AD homeoffice AP+ plus nový vizuál

Panasonic LUMIX DC-S1R telo

Zobraziť katalóg
Panasonic LUMIX DC-S1R telo
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, odolný, so sánkami na blesk, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Leica L, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 47,3 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 5K, 10-bitové video, HLG a zebra, uhlopriečka displeja 3,2", rozlíšenie displeja 2,1 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), SD, SDHC, SDXC, CFexpress Type B a XQD pamäťová karta, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, HDMI, externý mikrofón a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 11 × 14,89 × 9,67 cm (V׊×H), hmotnosť 0,898 kg
Kód:  ON082b14 Produktové číslo:  DC-S1RE-K Stránky výrobcu

Panasonic LUMIX DC-S1R telo

Neprekonateľné rozlíšenie a profesionálny výkon

S plnoformátovou digitálnou bezzrkadlovkou Panasonic Lumix S1R zaobstaráte fotografie v špičkovej kvalite s neuveriteľne realistickými detailmi alebo profesionálne video záznamy v 4K rozlíšení 60p/50p. Plnoformátový 47,3 Mpx snímač s obrazovým procesorom Venus Engine a 5-osová stabilizácia obrazu zaistia tie najlepšie podmienky na robenie úžasne ostrých a detailne prekreslených snímok s minimálnym šumom v bezkonkurenčnom rozlíšení. Vo výbave nechýbajú podsvietené tlačidlá, výklopný dotykový displej a špičkový OLED realistický hľadáčik s rozlíšením 5,76 Mpx.

Flexibilný, robustný a precízny bajonet L-Mount

Lumix S1R disponuje novým bajonetom L-Mount, vďaka ktorému je foťák plne kompatibilný s objektívmi Panasonic, Leica a Sigma. Toto moderné riešenie využíva systém upevnenia s priemerom 51,6 mm pre konštrukciu vysoko svetelných a kompaktných objektívov, ktoré využívajú moderné dátové rozhranie na rýchlu komunikáciu medzifotoaparátom a objektívom. Bajonet je navyše vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je odolná voči opotrebovaniu.


47,3Mpx CMOS snímač

47,3 Mpx CMOS snímač

Panasonic Lumix S1R je vybavený plnoformátovým CMOS snímačom, ktorý sa postará o široký dynamický rozsah a úžasnú ostrosť fotografií. Rýchle spracovanie snímok zaistí výkonný obrazový procesor Venus Engine s trojrozmerným spracovaním farieb zaisťujúci živé a prirodzené podanie farebných odtieňov a textúr.

5-osá duálna stabilizácia

5-osová duálna stabilizácia

S pokročilou 5-osovou optickou stabilizáciou zaobstaráte úžasne ostré snímky aj pri fotografovaní z ruky s časom až o 5,5 EV dlhším ako bez použitia stabilizátora. Jeho účinnosť navyše môžete zvýšiť až na 6 EV pri použití nových objektívov navrhnutých pre systém Lumis S, ktoré disponujú dvojosovou optickou stabilizáciou.

odolná konštrukcia

Odolná konštrukcia

Vďaka odolnej konštrukcii sa s CSC fotoaparátom môžete bez obáv vydať do terénu, kde odolá nielen zvýšenému výskytu prachu, striekajúcej vode, ale aj nízkym teplotám až -10 °C. Plne odlievaný rám z horčíkovej zliatiny maximálne ochráni vnútorné komponenty fotoaparátu a kvalitné tesnenie spoľahlivo zabezpečí všetky švy a ovládacie prvky.

Rýchly systém ostrenia

Rýchly systém ostrenia

Spojením výkonného obrazového procesora a technológie DFD je zabezpečené extrémne rýchle zaostrovanie. Snímač, procesor a objektív spoločne komunikujú rýchlosťou až 480 sn./s., čo umožňuje svižnú reakciu trvajúcu iba 0,08 s. K dispozícii je rovnako inteligentný systém rozpoznania ľudskej alebo zvieracej postavy a automatický systém sledovania objektov.

Realistický OLED hľadáčik

Realistický OLED hľadáčik

Pre presnú kompozíciu snímok a dokonalý prehľad o fotografovanej scéne je foťák Lumix S1R vybavený realistickým OLED hľadáčikom s rozlíšením 5,76 Mpx, ktorý sa radí medzi špičky vo svojej triede. Vďaka nulovému oneskoreniu a obnovovacej frekvencii 120 sn./s. budete mať počas fotografovania pocit, že sa na snímaný objekt pozeráte vlastnými očami.

Výklopný dotykový displej

Výklopný dotykový displej

Dotykový displej s uhlopriečkou 8,2 cm a vysokým rozlíšením 2,1 Mpx disponuje výklopnou konštrukciou, vďaka ktorej môžete robiť originálne snímky z neobvyklých uhlov. Pre jednoduchšie fotografovanie v tme je k dispozícii nočný režim, ktorý zosvetlí obraz na obrazovke a podsvieti tlačidlá. Pre dokonalý prehľad o nastavení fotoaparátu je na hornej strane umiestnený podsvietený stavový displej.

Plynulé nahrávanie videa v 4K

Plynulé nahrávanie videa v 4K

Vďaka kombinácii fullframe snímača a obrazového procesora Venus Engine fotoaparát umožní robiť videá v profesionálnom 4K rozlíšení 60p/50p v štandarde 8 bit. Bez problému zachytíte aj rýchlo sa pohybujúce objekty s vynikajúcimi detailmi a s maximálnou prirodzenosťou pohybu. V prípade nahrávania v 60p režime je dĺžka záznamu obmedzená na 15 minút. V režime 30p a vo Full HD rozlíšení môžete videá nahrávať bez obmedzenia.

Duálny slot na pamäťové karty

Duálny slot na pamäťové karty

Na pohodlné ukladanie a zálohovanie snímok je foťák Panasonic Lumix S1R vybavený duálnym slotom na pamäťové karty SD a XQD. Na ľahké prenášanie snímok a ich následné zdieľanie je k dispozícii bezdrôtové rozhranie WiFi a Bluetooth. Dodaný Li-ion akumulátor zaistí výdrž až 400 snímok v štandardnom režime, alebo 1 150 snímok v režime Power Save LVF.


Parametre a špecifikácia

Šírka
14,89 cm Hotovo!
Výška
11 cm Hotovo!
Hĺbka
9,67 cm Hotovo!
Hmotnosť
898 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
14,89 cm Hotovo!
Výška
11 cm Hotovo!
Hĺbka
9,67 cm Hotovo!
Hmotnosť
898 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Výmenné objektívy, Sánky na blesk, Odolné vyhotovenie, Vhodné na video Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Na snímači (IBIS) Hotovo!
Bajonet
Leica L Hotovo!

Snímač

Rozlíšenie snímača
47,3 Mpx Hotovo!
Pomer strán
3:2 Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/8 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
30 s Hotovo!
Maximálne ISO
25 600 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
9 sn./s Hotovo!

Objektív

Typ objektívu
Bez objektívu Hotovo!
Objektív
Bez objektívu Hotovo!

Objektív 2

Objektív
Bez 2. objektívu Hotovo!

Hľadáčik

Typ hľadáčika
Elektronický (EVF) Hotovo!
Rozlíšenie hľadáčika
5,76 Mpx Hotovo!
Maximálne zväčšenie EVF
0,78 x Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Panasonic DMW-BLJ31 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
360 snímok Hotovo!
Kapacita batérie
3 050 mAh Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth Hotovo!
Audio/Video
HDMI, Externý mikrofón, Jack 3,5 mm Hotovo!

Obsah balenia

Špeciálne vybavenie
Bez špec. vybavenia Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer prajem. Prosím vás, naozaj to dokáže robiť 6K video v 25fps ? A objektív k tomu máte ?

Diskusia a poradňa k Panasonic LUMIX DC-S1R telo
Príslušenstvo pre Panasonic LUMIX DC-S1R telo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic Lumix DC-S1R tělo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic LUMIX DC-S1R Gehäuse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic LUMIX DC-S1R Gehäuse. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic LUMIX DC-S1R test.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií