Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MIELE G 7160 SCVi

Zobraziť katalóg
MIELE G 7160 SCVi
Vstavaná umývačka riadu – štandardná (60 cm), vstavaná a plne integrovaná, energetická trieda B, umyje až 14 súprav riadu na jeden cyklus (program ECO), odložený štart, automatické otváranie dverí, automatické dávkovanie čistiaceho prostriedku, ochrana proti pretečeniu, nastaviteľné koše, displej, AquaStop, detská poistka, comfort, program na ochranu skla, pripojenie teplej vody, rýchle umývanie a systém Waterproof, rozmery 80,5 × 59,8 × 57 cm (V׊×H), vyrobené v Nemecku, čelný panel na dvierkach nie je súčasťou dodávky
Kód:  MIEMY007 Produktové číslo:  11781000 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIELE G 7160 SCVi

Vďaka umývačke ušetríte nielen vodu a energiu, ale aj svoj čas. Štandardná umývačka riadu Miele je široká 60 cm a hodí sa pre viacčlennú domácnosť, kde sa často varí. Je pripravená na vstavanie do kuchynskej linky, dizajn vašej kuchyne tak nebude narušený. Vstavaná umývačka sa stane vkusnou tým, že k prirobíte dvierka korešpondujúce s typom celej kuchyne. Ovládací panel tejto vstavanej umývačky je umiestnený na hornej strane dvierok, a tak ho možno ovládať, iba keď je prístroj otvorený. Plne integrovaná umývačka pôsobí vkusným dojmom a skvele doladí vašu kuchyňu. Umývačka MIELE G 7160 SCVi patrí do energetickej triedy B. Je zárukou nízkej spotreby energie pri vysokej kvalite umývania. Spotreba elektrickej energie pri spustení jej ekologického programu je nastavená na 64 kWh. Disponuje priestorom až pre 14 jedálenských súprav riadu na jedno umytie. Úsporný program na umývanie zmiešaného riadu a príborov trvá 199 min. Umývačka má oveľa menšiu spotrebu, ako keby ste umývali riad pod tečúcou vodou. ECO program zníži spotrebu vody až na 8,4 l. Rozmery umývačky riadu Miele sú 80,5 × 59,8 × 57 cm (V × Š × H).

Umývačka riadu MIELE G 7160 SCVi Vlastnosti/technológia
Umývačka riadu MIELE G 7160 SCVi Vlastnosti/technológia

Zásadné vlastnosti umývačky riadu MIELE G 7160 SCVi

  • Ak chcete získať inteligentné funkcie, prepojte ju pomocou WiFi
  • Nastavte umývanie na neskôr pomocou funkcie odloženého štartu
  • Po doumývaní riadu sa dvierka umývačky automaticky otvoria
  • Umývačka disponuje veľmi praktickou funkciou automatického dávkovania čistiaceho prostriedku
  • Koše možno nastaviť do určitej polohy v závislosti od výšky umývaného riadu
  • Umývačka disponuje praktickým displejom
  • V prípade úniku vody z hadice vás zachráni pridaná funkcia aqua stop
  • Umývačka so štandardnými rozmermi zvládne umyť všetok špinavý riad
  • Plne integrovaná umývačka zapadne do vašej kuchyne
  • Rodičia malých detí určite ocenia detskú poistku
  • Na krehký riad využijete program na ochranu skla
  • Aby ste ušetrili energiu, môžete umývačku napojiť na teplú vodu
  • Umývačka má k dispozícii program rýchleho umývania

Umývačka riadu Miele má k dispozícii množstvo praktických funkcií

Určite oceníte funkciu odloženého štartu, vďaka ktorej si nastavíte spustenie umývačky v dobe, ktorá vám najviac vyhovuje. Tak bude váš riad čistý a suchý v čase, kedy ho budete potrebovať. Po skončení umývacieho programu sa dvierka automaticky otvoria a riad sa dosuší vďaka cirkulácii vzduchu. Umývačka má k dispozícii praktickú funkciu automatického dávkovania čistiaceho prostriedku, ktorá si sama vezme optimálne množstvo. Koše možno nastaviť podľa výšky umývaného riadu. Súčasťou umývačky je dobre čitateľný displej, vďaka ktorému budete mať prehľad o prebiehajúcom programe. Pridaná funkcia aqua stop v prípade úniku vody z hadice vypne umývačku, odčerpá vodu a zatvorí prívodný ventil. Preto sa nemusíte obávať nepríjemných nehôd, keď pustíte umývačku a nie ste doma.

Užitočné funkcie spríjemnia prácu

Určite oceníte program na ochranu skla pri umývaní krehkého riadu. Postará sa o čistotu a lesk pohárov bez kvapiek. Tento program predlžuje ich životnosť. Na úsporu energie možno umývačku riadu napojiť na teplú vodu, čo zaručí menšie náklady na jej prevádzku. Program na rýchle umývanie využijete napríklad pri oslavách, keď budete potrebovať opäť rýchlo použiť riad. Umývačka riadu Miele vám zaistí dokonale čistý riad, a vy tak budete mať viac času na seba a svoju rodinu.

Smart myčka vie viac než len umyť riad

Po prepojení umývačky riadu Miele s mobilnou aplikáciou budete mať prístup k jej inteligentným funkciám. Pri poruchách umývačky vám aplikácia pomôže vyhľadať informácie o jej stave. Umývačka dokáže zistiť poruchy a informovať o tom spotrebiteľa. Umývačka dokáže rozpoznať poruchu vďaka funkcii smart diagnosis a zvládne navrhnúť riešenie problému. Vďaka tomu nemusíte volať technika, ktorý by vám prišiel poruchu odstrániť. Inteligentná umývačka riadu MIELE G 7160 SCVi je nepostrádateľným členom každej domácnosti.

Bezpečnosť nadovšetko

Pridaná funkcia aqua stop v prípade úniku vody z hadice zvládne vypnúť umývačku a zavrieť prívodný ventil. Preto sa nemusíte báť nečakaných havárií, keď bude umývačka zapnutá cez noc. Rodičom malých detí urobí radosť predovšetkým detská poistka, ktorou môžu zablokovať ovládací panel a nemusia sa báť zapnutia alebo prepnutia programu. Medzi jej prednosti patrí aj to, že sa deti nedostanú k čistiacim prostriedkom.

Energetické hodnoty umývačky

Umývačka MIELE G 7160 SCVi patrí do energetickej triedy B. Môžete sa spoľahnúť na nízku spotrebu energie a zachovanie vysokej kvality umývania. Spotreba elektrickej energie pri spustení jej ekologického programu zodpovedá 64 kWh. Môžete do nej uložiť až 14 jedálenských súprav riadu na jeden umývací cyklus. Úsporný program na umývanie zmiešaného riadu a príborov trvá 199 min. Vďaka umývačke použijete oveľa menej vody ako pri umývaní riadu ručne. Program ECO zvládne znížiť spotrebu vody až na 8,4 l. Rozmery umývačky riadu Miele dosahujú 80,5 × 59,8 × 57 cm (V × Š × H).

Umývačka riadu MIELE G 7160 SCVi Energetický štítok

Údaje uvádzané na energetickom štítku umývačiek riadu:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model umývačky riadu
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • kWh/annum: ročná spotreba energie, zodpovedá 100 cyklom v programe ECO
  • Počet súprav: kapacita štandardných súprav riadu v programe eco
  • Litre: spotreba vody v programe ECO v litroch na cyklus
  • Čas: trvanie programu ECO v h/min
  • dB: úroveň hluku šíreného vzduchom vyjadrená v dB(A) a trieda emisií hluku šíreného vzduchom

__________________________________________________________________

Kapacita umývačky sa udáva v počte štandardných sád riadu = jeden plytký tanier, jeden hlboký tanier, jeden dezertný tanierik, jeden hrnček, jeden pohár a jeden kompletný príbor. Prípustné odchýlky pri overovaní sú nasledovné: ročná spotreba energie, vody a trvania programu môžu byť o 10 % vyššia, trieda účinnosti sušenia o 19 % vyššia, hladina hluku musí byť rovnaká alebo niž

vestavny spotrebice

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda
B Hotovo!
Spotreba energie (program ECO)
64 kWh/100 c. Hotovo!
Kapacita súprav riadu
14 × Hotovo!
Doba trvania (program ECO)
3,32 h (199 min) Hotovo!
Spotreba vody na cyklus (program ECO)
8,4 l Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
B Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše, Možnosť pripojenia na prívod teplej vody Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
80,5 cm Hotovo!
Šírka umývačky
59,8 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
57 cm Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!

Umývačky Miele

Vyhotovenie
Plne zabudované umývačky riadu Hotovo!
Výklenok
Šírka 60 cm a výška od 81 cm Hotovo!
Komfortné prvky
Časová předvolba až 24h, Systém Waterproof, Miele@home, Ochrana proti poškodeniu vodou Hotovo!
Vyrobené v
Nemecku Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIELE G 7160 SCVi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE G 7160 SCVi.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií