Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nokia 6.2 Dual SIM

Zobraziť katalóg
Nokia 6.2 Dual SIM
4,6 8 hodnotení
Mobilný telefón , neblokovaný
Kód:  NOK2806ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nokia 6.2 Dual SIM

vlastnosti telefónu

159,9 mm

 Nokia 6.2

75,1 mm

 Nokia 6.2

8,3 mm

Hmotnosť telefónu: 180 g

Úhlopříčka displeje

6,3"

Uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 9 Pie

Typ operačného systému

Výdrž baterie

3 500 mAh

Kapacita batérie

MicroSim

Nano SIM

Typ SIM karty

Rozměry

75,1 × 159,9 × 8,3 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnitřní paměť

64 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

16 + 8 + 5 Mpx

Fotoaparát

Připojení

LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

Micro SDXC až 512 GB

Slot na pamäťové karty

Váha

180 g

Hmotnosť telefónu

Nokia 6.2 – univerzálny smartphone s trojitou kamerou

Inteligentný telefón Nokia 6.2 vám sprostredkuje skvelý zážitok nielen z konzumácie obsahu sociálnych sietí, ale aj pri hraní hier alebo fotografovaní. Na mobile oceníte pravidelnú aktualizáciu operačného systému, skvelé spracovanie alebo dedikované tlačidlo na spustenie funkcie Google Assistant.

Nokia 6.2

6,3" displej

Nokia 6.2 sa chváli displejom s uhlopriečkou 6,3" s Full HD+ rozlíšením. Displej má v hornej časti kvapkovitý výrez pre čelnú kamerku a pomer zobrazenia je 19 : 9. Vďaka tomu uvidíte na displeji viac informácií súčasne.

Nokia 6.2

Trojitá zadná kamera

Doprajte si absolútnu kreativitu pri práci s mobilnou fotografiou. Citlivý 16 MPx hlavný snímač je doplnený ultraširokou kamerou so záberom v rozsahu 118°. A samozrejme nechýba ani 5 Mpx kamerka na zachytenie hĺbky ostrosti.

Nokia 6.2

Fotky, ktoré stojí za to zdieľať

Zachyťte dôležité okamihy aj za zhoršených svetelných podmienok vďaka nočnému režimu. Nechajte svoje portréty vyniknúť vďaka úžasným efektom režimu bokeh – vyberte si medzi klasickým rozostrením a rozostrením v tvare hviezdy a srdca.

Nokia 6.2

Dostatok výkonu aj pamäte

8-jadrový procesor Snapdragon 636 je dobre použiteľný vo všetkých oblastiach. Avšak v najnáročnejších hrách bude už strácať. Internú pamäť s kapacitou 64 GB môžete ešte rozšíriť pomocou microSD karty s kapacitou ďalších 512 GB.

Nokia 6.2

Elegantný na pohľad aj na dotyk

Viacvrstvový metalický povrch dodáva smartfónu Nokia 6.2 Dual SIM jedinečný a predovšetkým vkusný dizajn. Telo je vyrobené z kompozitu s vysokou pevnosťou, ale pritom nízkou hmotnosťou.

Nokia 6.2

Pravidelná aktualizácia OS

S telefónom Nokia 6.2 Dual SIM máte istotu, že výrobca dodáva pravidelne nielen bezpečnostné aktualizácie, ale aj nové verzie operačného systému ako takého. Nokia 6.2 je pripravená na Android 10.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nokia 6.2 Dual SIM Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia 6.2 Dual SIM. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia 6.2 Dual SIM. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia 6.2 Dual SIM. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nokia 6.2 Dual SIM.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií