AP+ nový vizuál MS hokej

NEDIS WIFIACMB1WT7

Zobraziť katalóg
NEDIS WIFIACMB1WT7
Mobilná klimatizácia – s odvlhčovaním, s ventilátorom, s automatickým vypnutím, s pojazdnými kolieskami, s nočným režimom, s chladením, s WiFi, s 24-hodinovým časovačom, s časovačom, s diaľkovým ovládaním a s digitálnym displejom, energetická trieda A, chladiaci výkon 7000BTU/h, pre miestnosť do 60m³, hlučnosť 65dB(A), rozmer 73×32×37cm (V׊×H), v balení: hadica, koncovky, diaľkové ovládanie, okenná súprava a adaptér k okennej súprave
Kód:  NEDIS2180 Produktové číslo:  WIFIACMB1WT7

NEDIS WIFIACMB1WT7

Poraďte si s neznesiteľným teplom a kúpte si klimatizáciu NEDIS WIFIACMB1WT7 3 v 1, ktorá sa stane tým najlepším riešením na letné horúce dni a noci. Ideálna je do miestnosti s veľkosťou až 60 m3. Klimatizácia NEDIS WIFIACMB1WT7 vyniká chladiacim výkonom až 7 000 BTU. Navyše ju môžete prepojiť cez WiFi a ovládať pomocou smart aplikácie Nedis SmartLife. Ovládať klimatizáciu NEDIS WIFIACMB1WT7 môžete aj pomocou hlasových asistentov Google Assistant alebo Amazon Alexa. Ak však nepatríte medzi nadšencov inteligentných aplikácií, klimatizácia do bytu NEDIS WIFIACMB1WT7 má vo svojej výbave diaľkové ovládanie. Nastaviť všetko potrebné zvládnete aj pomocou ovládacieho panela priamo na prístroji. Na hornej strane sa nachádza prehľadný LED displej, na ktorom vidíte aktuálnu teplotu v miestnosti.

Kľúčové vlastnosti klimatizácie NEDIS WIFIACMB1WT7

  • Skvelý pomocník na vytvorenie perfektnej klímy
  • vzduchovú hadicu s priemerom 150 mm
  • Súčasťou balenia klimatizácie je aj utesňovacia súprava AC pre okná
  • Chladí, vetrá a odvlhčuje miestnosť
  • Inteligentná klimatizácia do domu NEDIS WIFIACMB1WT7 s možnosťou ovládania cez telefón
  • Ovládanie pomocou hlasových asistentov Google Home a Amazon Alexa
  • Ponúkne chladiacu kapacitu 7 000 BTU
  • Ideálna pre miestnosti s veľkosťou 60 m3
  • Vyberať môžete z 2 rýchlostí ventilátora
  • Nastavenie rozsahu teplôt 16 – 32 °C
  • Môžete zvoliť režim spánku alebo funkciu vypnutia
  • Jednoduchá údržba a skladovanie
  • Prehľadný displej klimatizácie NEDIS WIFIACMB1WT7
  • V príslušenstve nájdete diaľkové ovládanie

Mobilná klimatizácia NEDIS WIFIACMB1WT7 vám dopraje príjemné prostredie

Mobilná klimatizácia NEDIS WIFIACMB1WT7 je skvelý pomocník na vytvorenie perfektnej klímy vo vašej miestnosti. Nielenže chladí, zároveň tiež vetrá a odvlhčuje miestnosť. Doprajte si ideálne prostredie v horúcich letných dňoch. Prenosná klimatizácia NEDIS WIFIACMB1WT7 má vzduchovú hadicu s priemerom 150 mm, ktorá prenáša teplý vzduch. Vďaka praktickým kolieskam môžete klimatizáciu pohodlne presunúť presne tam, kde budete potrebovať. Klimatizácia má ako súčasť balenia tiež utesňovaciu súpravu AC pre okná, ktorá umožní pohodlné pripojenie hadice k vonkajšej strane.

Klimatizácia NEDIS WIFIACMB1WT7 s možnosťou ovládania cez telefón

Klimatizácia NEDIS WIFIACMB1WT7 patrí medzi inteligentné prístroje, takže ju môžete ovládať pomocou svojho smartfónu. Stačí si jednoducho stiahnuť aplikáciu SmartLife a využiť hneď niekoľko funkcií, ktoré aplikácia ponúka. Veľmi pohodlne môžete z vášho telefónu nastaviť všetko potrebné. Je potrebné, aby bola klimatizácia do bytu pripojená k Wi-Fi routeru. Klimatizáciu je možné tiež ovládať pomocou hlasových asistentov Google Home a Amazon Alexa.

Klimatizácia do domu NEDIS WIFIACMB1WT7 s užitočnými funkciami

Aby klimatizácia do domu NEDIS WIFIACMB1WT7 správne fungovala, je potrebné, aby bola medzi prístrojom a okolitými stenami či predmetmi vždy voľná plocha 50 cm. Klimatizácia NEDIS WIFIACMB1WT7 vám ponúkne chladiacu kapacitu 7 000 BTU. Prístroj je ideálny pre miestnosti s veľkosťou až 60 m3. V prípade potreby si môžete nastaviť, kedy sa mobilná klimatizácia NEDIS WIFIACMB1WT7 sama vypne. Vyberať môžete z 2 rýchlostí ventilátora a nastavenia rozsahu teplôt 16 – 32 °C. Sami si tak prispôsobíte miestnosť presne podľa vašich potrieb a preferencií.

Prenosná klimatizácia NEDIS WIFIACMB1WT7 s jednoduchou údržbou a skladovaním

Prenosná klimatizácia NEDIS WIFIACMB1WT7 vám umožňuje zvoliť režim spánku či funkciu vypnutia. Na prvý pohľad vás zaujme svojím moderným vyhotovením a kompaktnými rozmermi, vďaka ktorým vám nebude nikde prekážať. Klimatizácia sa veľmi jednoducho udržiava a zároveň skladuje. Takže po letnej sezóne môžete klimatizáciu pohodlne uskladniť kdekoľvek.

Prehľadný displej klimatizácie NEDIS WIFIACMB1WT7

Klimatizácia do bytu NEDIS WIFIACMB1WT7 je vybavená systémom samočinného odparovania, takže šetrí energiu a zaistí tak lepší výkon chladenia. Spadá do energetickej triedy A, takže je veľmi úsporná. Na prehľadnom displeji uvidíte aktuálnu teplotu. V prípade, že stratíte pripojenie cez mobilnú aplikáciu, vždy môžete klimatizáciu NEDIS WIFIACMB1WT7 ovládať cez hlavný panel.


Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Hmotnosť
20,5 kg Hotovo!
Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!
Energetická trieda
A Hotovo!
Hlučnosť
65 dB(A) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
20,5 kg Hotovo!

Ocenenia

Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!

Energetické parametre klimatizácií

Energetická trieda
A Hotovo!
Hlučnosť
65 dB(A) Hotovo!
Hlučnosť vnútornej jednotky
65 dB(A) Hotovo!
Spotreba pri chladení
2,1 kWh Hotovo!
Koeficient využiteľnosti energie EER
2,6 Hotovo!

Výkon

Chladiaci výkon
7 000 BTU/h Hotovo!
Chladiaci výkon v kW
2,1 kW Hotovo!
Odvlhčovací výkon
0,83 l Hotovo!
Vychladí miestnosť (m3)
60 m3 Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Rozmery

Výška
73 cm Hotovo!
Šírka
32 cm Hotovo!
Hĺbka
37 cm Hotovo!

Ocenenie

Ocenenia
Bez ocenení Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre NEDIS WIFIACMB1WT7 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NEDIS WIFIACMB1WT7. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NEDIS WIFIACMB1WT7. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NEDIS WIFIACMB1WT7. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NEDIS WIFIACMB1WT7.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií