AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Obojky proti kliešťom pre psov

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Veľkosť zvieraťa
Malý pes
(1)
Stredný pes
(1)
Všetky plemená
(1)
Veľkosť obojka
33 cm
65 cm
-
Prevencia
Blchy
(1)
Kliešte
(3)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Vo svete, kde parazity ako kliešte a blchy môžu vážne ohroziť zdravie vašich domácich maznáčikov, sa obojky proti kliešťom pre psov stali nevyhnutným nástrojom v arzenáli každého majiteľa chlpatého kamaráta. Zoznámte sa s rôznymi parametrami a faktormi, ktoré by ste mali zvážiť pri výbere toho správneho pre vaše zviera. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako vybrať obojok proti kliešťom pre psov na mieru.

Pokračovať

Objavte ten najlepší obojok proti kliešťom pre psov

Obojok proti kliešťom pre psov musí byť v prvom rade efektívny, dobre sedieť a nijako vášho domáceho miláčika neobmedzovať. Pri výbere obojku je dôležité vziať do úvahy niekoľko aspektov, aby ste vášmu zvieratku zabezpečili nielen ochranu, ale aj pohodlie, ktoré si zaslúži. Pozrite sa, aké parametre by ste mali zvážiť, keď vyberáte obojok pre psa proti kliešťom.

Obojok proti kliešťom pre psov aj mačky všetkých veľkostí

Obojok proti kliešťom pre psov vyberajte v prvom rade podľa veľkosti vášho maznáčika. Existuje univerzálny obojok pre psa proti kliešťom, ktorý je vhodný pre všetky plemená a veľkosti zvierat, navyše ponúka pružnú a účinnú ochranu. Môžete si však vybrať aj z vopred špecifikovaných veľkostí.

  • Obojok proti kliešťom pre psov malých plemien s kratšou dĺžkou poskytuje účinnú ochranu pred parazitmi bez toho, aby bol pre zviera nepohodlný.
  • Obojok pre psa proti kliešťom strednej veľkosti musí byť vhodne nastaviteľný, aby dobre sedel a poskytoval maximálnu ochranu.
  • Pre väčšie plemená psov sú ideálne dlhšie obojky, ktoré je možné prispôsobiť robustnému telu zvieraťa.
  • Obojky proti kliešťom pre mačky sú dôležité rovnako ako pre psov, opäť je však dôležité zohľadniť veľkosť zvieraťa.

i

Obojky pre psov proti kliešťom môžu mať rôznu dĺžku

S veľkosťou vášho psíka súvisí aj dĺžka obojka. Tá sa pohybuje od 33 do 70 cm. Okrem toho sa obojky pre psov proti kliešťom dajú často upraviť (skrátiť), aby dobre sedeli na krku vášho maznáčika.

Ako dlho účinkuje obojok pre psa proti kliešťom?

Maximálna doba účinku, ktorú má obojok pre psa proti kliešťom, sa môže líšiť. Zatiaľ čo niektoré obojky ponúkajú krátkodobú 6-týždňovú ochranu (ideálnu pri sezónnych rizikách), iné môžu poskytovať dlhotrvajúcu ochranu až 8 mesiacov, čím sa minimalizuje potreba výmeny alebo strach z parazitov v priebehu celého aktívneho obdobia.

Dôležitým faktorom je, či je obojok pre psa proti kliešťom odolný voči vode, čo znamená, že bude účinný aj po kontakte s vodou. To je pri dlhotrvajúcich variantoch skutočne zásadné. Obojok odolný voči vode je teda vhodný pre zvieratá, ktoré majú radi kúpanie alebo pobyt vonku v daždivom počasí.

Najlepší antiparazitný obojok pre psov je prevenciou aj liekom

Blchy, kliešte, komáre a vši – to všetko prenasleduje majiteľov a ich miláčikov. Obojky pomáhajú nielen pri prevencii, ale dokonca sa podieľajú aj na liečbe infekcií, ktoré sú spôsobené týmito parazitmi. Uistite sa, že vyberáte obojok, ktorý cieli na všetky relevantné hrozby vo vašej oblasti.

i

Čo hovoria na antiparazitné obojky pre psov recenzie? A ako vybrať produkt, ktorý je efektívny a overený zákazníkmi? Ak stále váhate a neviete, aký je ten najlepší obojok proti kliešťom pre psov, recenzie vám napovedia.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Antiparazitný obojok pre psy všetkých plemien, účinnosť: blchy a kliešte, s repelentným účinkom, veľkosť obojku 65cm
4,90 €

3 položky
4,0 26×
BEAPHAR - Obojok repelentný Bio Band pre psy, 65 cm
Antiparazitný obojok pre psy všetkých plemien, účinnosť: blchy a kliešte, s repelentným účinkom, veľkosť obojku 65cm
4,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: CHPrk2347
TRIXLINE, obojok antiparazitný pre psy proti kliešťom, mix farieb, 50 cm - Antiparazitný obojok Varianty
2,2
TRIXLINE, obojok antiparazitný pre psy proti kliešťom, mix farieb, 50 cm
Antiparazitný obojok pre stredné psy, účinnosť: kliešte, s repelentným účinkom
3,89 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: ODP272
TRIXLINE, obojok antiparazitný pre psy proti kliešťom, mix farieb, 33 cm - Antiparazitný obojok Varianty
2,2
TRIXLINE, obojok antiparazitný pre psy proti kliešťom, mix farieb, 33 cm
Antiparazitný obojok pre malé psy, účinnosť: kliešte, s repelentným účinkom, veľkosť obojku 33cm
3,49 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: ODP273
Čím môžeme kŕmiť psa a mačku Trendom posledných rokov je veľmi starostlivý výber potravín, ktoré jeme. Sústredíme sa na to, aby mali správne výživové hodnoty a zloženie potravín dôkladne zvažujeme. Čím ďalej tým viac ľudí začína veľmi podobným spôsobom pristupovať aj k výberu stravy pre svojho...
Čo je tak fascinujúce o zvieratku, že ho chce každý mať? Domáce zvieratá nám prinesú veľa zmien a veľa radosti. Sú to lojálni partneri, ktorí nás sledujú všade, kam idú, mazajú sa s nami a dávajú nám svoju lásku a radi s nami robia bez protestu čokoľvek. Nie je to však...

Obojky proti kliešťom pre psov

V kategórii Obojky proti kliešťom pre psov máme práve teraz na Alza.sk celkom 3 produktov.

Obojky proti kliešťom pre psov – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné obojky proti kliešťom pre psov Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie obojky proti kliešťom pre psov Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie obojky proti kliešťom pre psov Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii obojky proti kliešťom pre psov recenzie
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií