Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Nutribullet 727618

Zobraziť katalóg
Nutribullet 727618
4,0 1 hodnotení
Stolný mixér nutričné
Kód:  NUTR004 Produktové číslo:  V04954 Stránky výrobcu

Nutribullet 727618

Zaujímate sa o zdravý životný štýl, chcete sa stravovať zdravšie, ale zároveň nemáte času nazvyš? Práve pre vás je vhodný mixér Nutribullet. V mihu pripraví lahodné, a vitamíny doslova nabité, ovocné a zeleninové kokteily. Iba 30 sekúnd stačí výkonnému motoru a ostrým čepeliam so šiestimi nožmi na to, aby z potravín uvoľnil aj ťažko dostupné živiny. Pripravíte v ňom smoothie, príkrmy pre deti, ale aj zmrzliny, cesto na palacinky či nátierky. Navyše je malý, kompaktný a ľahko sa čistí. Čo viac si od mixéra priať?

kľúčové vlastnosti

  • Rozmixuje aj tvrdá semienka a šupky
  • Motor s výkonom 600 W
  • Rýchlosť mixovanie - za 30 sekúnd je smoothie hotové
  • Čepele so 6 nožmi - seká, drví, melie, extrahuje
  • kompaktné rozmery
  • Všestranné použitie - smoothie, zmrzliny, cesto na palacinky, detská výživa
  • Nezanecháva neporiadok a ľahko sa čistí
  • Rozmixuje aj led a mrazené ovocie

Prečo Nutribullet?

Mnoho živín z potravy len prejde tráviacim systémom, bez toho aby ich naše telo dokázalo vstrebať. Nutribullet dôkladne rozdrví aj tvrdé časti ovocia a zeleniny - šupky, semienka, stonky, a uvoľní tak z nich vitamíny, minerály a fytonutrienty, ktoré by inak zostali nevyužité. Predchádzajte rade chorôb a dodajte svojmu telu životne dôležité látky, ktoré potrebuje k svojej správnej funkcii. S pomocou Nutribulletu je to ľahké.

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Smoothie, Pyré, Drvenie ľadu Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Smoothie, Pyré, Drvenie ľadu Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, zakoupila jsem si od vás nutribullet a bohužel bez českého návodu a kuchařky, která bývá součástí (mé kamarádky ji měly). Jakési základní bezpečnostní pokyny jsem si stáhla zda, ale knihu receptů nikoliv. Prosím, je možné zajistit tuto knihu receptů?

dobrý den, můžete mi prosím říct, co vše obsahuje Nutribullet 727618? protože nevím, kolik nádob k tomu patří 1, nebo 3? z Vašich stránek je to pro mě dost nepochopitelné. děkuji

Diskusia a poradňa k Nutribullet 727618
Príslušenstvo pre Nutribullet 727618 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NUTRIBULLET 727618.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií