PET MPLA318265

Neato Botvac D5 Connected

Zobraziť katalóg
Neato Botvac D5 Connected
4,5 7 hodnotení
Robotický vysávač - Wi-Fi pripojenie, ovládaný cez inteligentný telefón, hodinky a tablet, 43 W sací výkon, všetky typy podláh aj vysokých kobercov, HEPA filter ULTRA, D-tvar vysaje aj v rohu, kefa a sanie už 1 cm od steny a v rohu, bočná kefa, multiizbové vysávanie, upratovanie až 390 m2, účinný na zvieracie chlpy, LaserSmart SLAM navigácia, 770 ml veľká nádoba na prach, aktualizácia softvéru, Li-ion batéria 14,4 V
Kód:  NEAVR004 Produktové číslo:  945-0239 Stránky výrobcu

Neato Botvac D5 Connected


Špičkový výkonný robotický vysávač NEAT Botvac D5 Connected patrí medzi najdostupnejšie a najefektívnejšie zariadenie svojho druhu na našom trhu. Medzi jeho najväčšie prednosti patrí WiFi pripojenie a aplikácia pre mobilné zariadenia. Pýtate sa, na čo je to dobré? Tak napríklad, vám táto kombinácia umožní spustiť vysávač toľkokrát, koľkokrát budete za deň chcieť. A navyše to budete môcť vykonať z akéhokoľvek miesta na svete. Bežné konkurenčné výrobky toto umožňujú len raz, čo je pre niektoré domácnosti nedostatočné, najmä pre tých, v ktorých žijú so svojimi majiteľmi aj domáci miláčikovia.


Kľúčové vlastnosti

  • Ovládanie prostredníctvom mobilného telefónu, tabletu či inteligentných hodiniek
  • Na jedno nabitie až 130 m2 či 110 minút prevádzky
  • Li-ion batéria 14,4 V/61 Wh pre mimoriadnu výdrž a životnosť
  • Vhodný aj na vysávanie zvieracích chlpov
  • Bočná kefka na maximálny zber prachu a nečistôt
  • Presná laserová SLAM navigácie ako v Google automobile
  • Nastavenie časového plánu upratovania pomocou mobilnej aplikácie
  • Senzory proti pádu zo schodov

Upratujte kedykoľvek a odkiaľkoľvek

Stačí si na svoj mobilný telefón či tablet nainštalovať NEAT aplikáciu, ktorá je na stiahnutie zadarmo na Google Play alebo App Store. Do jedného účtu sa môže pripojiť viac zariadení naraz - vysávač tak môže ovládať celá rodina. Poprípade v rámci jedného účtu môžete pridať niekoľko robotov. Aplikácia vás tiež upozorní na stav batérie, začiatok a koniec upratovania, potrebu vysypania prachovej nádoby či vyčistenia filtra a kefy. A aké sú ďalšie funkcie aplikácie pre NEAT Botvac D5 Connected?

  • Spustenie upratovania celého podlažia
  • Zastavenie upratovania
  • Odoslanie robota na základňu
  • Nastavenie časového plánu upratovania (1-krát denne, 7 dní v týždni)
  • Nastavenie počtu prejazdov programu SPOT 1 – 2×
  • Find Me – stlačením tlačidla začne robot blikať a vydávať zvuk

Aplikácia navyše poskytuje rôzne štatistiky a prehľady o čase a ploche upratovania. Výrobca svoje roboty neustále vylepšuje, aj preto možno pomocou microUSB konektora upgradovať súčasný softvér na najnovšiu verziu.


100 % spoľahlivosť

Robotický vysávač je zárukou dokonalého upratovania – je totiž oveľa efektívnejší ako človek. Oproti vám sa dostane do každého kúta, a dokonca aj pod nábytok a postele. Ďalšou jeho podstatnou výhodou je, že môže upratovať každý deň v týždni a na váš pokyn aj niekoľkokrát denne bez toho, aby upratovanie odbil.


LaserSmart SLAM

Technológia LaserSmart s detekciou objektov v reálnom čase – presný laser neustále monitoruje a mapuje každú miestnosť vrátane nábytku, dverí, a dokonca aj schody. Na základe takto získaných údajov vysáva miestnosť po miestnosti tým najefektívnejším spôsobom – nevynechá ani cm2 podlahy a, naopak, prekážkam sa vyhýba.

Oproti vysávačom s virtuálnou stenou sa so NEAT Botvac D5 Connected pohybuje až 4-krát rýchlejšie. Výhodou lasera je ľahká orientácia aj v tme, teda v situácii, keď sa konkurenčné vysávače strácajú a upratovanie nie je 100 %.


Režim SPOT

Unikátny D-tvar robota s technológiou Corner Clever umožňuje bezproblémové vysávanie len 1 cm od steny a rohov. Konkurenčné výrobky vysávajú 10 cm od steny, a ešte ďalej od rohov. Technológia SpinFlow kombinuje silný sací výkon a precízne kefy, vďaka ktorým je dosiahnuté najvyšší účinok upratovania.

Rozsypala sa vám múka alebo ryža v kuchyni? Vďaka programu SPOT bude jednoduchý, stačí vysávač postaviť pred priestor, ktorý chcete upratať a NEAT bude upratovať na ploche 2 × 2 alebo 4 × 4 metre, a to buď raz alebo 2-krát za sebou. Na nečistoty je pripravená dostatočne veľká nádoba s objemom 0,77 l, čo stačí približne na štyri vysávacie cykly.


Ideálny na všetky typy podláh

Kefa so šírkou 27,7 cm je vhodná na všetky typy povrchov vrátane kobercov s až 2,5 cm dlhým vlasom. Okrem toho si poradí aj s dlažbami, linoleom, drevenými a plávajúcimi podlahami. Prechod medzi rôznymi povrchmi je pre NEAT samozrejmosťou. Poradí si aj prahmi vysokými až 2 cm.

Neat Botvac D5 vysaje v každej miestnosti, kde necháte otvorené dvere. Nikdy nevynechá žiadne miesto, a to aj v úplnej tme. V prípade, že upratovanie nezvládne naraz, automaticky sa dobije na základni. A potom pokračuje presne z toho miesta, kde skončil. Najväčšiu plochu, ktorú zvládne vysávač na upratovací cyklus, je 390 m2. Na ľahké prenášanie robota výborne poslúži integrované držadlo.


Obsah balenia

  • 1× Neat Botvac D5 Connected
  • 1× nabíjacia základňa
  • 1× nabíjací kábel
  • 1× hraničná páska 1 m
  • 1× kombinovaná kefa
  • 1× bočná kefa
  • 1× nástroj na čistenie kefy
  • 2× HEPA filter ULTRA
  • 1× návod
  • 1× batéria Li-ion 14,4 V/61 Wh


Doplňujúce informácie

Rozmery:
Vysávač: 31,9 × 33,6 × 10 cm
Nabíjacia základňa: 11,2 × 26,8 × 12,5 cm

Hmotnosť:
Vysávač: 3,4 kg
Nabíjacia základňa: 0,57 kg

Prevádzkové režimy:
Automatický, plánovaný (Auto), Spot
Plánovanie (dni v týždni, hodiny, minúty)

Navigácia:
Typ: systematická
Technológia mapovania: SLAM (simultánna lokalizácia a mapovanie)
Senzor vzdialenosti: 1× laser
Senzory proti pádu
Senzory nárazu
Akcelerometer
Oddeľovač oblasti: magnetická hraničná páska (súčasťou balenia)

Umiestnenie nabíjacej základne:
70 – 100 cm rovná stena bez objektov zľava aj sprava, 100 cm voľné miesto pred nabíjacou základňou

Kapacita zásobníka:
0,77 l

Parametre a špecifikácia

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!
Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!
Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!
Typ povrchu
Koberce, Tvrdé podlahy Hotovo!

Určenie

Určenie
Na zvieracie chlpy Hotovo!

Špecifické vlastnosti

Funkcie
Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Časový rozvrh upratovania Hotovo!

Vlastnosti

Typ ovládania
Mobilná aplikácia Hotovo!
Kompatibilita
WiFi Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Koberce, Tvrdé podlahy Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!
Kefy
Kombinovaná, Bočná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Mobilná aplikácia

Mobilná aplikácia
Áno Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
60 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Výška
10 cm Hotovo!
Šírka
31,9 cm Hotovo!
Hĺbka
33,6 cm Hotovo!
Hmotnosť
3,4 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jednoznacne tento robot nema saci vykon 43W, jedna sa o spotrebu pri nabijani. Recenzia je velmi zavadzajuca ked pouzivatel pise o sacom vykone :)) mozno si ho ani nekupil a cela recenzia je fake... skoda

Dobrý den můžete si opravit údaj o 43W sacím výkonu, podle popisu tento robot má 43W spotřebu při nabíjení, tedy rozhodně se nejedná o sací výkon , kolik je správný údaj sacího výkonu?

Dobrý den, při ovládání v aplikaci je funkce Spot, která by měla vrátit vysavač do nabíjecí stanice. Tato funkce v aplikaci však nejde stisknout, tlačítko je neaktivní. Někde jsem četla, ze jej lze použít až po 15ti minutách provozu, ale bohužel mi nejde ani to.

Dobry den Neato sa po aktualizacii na 4.0 neda pripojit na wifi... Skusal som to na iPhone X aj na Samsung s8. Kde je problem neviem ale ani reset nepomohol. Dakujem za radu...

Koupil jsem podobný typ s prodlouženou zárukou a po roce používání 1x týdně o víkendu odešla baterie a alza.cz odmítla uznat reklamaci - baterie je prý opotřebovaná. Pozor na toto!!

Dobrý den, vysavač Neato Botvac D5 Connected lze ovládat POUZE aplikací na telefonu či tabletu přes WiFi, nebo ho lze ovládat i tlačítky přímo na vysavači? Děkuji

Diskusia a poradňa k Neato Botvac D5 Connected
Príslušenstvo pre Neato Botvac D5 Connected Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Neato Botvac D5 Connected.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií