Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Motorola Moto E20

Zobraziť katalóg
Motorola Moto E20
4,3 31 hodnotení
Mobilný telefón –
Kód:  SMTR5072ax Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Motorola Moto E20

Mobilný telefón Motorola Moto E20 Lifestyle

Motorola Moto E20 môžeme ihneď označiť za smartfón. Je presne stavaný na to, aby ste s ním mohli byť online na sociálnych sieťach, fotografovať a vyhotovovať videá duálnym fotoaparátom. Operačná pamäť zariadenia je vybavená kapacitou 2 GB. Výkonom teda vystačí najmä používateľom s nižšími nárokmi. Smartfónu Motorola Moto E20 dodáva všetku energiu batéria, ktorá má výnimočnú výdrž vďaka nadštandardnej kapacite 4000 mAh. Nevyhnutnou súčasťou je tiež konektorová výbava, tvorí ju Jack (3,5mm) a USB-C. Smartfón Motorola má čistý Android.

Zaujímavé vlastnosti smartfónu Motorola Moto E20

  • Ponúka konfiguráciu hybridný slot
  • RAM 2 GB a procesor Unisoc T606
  • Grafický akcelerátor Mali G57 MC2
  • Chrbát mobilu má 2 snímače fotoaparátu
  • Väčšia bezpečnosť mobilu vďaka čítačke odtlačkov prstov
  • 10 W rýchleho nabíjania
  • Telefón Motorola má hlavný slot pre SIM kartu typu Nano SIM, pokiaľ ide o vedľajší, ten je typu Nano SIM
Mobilný telefón Motorola Moto E20 Bočný pohľad
Mobilný telefón Motorola Moto E20 Lifestyle 2

Obrazovka a fotovýbava smartfónu Motorola Moto E20

displej mobilného telefónu s výrezom v tvare kvapky dostal HD rozlíšenie. Je postavený na technológii IPS s kvalitným podaním farieb a dobrými pozorovacími uhlami. Foto či videovýbavu tvorí v mobilnom telefóne Motorola Moto E20 duálny zadný fotoaparát, 2Mpx makro objektív (f/2,4) a hlavný 13Mpx objektív (f/2,2). Nevyhnutnou súčasťou je užitočná prisvetľovacia dióda. Pre ľudí zapálených do selfie momentiek dostal mobil do výbavy predný snímač s rozlíšením 5 Mpx. Výbava tohto modelu zahŕňa jeden makro objektív.

Smartfón Motorola Moto E20 poteší parádnou výbavou

Smartfón dovoľuje používať hneď 2 SIM karty, z toho jednu namiesto pamäťovej karty. O ochranu mobilu pred neoprávneným vniknutím do Motorola Moto E20 sa stará obľúbená čítačka odtlačkov prstov umiestnená na tele zariadenia. Zariadeniu, samozrejme, nechýba ani podpora rýchleho pripojenia k sieťam a senzory nenahraditeľné na bezproblémové fungovanie všetkých aplikácií.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Motorola Moto E20 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola Moto E20. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto E20. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto E20. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Motorola Moto E20.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií