Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Panasonic Lumix DC-S5 telo

Zobraziť katalóg
Panasonic Lumix DC-S5 telo
5 2 hodnotení
Digitálny fotoaparát – bezzrkadlovka, odolný, so statívovým závitom, vhodný na video, s vymeniteľnými objektívmi, elektronický hľadáčik, stabilizácia obrazu na snímači (IBIS), bajonet Leica L, Full Frame snímač, rozlíšenie snímača 24 Mpx, maximálne rozlíšenie videa 4K, 10-bitové video, anamorfné video, Waveform, Vectorscope, Log, HLG, LUT náhľad a zebra, uhlopriečka displeja 3", rozlíšenie displeja 1,84 Mpx, dotykový, otočný/výklopný displej so živým náhľadom (Live View), podporovaný formát RAW a JPEG , SD, SDHC a SDXC pamäťová karta, rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), bezdrôtové rozhranie WiFi a bezdrôtové rozhranie Bluetooth, micro HDMI, USB-C a jack 3,5 mm súčasťou, rozmery 9,7 × 13,3 × 8,2 cm (V׊×H), hmotnosť 0,714 kg
Kód:  ON519b1 Produktové číslo:  DC-S5E-K Stránky výrobcu

Panasonic Lumix DC-S5 telo

Digitálna bezzrkadlovka Panasonic Lumix DC-S5 telo

Prajete si natáčať zábery ako z profesionálnej kamery, zároveň fotiť vysokokvalitné fotografie a to všetko na jednom zariadení? Telo hybridného digitálneho fotoaparátu Panasonic Lumix DC-S5 dokáže ľahko oboje. Jeho skrytá sila je totiž vo Full-Frame CMOS snímači s 24,2 Mpx, antireflexnými vrstvami a 14-bitovou farebnou hĺbkou RAW, ktorá ponúkne dynamický rozsah až +14 EV. Vďaka duálnej päťosovej stabilizácii obrazu bezzrkadlovky Panasonic Lumix DC-S5 vaše zábery už nikdy nebudú roztrasené, nech ich vyhotovíte kdekoľvek. Dual Native ISO sa postará o snímky aj počas horších svetelných podmienok bez obvyklého vzniku šumu. Vy si všetko kontrolujete buď na flexibilnom 3" výklopnom aj otočnom LED displeji či na elektronickom OLED LVF hľadáčiku. Na nasadenie objektívu poslúži bajonet Leica L-mount, kompatibilný s Panasonic, Leica či Sigma objektívmi. O bezdrôtovú konektivitu fotoaparátu Panasonic Lumix DC-S5 telo sa stará Wi-Fi a Bluetooth rozhranie.


Kľúčové vlastnosti digitálneho fotoaparátu Panasonic Lumix DC-S5 telo

  • Telo hybridnej digitálnej bezzrkadlovky, ideálne aj na profesionálne fotografovanie a natáčanie videí
  • Panasonic Lumix DC-S5 telo využíva Full-Frame CMOS snímač s rozlíšením 24,2 Mpx
  • Technológia Dual Native ISO sa postará o perfektné snímky počas akýchkoľvek svetelných podmienok bez vzniku šumu
  • Duálnu stabilizáciu obrazu zabezpečuje päťosý I.S. systém druhej generácie s korekciou 6,5 EV a kombinuje stabilizáciu tela so stabilizáciou objektívu
  • L-Mount bajonet na uchytenie objektívu je kompatibilný s Panasonic, Leica či Sigma objektívmi
  • Perfektný prehľad pri robení záberov či prehrávaní videa vám fotoaparát Panasonic Lumix DC-S5 poskytne na elektronickom OLED LVF hľadáčiku
  • Natáčať z akéhokoľvek uhla budete môcť vďaka 3" výklopnému a otočnému dotykovému LCD displeju
  • Výnimočne kvalitné fotografie môžete ukladať vo veľmi vysokom rozlíšení priamo ako JPEG (až 96 Mpx)
  • Predinštalované funkcie V-log a V-Gamut zaistia dynamický farebný rozsah a zábery ako z profesionálnej kamery
  • Vylepšená, veľmi rýchla technológia automatického zaostrovania rozpozná oči, tvár, ľudí alebo zvieratá za zlomok sekundy
  • Potešia vás iste tiež doplnkové funkcie digitálneho fotoaparátu Panasonic Lumix DC-S5 ako video v časozbernom režime alebo napríklad slow-motion
  • Samozrejmosťou je vstavaný mikrofón, ktorý môžete doplniť aj o externý pomocou 3,5 mm jack vstupu
  • Bezdrôtová konektivita fotoaparátu Lumix DC-S5 vďaka Bluetooth a Wi-Fi rozhranie
  • Dostupné režimy záznamu 4K 60p 4 : 2 : 0 10-bit, 4K 30p 4 : 2 : 2 10-bit alebo 4K 8-bit s neobmedzenou dĺžkou záznamu
  • Kompaktné telo s malými rozmermi 132,6 × 97,1 × 81,9 mm a ľahkou váhou iba 714 g aj s batériou a pamäťou robí z Panasonic Lumix DC-S5 kvalitný CSC fotoaparát ideálny na cesty
  • Zároveň je konštrukcia z horčíkovej zliatiny veľmi odolná voči prachu aj vlhkosti
  • Sloty na dve pamäťové karty SD, SDHC alebo SDXC
  • Kábel napájanie USB-C

Panasonic Lumix DC-S5 - navrhnutý pre profesionálov v oblasti videa aj fotografie

Tento hybridný, ideálne vyvážený CSC fotoaparát Panasonic Lumix DC-S5 vám ponúkne výnimočnú kvalitu ako pri fotografovaní, tak aj natáčaní videí, pri širokej škále individuálneho nastavenia citlivosti. Vďaka optimalizovanému 24,2 Mpx CMOS Full-Frame snímaču s antireflexnými vrstvami očakávajte perfektné zábery pri akýchkoľvek svetelných podmienkach, lebo si u bezzrkadlovky Panasonic Lumix DC-S5 budete môcť nastaviť citlivosť ISO v širokom rozsahu 100 – 51200. Táto kvalitná výbava fotoaparátu Panasonic Lumix DC-S5 bola zasadená do ergonomického tela s 3" výklopným aj otočným dotykovým displejom presne tak, aby dokonale vyhovela všetkým náročným tvorcom obsahu, ktorí požadujú maximálnu rýchlosť, spoľahlivosť aj výkon. Na uchytenie objektívu slúži L-Mount systém, ktorý je plne kompatibilný s Panasonic, Leica či Sigma.

Perfektná kvalita snímok a záberov aj pri zhoršených svetelných podmienkach

Obraz tej najvyššej úrovne vám u digitálnej bezzrkadlovky Panasonic Lumix DC-S5 okrem vylepšeného Full-Frame CMOS snímača zaistí tiež technológia Dual Native ISO, ktorá vám dovolí robiť zábery aj v horších svetelných podmienkach bez navýšenia úrovne šumu. Medzi ďalšie skvelé funkcie fotoaparátu Panasonic Lumix DC-S5 patrí okrem iného tiež V-Log s plným farebným pokrytím V-Gamut. U snímok môžete očakávať výborné rozlíšenie až 96 Mpx (RAW, JPEG) a u videa záznam z celého snímača v 4K kvalite.

Dokonalá kontrola nad obrazom v každej situácii s digitálnou bezzrkadlovkou Panasonic Lumix DC-S5

Istotu skvelých výsledkov vám u digitálneho fotoaparátu Panasonic Lumix DC-S5 pri fotografovaní, nahrávaní a prehrávaní videa zabezpečí možnosť výberu medzi otočným LCD displejom s rozlíšením 1,84 Mpx (3 : 2) alebo OLED LVF hľadáčikom s rozlíšením 2,36 Mpx, zväčšením 0,74× s odozvou 0,005 s a frekvenciou 120 snímok za sekundu. Tlačidlá FN si môžete sami naprogramovať podľa vašej individuálnej potreby. Vašu tvorbu s fotoaparátom Panasonic Lumix DC-S5 telo podporia ešte ďalšie zaujímavé funkcie, ako predinštalovaný V-Log vrátane priameho náhľadu View Assist, ďalej HDR video, funkcia časozberu či naopak spomalených záberov v 4K kvaliteDokonca budete môcť aj naživo vysielať cez Lumix Tether. Samozrejmosťou je konektivita bezzrkadlovky Panasonic Lumix DC-S5 cez WiFi alebo Bluetooth 4.2.

CSC fotoaparát Panasonic Lumix DC-S5 ako ideálny pracovný nástroj každého tvorcu obsahu

Rozprávať svoje príbehy novým kreatívnym spôsobom môžete s digitálnou bezzrkadlovkou Panasonic Lumix DC-S5 veľmi ľahko a prirodzene. Poskytne vám vo výbave V-Log a V-Gamut funkcie (VariCam look), ktoré zaistia dynamický rozsah 14+ EV a tiež širokú škálu farebného gamutu v 4K kvalite, vďaka čomu budú zábery z vášho fotoaparátu Panasonic Lumix DC-S5 vyzerať ako zhotovené z profesionálnej kamery. Vyberať môžete tiež z mnohých inovatívnych fotografických režimov, medzi ktoré patrí napr. fotenie vo vrstvách, snímky s plochým profilom alebo neštandardné pomery strán 65 : 24 a 2 : 1. Digitálny fotoaparát Panasonic Lumix DC-S5 telo je vybavený duálnym slotom pre SD karty s UHS-II a Relay Rec, Backup Rec alebo Allocation Rec. Napájanie či nabíjanie cez USB-C je možné priamo počas prevádzky. Iste vás poteší aj integrovaný vstup 3,5 mm jack pre externý mikrofón, rovnako ako 3,5 mm jack pre slúchadlá alebo tiež podpora XLR mikrofónov (adaptér DMW-XLR1).

Žiadne rozmazané snímky či roztrasené zábery s digitálnym fotoaparátom Panasonic Lumix DC-S5

Ak ste veľa na cestách a svoj foto alebo video obsah tvoríte vo vlaku, chôdzou rušnou ulicou či iným spôsobom v pohybe, potom by ste sa iste nezaobišli bez kvalitnej stabilizácie obrazu. V tom vám bezzrkadlovka Panasonic Lumix DC-S5 určite vyhovie, pretože zaistí dokonca duálny päťosý I.S. II systém, ktorý kombinuje stabilizáciu tela fotoaparátu so stabilizáciou objektívu s korekciou až 6,5 clony. S fotoaparátom Panasonic Lumix DC-S5 sa roztrasených záberov v žiadnom prípade nemusíte obávať.


Profesionálne možnosti pre video

Digitálny fotoaparát Panasonic Lumix DC-S5 vás pri natáčaní záberov poteší nielen režimami záznamu pri 4K 60p 4 : 2 : 0 10-bit alebo 4K 30p 4 : 2 : 2 10-bit, ale aj takmer neobmedzenou dĺžkou záznamu pri používaní režimu 4K 8-bit. Zároveň môžete pri 10-bit režime využívať tiež praktické využitie externého disku či SD karty. S hybridnou bezzrkadlovkou Panasonic Lumix DC-S5 vás nič nezastaví ani na cestách!

Bezzrkadlovka Panasonic Lumix DC-S5 je malá, odolná a výkonná - ideálna na cestovanie

Digitálny fotoaparát Panasonic Lumix DC-S5 telo môžete používať v extra úspornom režime, kedy vydrží až 1 500 snímok na jediné nabitie. Sila tejto výkonnej bezzrkadlovky Panasonic Lumix DC-S5 je uschovaná vo veľmi kompaktnom a pritom odolnom tele, ktoré váži iba 714 g. Fotoaparát je tak ideálny na cesty bez toho, aby zľavil na svojej kvalite. Konštrukcia tela z horčíkovej zliatiny bez problémov odolá prachu aj dažďu a vy tak môžete s fotoaparátom Panasonic Lumix DC-S5 zaznamenávať neopakovateľné okamihy naozaj pri akejkoľvek príležitosti.

Optimalizované automatické ostrenie

Nie je na fotografii alebo videu nič iné, čo sa dá len ťažko dodatočne opraviť, než rozostrený záber. S pokročilou a vylepšenou technológiou automatického zaostrovania digitálnej bezzrkadlovky Panasonic Lumix DC-S5 sa rozmazaných portrétov nemusíte obávať, pretože fotoaparát disponuje až 225 ostriacimi zónami. Systém s umelou inteligenciou ľahko rozpozná oči, tvár, hlavu, telo, ľudí či zvieratá a to všetko s rýchlosťou ostrenia presnou na 0,08 s. Zlepšenie výkonu AF prebehlo aj v oblasti sledovania pohyblivého cieľa. Natáčať či fotografovať zábery zo závodov, tréningov, prírody či rušnej ulice vám s CSC fotoaparátom Panasonic Lumix DC-S5 telo pôjde ľavou zadnou.



Parametre a špecifikácia

Šírka
13,3 cm Hotovo!
Výška
9,7 cm Hotovo!
Hĺbka
8,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
714 g Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
13,3 cm Hotovo!
Výška
9,7 cm Hotovo!
Hĺbka
8,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
714 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ a funkcie

Vlastnosti
Statívový závit, Výmenné objektívy, Odolné vyhotovenie, Vhodné na video Hotovo!
Stabilizácia obrazu
Na snímači (IBIS) Hotovo!
Bajonet
Leica L Hotovo!

Snímač

Rozlíšenie snímača
24 Mpx Hotovo!
Minimálny čas uzávierky
1/16 000 s Hotovo!
Maximálny čas uzávierky
60 s Hotovo!
Maximálne ISO
204 800 Hotovo!
Maximálna rýchlosť sekvenčného snímania
7 sn./s Hotovo!

Video

Podporované rozlíšenie videa
4K 4:3 (3328 x 2496), UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080) Hotovo!
Špeciálne funkcie
10-bitové video, Anamorfné video, Waveform, Vectorscope, Log, HLG, LUT náhľad, Zebra Hotovo!
Ozvučenie videa
Stereo Hotovo!
Video kodek
H.264/MPEG-4 AVC, H.265/MPEG-H HEVC Hotovo!

Objektív

Typ objektívu
Bez objektívu Hotovo!
Bajonet
Leica L Hotovo!
Objektív
Bez objektívu Hotovo!

Objektív 2

Objektív
Bez 2. objektívu Hotovo!

Hľadáčik

Typ hľadáčika
Elektronický (EVF) Hotovo!
Rozlíšenie hľadáčika
2,36 Mpx Hotovo!
Maximálne zväčšenie EVF
0,74 x Hotovo!

Batéria

Označenie akumulátora
Panasonic DMW-BLK22 Hotovo!
Typ napájania
Akumulátor Hotovo!
Výdrž batérie
440 snímok Hotovo!
Kapacita batérie
2 200 mAh Hotovo!

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania
Rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth Hotovo!
Audio/Video
Micro HDMI, USB-C, Jack 3,5 mm Hotovo!

Obsah balenia

Špeciálne vybavenie
Bez špec. vybavenia Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je možné po uplnatnění kuponu na slevu 8tis uplatnit také odpočet dph ? Resp. počítá se pak dph z nové ceny po slevě ? Děkuji

Diskusia a poradňa k Panasonic Lumix DC-S5 telo
Príslušenstvo pre Panasonic Lumix DC-S5 telo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic Lumix DC-S5 tělo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic Lumix DC-S5 Body. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic Lumix DC-S5 Body. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic Lumix DC-S5 váz.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií