Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Miele W 667 Softtronic

Zobraziť katalóg
Miele W 667 Softtronic
Práčka plnená zhora – A+++/A/B, 6kg, 1600ot./min., Hlučnosť 49/72dB, V׊×H 90×45.4×60cm, Voštinový bubon, patentovaná konštrukcia vane GlaronK, otváranie dvierok Comfort-Lift, Popisky otočného voliče jsou pouze v češtině.
Kód:  Mie014 Produktové číslo:  11066701CZ Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Miele W 667 Softtronic

Práčka s horným plnením a šírkou 45,9 cm sa skvele uplatní všade tam, kde nie je miesta nazvyš. Práčka Miele W 667 pracuje v energetickej triede A+++ a je vybavená systémom Comfort-Lift, ktorý zaručuje mimoriadne pohodlie pri plnení. Stačí stlačiť tlačidlo a spolu s krytom prístroja sa automaticky otvorí aj medzikryt. Navyše po skončení programu sa bubon vždy zastaví plniacim otvorom smerom nahor. Ihneď tak máte pohodlný a bezpečný prístup k bielizni.

Veľmi úsporná so zárukou dlhej životnosti

K efektívnej prevádzke prispieva aj inteligentná množstevná automatika, ktorá analyzuje naplnenie a použije len toľko vody a elektrickej energie, koľko je potrebné k optimálnemu výsledku. Vysoko účinná technológia prania zvládne znížiť teplotu väčšiny programov až na 20 °C, a ak budete mať slabo znečistenú bielizeň, tak je možné prať dokonca aj v takmer studenej vode, čo opäť prispieva k úspore energie.

Spotrebiče Miele sú zárukou kvality, ako jediný výrobca na trhu emailuje čelnú stranu spotrebiča. Tento vysoko kvalitný smalt odolá nielen poškriabaniu, ale aj korózii, kyselinám a lúhu. Okrem toho sa aj veľmi ľahko čistí. Vďaka prepracovanej konštrukcii vane GlaronK je zaistený bezproblémový chod a spoľahlivosť na niekoľko rokov. Ostatne výrobky Miele sú podrobené náročným testom, ich životnosť je až 10 000 prevádzkových hodín, teda až 20 rokov.

Kľúčové vlastnosti

  • Úsporné pranie
  • Pranie v najkratšom čase
  • Šetrné ošetrenie vašich obľúbených kúskov
  • Systém Watercontrol (WCS)
  • Špeciálne perforovanie bubna
  • Konštrukcia vane GlaronK
  • Regulácia penivosti

Šetrný bubon a tichá prevádzka

Voštinová štruktúra bubna medzi stenou bubna a textíliami tvorí jemný vodný film. Bielizeň tak ľahko po stenách kĺže a navyše je preukázateľne chránená pred žmolkováním a vytaháním nitiek. Technológia bubna chráni čerpadlo pred vniknutím predmetov ako napr. kancelárskych sponiek alebo kostíc z podprsenky.

Profesionálny Balance systém rozpozná, keď náplň nie je rovnomerne rozložená a obratnými pohybmi bubna kúsky bielizne optimálne rozloží, čím je zaistený pokojný chod pri odstreďovaní.

Servis tiež nebol nikdy jednoduchší. Vďaka integrovanému počítačovému rozhraniu môže servisný technik komunikovať s prístrojom pomocou notebooku, čo veľmi urýchľuje odhalenie príčiny závady.

Programy:

  • Automatika, Bavlna, Ľahko ošetrovateľné, Jemné prádlo, Košele, Vlna (ručné pranie), Expres 20, Tmavé/jeans, Odčerpávanie/Odstreďovanie

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
94 kg Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,7 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
94 kg Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,7 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Zhora Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
9 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
60 cm Hotovo!
Šírka
45,9 cm Hotovo!
Výška
90 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky práčky Miele
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ma tato pracka odlozeny start? Nikde jsem se nedocetl. Dekuji

Diskusia a poradňa k Miele W 667 Softtronic
Príslušenstvo pre Miele W 667 Softtronic Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIELE W 667 Softtronic.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií