Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

MOZOS VICTOR-2

Zobraziť katalóg
MOZOS VICTOR-2
4,0 33 hodnotení
DAC prevodník – Digital to Analog (DAC), vstup RCA a Toslink, výstup RCA, maximálna vzorkovacia frekvencia 192 kHz, rozmery 26 × 41 × 51 mm (V׊×H), hmotnosť 78 g
9,40 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  MZS010h Produktové číslo:  VICTOR-2

MOZOS VICTOR-2

MOZOS VICTOR-2 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.
  • .

Herní aj filmoví fanúšikovia ocenia prevodník audiosignálu MOZOS VICTOR-2 s predtým používanými konektormi. Doprajte si tú najlepšiu zvukovú kvalitu. Pripojte váš televízor alebo hernú konzolu do prevodníka a ten prepojte so slúchadlami alebo reprobedňami. Teraz si užijete filmy alebo hranie hier v dokonalej audio kvalite. Súčasťou balenia MOZOS VICTOR-2 je aj optický kábel, kábel pre napájanie prevodníka a USB kábel.

Kľúčové vlastnosti DAC prevodníka MOZOS VICTOR-2

  • DAC prevodník MOZOS VICTOR-2 je vybavený vstupmi Toslink/SPDIF
  • Obsahuje 2× RCA výstup
  • Súčasťou DAC prevodníka MOZOS VICTOR-2 je napájací kábel, optický kábel a USB kábel

Vzorkovacia frekvencia:
16, 24 bit/32 kHz, 44,1 kHz, 48 kHz, 96 KHz

Rozmery:
51 × 41 × 26 mm

Hmotnosť:
80 g

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Vzorkovacia frekvencia (bit)
24 bit Hotovo!
Maximálna vzorkovacia frekvencia (kHz)
192 kHz Hotovo!
Vstupy
RCA, Toslink Hotovo!
Výstupy
RCA Hotovo!

Vlastnosti

Vzorkovacia frekvencia (bit)
24 bit Hotovo!
Maximálna vzorkovacia frekvencia (kHz)
192 kHz Hotovo!

Vstupy a výstupy

Vstupy
RCA, Toslink Hotovo!
Výstupy
RCA Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Optický kábel, USB kábel Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
41 mm Hotovo!
Výška
26 mm Hotovo!
Hĺbka
51 mm Hotovo!
Hmotnosť
78 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky DAC prevodníky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Mam starsie domace kino. Domace kino sa da prepojit s tv len pomocou cinch. Tv ma vystup len spidf. Tv by som chcel prepijit pomocou tohto prevodnika. Pojde to? Pojde mi zvuk do vsetkych repro v domacom kine?

Dobrý deň, zakúpil som tento tovar. Zvuk z telky perfektne prenáša na analogový výstup, ale keď ztíšim resp. zvýšim hlasnost na telke, tak tá zmena na výstupe sa neprejavý. Je to bežné chovanie?

Dobrý den, zvládne TV přes USB napájet tento převodník?

Dobrý den, pokud z domácího kina 5.1 povedu červený a bílý kabel do tohoto zařízení a odtud optickým kabelem do zvukové karty, budou mi hrát všechny repro ? Děkuji

Dobrý deň, zakúpil som si tento prevodník (Mozos - victor 2). Funguje, ale dosť slabý zvuk, vedeli by ste mi odporučiť nejaký lacný funkčný overený zosiľovačik. Alebo si mám kúpiť nový prevodník? Ďakujem

Dobrý den, mám na TV pouze optický audio výstup a potřeboval bych do něho zapojit repro, kabel mám zakončený banánkem, od vás konektor AQ HD296. Našel jsem si správný převodník, půjde banánek zasunou do tohoto převodníku? Díky

Dobrý den. V listopadu 2019 jsem si u vás koupil televizor LG 32LK6200PLA, funguje ke spokojenosti. Nyní k němu potřebuji připojit sluchátka. Televizor má ale výstup zvuku jen optickým rozhraním a já potřebuji jack 3,5 mm. Na vašich stránkách jsem našel převodník MOZOS VICTOR-2 (https://www.alza.cz/mozos-victor-2-d6812506.htm) Nejsem však schopen posoudit, zda je tento převodník kompatibilní s mým televizorem. Prosím, můžete mi ověřit a potvrdit kompatibilitu, tedy že bude převodník s televizorem fungovat. Pokud není tento převodník kompatibilní, můžete mi nabídnout jiný vhodný převodník, prosím. Předem děkuji a jsem s pozdravem.

Dobrý den, mám takový nepříjemný problém? Po připojení cinch kabelů reprosoustavy do převodníku jde pouze šumění bez známky jakého kolové jiného zvuku převodník mám zapojen jak do tv tak do zásuvky kabely cinch vedou jinou stranou než napájení takže rušení by to nemělo způsobovat ? Může být převodník vadný?

Pozdravujem viete mi prosim povedat ako mozem este odskusat tento prevodnik, nejde mi ziaden zvuk z neho. Skusal som prepinat na optickom vystupe v TV rezimy aj PCM aj auto a takisto aj druh Mpeg,Dolby digital atd. Zo ziadneho mi nejde vystup z TV. Cinche som zapajal do aux aj do mp3 in ma domacom kine a nic...dakujem.

Príslušenstvo pre MOZOS VICTOR-2
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií