AP+ nový vizuál PET

Panasonic ES-EL3A

Zobraziť katalóg
Panasonic ES-EL3A
Epilátor – 2 v 1, na epiláciu namokro aj nasucho, 60 pinziet, výkyvná hlavica o 90°, dvojité široké disky, tri rýchlosti s LED indikáciou, bezšnúrová prevádzka, prisvetľovacia LED lampička, cestovné puzdro
Kód:  PANES983 Produktové číslo:  ES-EL3A-N503 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic ES-EL3A

Epilátor s flexibilnou výklopnou hlavou

Hladšia pokožka s každým zastrihnutím

Epilátor Panasonic ES-EL3A 2 v 1 je vybavený 90° výkyvnou hlavou, ktorá sa prispôsobí všetkým kontúram vášho tela a postará sa o ich dôkladnú epiláciu. Dvojitý kotúčik so 60 pinzetami efektívne a jemne odstraňuje chĺpky. Výsledkom je úžasne hladká pokožka s dlhodobým efektom. Súčasťou súpravy je jemné viečko na citlivé oblasti, praktické puzdro a čistiaca kefka.


Dvojitý disk

Dvakrát viac diskov

Systém epilačnej hlavy s dvojitým diskom je vybavený 60 ostrými pinzetami, ktoré zachytia aj tie najmenšie chĺpky. Výsledkom je hladká pokožka hebká na dotyk.

3 rýchlosti

3 úrovne rýchlosti

Rad EL ponúka 3 rýchlosti ošetrenia, vďaka čomu môžete rýchlosť epilácie prispôsobiť na mieru konkrétnym častiam tela. Medzi jednotlivými stupňami môžete ľahko prepínať jednoduchým stlačením tlačidla.

Širšia epilačná hlava

Širšia hlava pre hladké ošetrenie

Model ES-EL3A je v porovnaní s bežnými epilátormi Panasonic vybavený o 30 % širšou hlavou. Na jeho plochu sa vďaka tomu zmestí viac pinziet, ktoré zaistia dôkladnejšie a hladšie ošetrenie pokožky.

Flexibilná hlava

Maximálne flexibilný

Epilátor Panasonic je vybavený flexibilnou hlavou, ktorá je výklopná o 90 stupňov, vďaka čomu sa plne prispôsobí všetkým kontúram vášho tela a postará sa o ich dôkladné oholenie s minimom námahy.

Mokré holenie

Nasucho aj namokro

Vodoodolná konštrukcia epilátora umožní jeho bezproblémové použitie v sprche či s použitím penivého gélu. Epilátor je tiež možné používať vo vani pre pohodlné odstránenie chĺpkov z pokožky zmäkčených teplou vodou.

Bezdrôtová prevádzka

Bezdrôtová prevádzka

Dobíjacia batéria zaistí 30 minút prevádzky a jej opätovné nabitie zaberie 1 hodinu. Súčasťou súpravy je multifunkčná epilačná hlava na ruky a nohy, praktické puzdro, jemné viečko a čistiaca kefka.


Parametre a špecifikácia

Obsah balenia
Štetček na čistenie, Puzdro/taštička Hotovo!
Počet pinziet
60 Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!
Napájanie
Akumulátor Hotovo!

Vlastnosti

Počet pinziet
60 Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Akumulátor Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Panasonic ES-EL3A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic ES-EL3A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic ES-EL3A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic ES-EL3A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic ES-EL3A.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií