Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Niceboy HIVE 2 touch

Zobraziť katalóg
Niceboy HIVE 2 touch
Bezdrôtové slúchadlá – náhlavné, uzavreté, Bluetooth 4.1, NFC, CSR chipset, frekvenčný rozsah 50 – 15000Hz, reproduktor 40mm, citlivosť 36dB, rozsah do 10 metrov, ovládanie dotykom, batéria 300mAh, výdrž až 18 hodín
Kód:  NCB050b Produktové číslo:  8594182422849 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Niceboy HIVE 2 touch


Kvalitne spracované slúchadlá Niceboy HIVE 2 touch sú nástupcom predchádzajúceho radu HIVE a prinášajú nám veľa zaujímavých noviniek. Slúchadlá sú doplnené jednou z najnovších technológií, ktorá na jednej z mušlí prispôsobuje hlasitosť a prepína pesničky. Prehrávanie prebieha pomocou stabilného bezdrôtového pripojenia cez nový Bluetooth 4.1, ktorý je šetrný na spotrebu energie. Slúchadlá sú skvelým cestovným partnerom, pretože prinášajú takmer bezkonkurenčnú výdrž batérie v tejto cenovej kategórii.



Prednosti slúchadiel Niceboy Hive 2 touch

  • Možnosť prehrávania hudby až 18 hodín na jedno nabitie
  • Bezdrôtové slúchadlá majú dotykové ovládanie hlasitosti a prepínanie pesničiek
  • Prenášanie kryštalicky čistého zvuku
  • Pripojenie k telefónu jednoduchým jedným dotykom pomocou technológie NFC
  • Vstavaný mikrofón pre podporu handsfree hovorov
  • Osadenie vstupu pre audio kábel, s ktorým môžete prehrávať zo zariadenia bez Bluetooth

Kvalitná batéria

So slúchadlami Niceboy Hive 2 touch sa rozhodne nemusíte báť, že by vám došla šťava. Batéria s vysokou výdržou vám umožní počúvať hudbu počas 18 hodín, čo je ekvivalentom cesty z Prahy do New Yorku a zase späť! Slúchadlá sú zároveň vyrobené z kvalitných a príjemných materiálov, takže sa budete cítiť veľmi pohodlne aj pri dlhšom nosení. Ak nemáte možnosť pripojiť slúchadlá k svojmu prístroju pomocou NFC alebo Bluetooth, môžete využiť aj klasický 3,5 mm Jack konektor.


Ovládanie jednoduchým dotykom

Vďaka tým najmodernejším technológiám môžete slúchadlá Niceboy Hive 2 dotyk ovládať jednoduchým dotykom! Tým sa stáva ovládanie slúchadiel maximálne jednoduché a intuitívne. Vďaka tomu si môžete upraviť hlasitosť, prijať hovor alebo posunúť skladbu jediným dotykom prsta.


Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, funguje mikrofon i pro přenos zvuku do pc (jako klasický mikrofon), nebo slouží pouze pro telefonování? Jak zjistím podporu bluetooth headset? S notebookem mi fungují sluchátka genuis hs-930bt. Budou fungovat i s televizí, pokud bude podporovat bluetooth?

Dobrý den, funguje mikrofon i pro přenos zvuku do pc (jako klasický mikrofon), nebo slouží pouze pro telefonování? Jaká je kvalita toho zvuku?

Dobrý den, budou tyto sluchátka fungovat s mobilem Huawei p8 lite Dual sim?

Dobrý den. Při propojení s iphonem (6s) přes bluetooth mají sluchátka rozhozenou stupnici hlasitosti, už na první čárce jsou neúměrně hlasitá a nejdou ani v mobilu, ani ovládáním na sluchátkách ztlumit (resp. ztlumení je zcela vypne). Přes kabel nebo u jakéhokoliv jiného zařízení tento problém není. Stejně tak jsem neměl u telefonu problém s žádnými jinými ( i bluetooth) sluchátky. Máte nějaký nápad, jak toto vyřešit?

Jsou výrazné basy?

zajímá mě z jakého materiálu jsou sluchátka

chtěl bych se zeptat zdali je dobrá izolace zvuku u těchto sluchátek

Dobrý den, mám menší problém se sluchátky, a to takový, že když je propojím drátově do pc, tak mi hraje jen jedno sluchátko. Nevíte, jestli je to chybou výrobku, nebo jestli to tak má prostě být? Děkuji za radu.

otevřená nebo uzavřená? máte tu oba údaje tohoto parametru

Diskusia a poradňa k Niceboy HIVE 2 touch
Príslušenstvo pre Niceboy HIVE 2 touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy HIVE 2 touch. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy HIVE 2 touch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy HIVE 2 touch. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Niceboy HIVE 2 touch.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií