AD elektro AlzaBoxy Q1

Painter 2021 ML Upgrade (elektronická licencia)

Zobraziť katalóg
Painter 2021 ML Upgrade (elektronická licencia)
Grafický program Corel Painter pre 1 zariadenie, neprenosná licencia, kompatibilný s operačným systémom Windows, dĺžka predplatného: bez obmedzení, spôsob licencovania: trvalá licencia, typ softvéru: vektorová grafika, úprava fotografií, 2D grafika a maľovanie, jazyková verzia: EN, spôsob inštalácie: na stiahnutie (elektronicky), vhodné pre firmy, určený pre PC, lic. kľúč nájdete v časti „Moja knižnica“ – „Licencie“
Kód:  SWPA0007

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Painter 2021 ML Upgrade (elektronická licencia) Predaj skončil

Painter 2021 ML Upgrade (elektronická licencia)

Popustite uzdu svojej fantázii a kreativite. Grafický softvér Painter 2021 ML Upgrade je ideálnym softvérom na digitálne umenie, ktorý je obohatený o vylepšené Thick Paint štetce. Umožňuje načrtnúť, namaľovať, ilustrovať a vytvárať foto-umenie s mnohými realistickými umeleckými štetcami, exkluzívnymi médiami a celým radom nástrojov. Vďaka vysokému výkonu pre jednoduché spracovanie veľkých plátien a médií budete môcť namaľovať rôznorodé originálne diela. Painter 2021 ML Upgrade vám ponúka Brush Accelerator pre čo najlepší zážitok z maľovania. Svoj obsah môžete navyše zdieľať s ostatnými umelcami a rozšíriť takisto svoje vedomosti o knižnicu bezplatných vzdelávacích zdrojov a webinárov.

Kľúčové vlastnosti grafického softvéru Painter 2021 ML Upgrade (elektronická licencia)

  • Grafický softvér pre digitálne umenie obohatený o vylepšené Thick Paint štetce
  • Umožňuje načrtnúť, namaľovať, ilustrovať a vytvárať foto-umenie
  • Možnosť rozšírenia vedomostí o knižnicu bezplatných vzdelávacích zdrojov a webinárov
  • Brush Accelerator pre čo najlepší zážitok z maľovania
  • Softvér Painter 2021 ML Upgrade disponuje profesionálnymi nástrojmi Natural-Media
  • Zvoliť možno kriedy, ceruzky, pastely, silnú farbu, akrylové farby, perá, akvarely a mnoho ďalších realistických štetcov
  • Painter 2021 ML Upgrade ponúka viac ako 900 štetcov na tvorbu
  • Vytvoriť je možné aj vlastné štetce, palety a rozvrhnutie pracovného priestoru
  • Možnosť importu aj exportu vlastného obsahu
  • Elektronická licencia je určená pre 1 zariadenie s neobmedzenou platnosťou

Painter 2021 ML Upgrade ponúka rad nástrojov

K dispozícii vám sú profesionálne nástroje Natural-Media. Môžete tak vytvoriť majstrovské dielo pomocou autentických suchých, mokrých alebo miešacích médií. Zvoliť možno kriedy, ceruzky, pastely, silnú farbu, akrylové farby, perá, akvarely a mnoho ďalších realistických štetcov. Vďaka inteligentným nástrojom je možné obrázky klonovať aj transformovať či vytvoriť vlastné štetce, palety, rozvrhnutie pracovného priestoru aj importovať vlastný obsah od ostatných. To všetko Painter 2021 ML Upgrade umožňuje.

Grafický softvér Painter s viac ako 900 štetcami

Softvér možno používať na vašom tablete, počítači, notebooku s operačným systémom Windows aj na Mac počítačoch. Elektronická licencia je pritom určená pre 1 zariadenie s neobmedzenou platnosťou. Painter 2021 ML Upgrade ponúka najrealistickejšiu emuláciu prírodných médií od profesionálnych umelcov a viac ako 900 štetcov na vašu tvorbu. Nechýbajú ani inteligentné nástroje na maľovanie fotografií, možnosť importu aj exportu vlastného obsahu a používateľsky príjemné a prispôsobiteľné rozhranie.

Postup inštalácie:

Stiahnutie inštalačného balíčka: https://www.corel.com/en/pages/download/

    Poznámka:
    » Všetky programy na kreslenie
    » Všetky 2D grafické programy
    » Všetky grafické programy Corel Painter
    » Všetky programy na vektorovú grafiku
    V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
    P-DC1-WEB03
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií