AD homeoffice Premium Week Samsung

Nuforce Hi-Res HEM6 Black

Zobraziť katalóg
Nuforce Hi-Res HEM6 Black
Slúchadlá do uší, frekvenčný rozsah 18 - 40 000 Hz, impedancia 38 ohm, citlivosť 113 +/- 3dB, jack 3.5 mm, redukcia na jack 6.3 mm, 2× odnímateľný kábel 1.38
Kód:  WZ208t6 Produktové číslo:  H1MF73140C90 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nuforce Hi-Res HEM6 Black

Slúchadlá Hem6 Black nastavujú nový štandard pre presnosť, rýchlosť a pohodlie pri počúvaní hudby. Slúchadlá boli navrhnuté pre milovníkov hudby a profesionálov. Tieto inovatívne slúchadlá majú malé rozmery, a napriek tomu zabezpečujú kvalitný zvuk ako z nahrávacieho štúdia. Ponúkajú najnovšiu technológiu prenosu zvuku so širokým frekvenčným rozsahom. Máte možnosť počuť krištáľovočisté výšky a explozívne basy. Zvuk je prirodzený, čistý, trojrozmerný a veľmi rýchly.

Kľúčové vlastnosti

  • do uší
  • štúdiová kvalita zvuku
  • jeden vyvážený menič Knowles v každom slúchadle
  • bez vibrácií
  • bohaté príslušenstvo
  • jack 3,5 mm (+ redukcia jack 6,3 mm)
  • 2× odnímateľný kábel

Menič Knowles

Vďaka najnovšej generácii meničov dosahujú slúchadlá HEM frekvenciu až 40 000 Hz. Slúchadlá HEM6 majú v každom slúchadle tri vyvážené meniče, ktoré sú navrhnuté tak, aby produkovali len čistý a autentický zvuk bez akéhokoľvek skreslenia.

Bez vibrácií

Slúchadlá prehrávajú hudbu bez vibrácií nezávisiac od úrovne hlasitosti.

Komfort

Pre maximálne pohodlie a výkonnosť máte u slúchadiel HEM6 na výber z dvoch typov ušných hrotov v niekoľkých veľkostiach. Nadstavce sú z mäkkej pamäťovej peny, ktoré sa sami vytvarujú a perfektne zapadnú do zvukovodu. Ponúkajú vynikajúcu izoláciu od hluku a vytváranie neuveriteľných basov.

Hi-Res Certifikát

Slúchadlá Nuforce HEM splnili prísne normy pre udelenie certifikátu Hi-Res a spĺňajú požiadavky na reprodukovanie frekvencií do 40 000 Hz. Človek síce počuje len frekvencie do 20 000 Hz, ale bolo zistené, že práve tieto vyššie, nepočuteľné frekvencie ovplyvňujú to, čo počuť je, a zaisťujú tak vyššiu kvalitu a rozlíšenie zvuku. Hudbu si tak užijete naplno a počujete ju presne tak, ako zamýšľal interpret.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nuforce Hi-Res HEM6 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NuForce Hi-Res HEM6 Black.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií