti

  • O viac ako 40 % vyššia úspora energie ako v prípade iných umývačiek
  • Comfrot Close zaistí pohodlnú manipuláciu s dvierkami
  • Účinné využitie umývacích prostriedkov
  • Vysokokvalitné koše na riad a príbory
  • Efektívne obehové turbotermické sušenie

Úspornosť na prvom mieste

Miele G 6260 SCVi, na rozdiel od iných modelov konkurenčných značiek, využíva pri umývaní výhradne čistú vodu. Riadu tak dopraje to najlepšie prostredie na dôkladné odstránenie aj tých najnáročnejších nečistôt. Pri tom všetkom však nezabúda klásť dôraz na čo najnižšiu spotrebu vody a energií. Umývačka si vystačí s iba 6,5 ??l vody, čo je pre lepšiu predstavu menej, ako je objem bežného drezu. Výraznú úsporu dosiahnete aj vďaka možnosti napojenia na prípojku teplej vody. Tým znížite spotrebu elektriny až o 40 % a celkovú dobu umývania skrátite až o 9 %.

Prehľadné členenie, menej námahy

Umiestnite použité nože, vidličky a lyžice do vysokokvalitných príborových zásuviek. Obsah umývačky tým jednak sprehľadníte a zároveň získate záruku ich najlepšieho možného umytia. Zásuvka na príbory ide skvele dokopy s košmi na riad, ktoré sú kvôli ľahšej manipulácii vybavené vysoko ergonomickým držadlom. Lopáriky, servírovacie podnosy alebo poháre od piva - všetko má vďaka košovému systému Extra Comfort v umývačke svoje miesto. Aj veľkým hrncom a inému, menej skladnému riadu môžete dopriať prvotriednu starostlivosť umývačky Miele G 6260 SCVi. Stačí spodný kôš nastaviť na veľkú plochu a využiť ju na tie druhy riadu, ktorých umývanie by vás inak stálo veľa úsilia.

Rozlúčte sa s drôtenkou

Dosiahnite tie najlepšie umývacie výsledky so špeciálnou funkciou Agent detergentov. Intuitívna technológia upravuje parametre umývania s cieľom dosiahnuť čo najefektívnejšie využitie umývacích prostriedkov. Čistiacu soľ, leštidlo a regeneračnú soľ môžete dávkovať sami, podľa vlastného uváženia. Čoskoro zistíte, že nad odporúčaným množstvom dokážete vyzrieť a ušetriť nejaké peniaze navyše. Na konci umývacieho programu sa automaticky otvoria dvierka umývačky. Suchý bude aj náročný riad, ako je napr. riad z plastu. Špeciálne vedenie vzduchu chráni vašu pracovnú dosku pred vlhkosťou. Spustite umývací cyklus, kedykoľvek sa vám zapáči, a po jeho ukončení si užívajte pohľad na žiarivý riad bez náznaku nepresností, ktorých ste sa doteraz museli zbavovať ručne.

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Antikoro Hotovo!

Funkcie umývačky

Bezpečnostné funkcie umývačky
Ochrana proti pretečeniu Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
81 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Miele G 6260 SCVi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE G 6260 SCVi .
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií