Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

OMRON MIT Elite

Zobraziť katalóg
OMRON MIT Elite
Tlakomer ramennej, pre obvod 22-32cm, 3.řádkový displej
Kód:  EOM201b Životnosť 12 mesiacov Produktové číslo:  4015672103832

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

OMRON MIT Elite

Strážte si správne hodnoty tlaku jednoducho a presne. Model MIT Elite sa hodí aj pre tehotné s výskytom preeklampsie. S tlakomerom Omron stačí len nasadiť manžetu na paži a nechať ho nafúknuť automatickým systémom Intellisense, Ktorý rýchlo nafúkne manžetu na hodnotu nutnú pre meranie s vysokou presnosťou. Presnosť je ďalej zvýšená dvojitým meraním. Jedno prebieha pri nafukovaní a druhé pri vyfukovanie. Pokiaľ dôjde k chybe nevhodným pohybom, Zobrazí príslušný symbol pre opakovanie merania. OMRON MIT Elite rozozná aj určité druhy srdcových arytmií. Vďaka systému Intellisense a klinickému overenie sú výsledky spoľahlivo presné.

Tlakomer obsahuje veľký, prehľadný a dobre čitateľný LCD displej, na ktorom zobrazuje systolický a diastolický tlak aj srdcový pulz. Aby ste si nemuseli každé meranie zapisovať, má tlakomer vlastné pamäť pre 90 posledných hodnôt aj so zobrazením dátumu a času merania. Možno tak porovnávať vývoj v posledných dňoch. Model má okrem veľkej pamäti aj priemerovanie systolického a diastolického tlaku napríklad pri kolísaní. Prístroj je napájaný štvoricou AAA batérií, ktoré sú súčasťou balenia. Nové alkalické batérie vydržia až 300 meraní.

Parametre a špecifikácie:

Klasifikácia:
Podľa európskej smernice pre zdrav.prostředky 93/42/EEC - trieda II A

Rozsah merania:
Krvný tlak 0-299 mmHg
Pulz 40-180/min.

Presnosť merania:
Krvný tlak +/- 3 mmHg
Pulz +/- 5% nameranej hodnoty

Displej:
3-riadkový

Batérie:
4x AAA
Životnosť nových alkalických batérií: cca 300 meraní

Hmotnosť:
Prístroj: cca 240 g (bez batérií)
Manžeta: cca 130 g

Rozmery:
cca 74 (Š) x 30,6 (V) x 157 mm (H) (bez manžety)

Balenie:
Prístroj
Manžetu CM1 (pre obvod paže 22-32 cm)
Alkalické batérie typu AAA, 4ks
Cestovné puzdro
Kompletný CZ návod-schválený od OMRON Healthcare Europe
CELIMED modrý záručný list

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre OMRON MIT Elite Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OMRON MIT Elite. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: OMRON MIT Elite.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií