Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

NETIS WF2419D

Zobraziť katalóg
NETIS WF2419D
4,9 31 hodnotení
WiFi router 802.11b / g / n až 300Mbps, 4x WAN, 1x LAN, 2x odnímateľná anténa
Kód:  NTS010b8 Produktové číslo:  WF2419D Stránky výrobcu

NETIS WF2419D

Model NETIS WF2419D sa zameriava na zdieľanie internetového pripojenia vyššou rýchlosťou a na WiFi signál šírený do väčšej vzdialenosti. Komunikácia je stabilnějšia a spoľahlivejšia, a tak se teda rozhodne osvedčí i pre činnosti náročnejšie na výkon siete ako je online hranie, streamovanie HD videa alebo VoIP telefonovanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Router s rýchlosťou až 300 Mbps
  • Silný signál vďaka 2 odnímateľným anténam
  • QoS (obmedzenie rýchlosti globálne i zvlášť)
  • Podpora viacerých režimov (AP, multiple AP, repeater ...)
  • Jednoduché zabezpečenie siete vďaka tlačidlu WPS
  • Rýchla inštalácia a nastavenie routeru

Internet káblom i WiFi

Okrem pevného pripojenia k WAN router podporuje aj bezdrôtový prístup k pripojeniu WISP (bezdrôtový poskytovateľ pripojenia k internetu). Dokáže tak fungovať aj ako klientský smerovač pre prístup k internetu a poskytovať pripojenie miestnym zariadením cez kábel alebo bezdrôtovo.

Minimum starostí

Aj začínajúci používateľ zvládne sprevádzkovanie. Vnútri nájdete sprievodca prvotným nastavením, takže stačí len pripojiť káble, a prípadne zadať údaje od vášho poskytovateľa. Zabezpečené spojenie s jednotlivými WiFi zariadeniami potom zjednodušuje tlačidlo WPS. Jedno stlačenie nahradí vyťukávanie hesla.

Vaša sieť, vaše pravidlá

Vďaka funkcii QoS môžete kontrolovať využitie šírky pásma v sieti, aby sieť fungovala na základe toho, čo je pre vás dôležité. Môžete priradiť maximálnu rýchlosť pre každý počítač, takže zabráníte jednému zariadeniu v zahltení internetového pripojenia.

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
100 Mbit Hotovo!
Typ
Single-Band Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
100 Mbit Hotovo!

Typ

Typ
Single-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
2 × Hotovo!
Typ antény
Odnímateľná Hotovo!
Zisk antény
5 dBi Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
10,7 cm Hotovo!
Hmotnosť
201 g Hotovo!
Šírka
17,1 cm Hotovo!
Výška
2,8 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Mám obdobný problem. Stávající WiFi pokrytí v domě máme dobré,nicméně jsme si pořídili satelitní HD receiver (bez vlastní WiFi s možností pouze kabelového vstupu internetu) a abychom mohli využívat příjem Hbbtv,je zapotřebí tedy kabelového pripojeni. To však není možné. Chtěl bych to vyřešit cestou tohoto routeru a využitím funkce klient a z této další WiFi vytáhnout kabel do receiver. Je to tak možné a bude to fungovat, případně jak postupovat? Dekuji

Dobrý večer. Na stránkách výrobce je vysílací výkon routeru netis wf2419d nastavitelný v několika krocích. Proč to není napsáno v technických parametrech?

bude si rozumet s tymto a ak nie s ktorym poe?, inak co je teda v baleni, iba klasicke napajanie? https://www.alza.sk/poe-pas-d4995280.htm#popis

Dobrý den, máme s routerem problém. Uvádí se, že dokáže přijmout a předat signál z již fungující wi-fi, aniž by se musel router připojovat přímo k internetovému kabelu. Potřebujeme se routerem připojit kvůli SMART TV z wi-fi, která je zabezpečená jménem i heslem k routeru a skrze něj vytvořit novou síť, která je zabezpečená pouze heslem, protože do SMART TV bohužel při hledání sítí nelze zadat název sítě + přihlašovasí jméno + přihlašovací heslo. U tohoto routeru jsme našli, že by to mělo být možné, akorát v nastavení se nám nedaří zprovoznit připojení. Ať uděláme, co uděláme, píše nám to, že připojení proběhlo úspěšně, ale samotný přenos internetu nefunguje - na žádnou internetovou stránku se nedostaneme, i když se nás to na nově vzniklou wi-fi snaží připojit, stále to hlásí jen "bez připojení k internetu".

Dobrý den. Ve filtru jsem zadal požadavek na routery s PoE a vyjel mi i tento typ. Bohužel jsem na vašich stránkách nenašel žádné technické údaje o PoE - napětí, zatížitelnost atd. Můžete tyto technické údaje doplnit ?

Zdravim, Aky komektor maju externe anteny? Je mozne pripojit inu antenu, pripadne vykonovo rozdielne anteny?

Je súčasťou dodávky i PoE injektor (pasívny)?

Čím je možné že když se ma tenhle typ wifi připoji více jak 2 zařizeni tak klesne rychlost internetu o 10krat min.

Dobrý deň, kde prosím Vás nájdem v nastaveniach DHCP LEASE TIME?

Dobrý deň. Ak by som namiesto jednej antény pripojil externú anténu (ktorou chytám wifi z vonku od suseda) bolo by možné nastaviť, aby bol wifi signál šírený ďalej v dome pomocou druhej antény ?

12
Diskusia a poradňa k NETIS WF2419D
Príslušenstvo pre NETIS WF2419D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NETIS WF2419D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NETIS WF2419D. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NETIS WF2419D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: NETIS WF2419D.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií