PET AD homeoffice

Panasonic SD-2511KXE

Zobraziť katalóg
Panasonic SD-2511KXE
4,5 2 hodnotení
Domáca pekáreň čierna, digitálna obsluha, automatický dávkovač hrozienok, 17 automatických programov na chleba, 10 automatických programov na cesto, bezlepkový režim
Kód:  EAV2330h Produktové číslo:  SD-2511KXE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Panasonic SD-2511KXE

Vôňa čerstvého pečiva je neodolateľná, taky sa vám hneď začnú zbiehať slinky? Nenechajte sa o tento zážitok ochudobniť a upečte si chleba sami. Uvidíte, že jeho vôňa privábi od počítača aj vášho pubertálneho syna a manžela odláka od kutění v dielni. S touto domácou pekárňou s jednoduchým ovládaním upečiete až 17 druhov chleba a 10 druhov cesta bez námahy a hlavne - bez špinavého riadu, pretože pekáreň všetko zariadi sama. Jediné rozhodnutia, ktoré musíte urobiť, sú : akú farbu pekárne chcete a na aký chlieb máte práve chuť.

Kľúčové vlastnosti

  • Digitálne ovládanie
  • 17 automatických programov na chleba
  • 13 hodinový časovač
  • Bezlepkový režim
  • Špeciálny program - špaldová múka
  • Automatický dávkovač hrozienok, orechov, cereálií a pod.
  • 3 veľkosti bochníka
  • 3 rôzne stupne prepečenia kôrky
  • Program na kompót a džem
  • Rozmery: 25,6 × 38,9 × 38,2 cm
  • Hmotnosť: 7 kg

Chlieb, kam sa pozrieš

Máte radi čerstvý chlieb? Potom je tu pekáreň presne pre vás. Upečie nielen klasický, ražný, celozrnný, taliansky a francúzsky chlieb, ponúka i nové programy vrátane pečenia chleba rustikálneho. Chlebom ale možnosti tejto domácej pekárne nekončí, pripraví aj sendviče alebo briošky. Stačí si vybrať váš najobľúbenejší, alebo skúšať jeden za druhým. S domácou pekárňou bude voľba čisto na vás.

Bez práce je chleba

Domáca pekáreň upečie chlieb sama. Vložte ingrediencie a spustite automatický program, nemusíte sa o nič starať. Pekáreň cesto spojí, rozmieša, nechá ho vykysnúť, upečie a ponúkne na raňajky. Nastavte časovač tak, aby bol chlieb hotový vo chvíli, keď vstávate. Vďaka špeciálnemu dávkovaču orechov a hrozienok upečiete aj špeciálnejšie typy pečiva. Príslušné ingrediencie pekáreň pridá presne vo chvíli, keď je pre nich ten pravý čas.

Bez lepku? žiadny problém

Pekáreň je vďaka špeciálnemu bezlepkovému režimu vhodná tiež na prípravu chleba, do ktorého sa aj celiaci zahryznú bez obáv. Ak alergiami netrpíte, ale vyznávate zdravý životný štýl, iste oceníte špeciálny program, vďaka ktorému pripravíte aj chlieb zo špaldovej múky. A ak máte radi rôzne varianty, experimentujte s veľkosťou bochníka alebo stupňom prepečenia kôrky.

Čo na neho?

Nenechajte sa zmiasť názvom domáca pekáreň, rozhodne sa neobmedzuje len na pečivo. Zo sezónneho ovocia môžete pripraviť výborné kompóty a džemy. Stačí vložiť suroviny a spustiť príslušný program. Potom už vašou jedinou starosťou bude odháňať maškrtníkov, aby pre vás aspoň niečo zostalo. A vôbec najlepšie je natrieť si taký domáci džem na chleba, ktorý ste si predtým v pekárni pripravili.

 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Poznámka:
» Všetky domáce pekárne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na vánoce jsem objednal tuto pekárnu a nenaěel jsem manual v češtině, což považuji za hrubý nedostatek. Můžete manuál v češtině poskytnou? Děkuji.

Můžete, prosím, uvést příkon této pekárny? U ostatních je tento údaj uveden.

Diskusia a poradňa k Panasonic SD-2511KXE
Príslušenstvo pre Panasonic SD-2511KXE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Panasonic SD-2511KXE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Panasonic SD-2511KXE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Panasonic SD-2511KXE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Panasonic SD-2511KXE.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií