AlzaPlus+ pet Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Catz finefood – s jahňacím a králičím m. 200 g

Zobraziť katalóg
Catz finefood – s jahňacím a králičím m. 200 g
3,0 3 hodnotení
Konzerva pre mačky pre všetky plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 0,2 kg, receptúra: králičia, čerstvé mäso v sušine 70%, hrubé bielkoviny 10,5 %, tuky (živočíšny) 5,9%, bez obilnín, bez konzervantov a bez GMO - 1,38 €/100 g
Super cena
2,76 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KRMrk0449 Produktové číslo:  4260101761606
Catz finefood – s jahňacím a králičím m. 200 g 2,76 € Momentálne nedostupné

Catz finefood – s jahňacím a králičím m. 200 g

Lahodná konzerva pre mačky, ktorá obsahuje vysoký podiel jahňacieho a králičieho mäsa, zdraviu prospešné brusnice a mrkvu. Mačacie onzervy Catz finefood obsahujú iba suroviny vysokej potravinárskej kvality a svojím zložením zodpovedajú prirodzenej mačacej strave. Sú bez konzervantov, umelých farbív a dochucovadiel. Konzervy pre mačku neobsahujú geneticky upravené suroviny. Ide o kompletné žranie pre mačky.

Zloženie

Jahňacie mäso 49 % (chudé mäso, pečeň a pľúca), voda 24,45 %, králičie mäso 21 % (chudé mäso a pečeň), brusnice 3 %, mrkva 2 %, vaječné škrupiny 0,2 %, slnečnicový olej 0,2 %, taurín 0,15 %.

Analýza

Bielkoviny 11 %, tuk 5,9 %, popoloviny 2,2 %, vláknina 0,5 %, vlhkosť 80 %.

Nutričné doplnkové látky na 1 kg

Vitamín D3 200 IE, taurín 1 500 mg, zinok (ako síran zinočnatý) 15 mg, mangán (ako síran mangánatý) 3 mg, jód (ako jodičnan vápenatý) 0,75 mg.

Odporúčané dávkovanie

  • Mačka – 1 kg: 150 g denne
  • Mačka – 2 kg: 200 g denne
  • Mačka – 4 kg: 250 g denne

Kŕmnu dávku prispôsobte váhe, veku a aktivite mačky. Zaistite mačke dostatok pitnej vody.

     

Dátum minimálnej trvanlivosti a číslo šarže nájdete na zadnej strane obalu. Mačacie krmivo skladujte suchu. Po otvorení skladujte v chladničke a čo najskôr spotrebujte.

Catz finefood – kvalitné krmivo vyrobené v Nemecku!

Zodpovedný chov mačiek začína už výberom potravy. Vitalita a zdravie zvieraťa závisí totiž veľkou mierou práve od toho, čím vašu mačku kŕmite.

Catz finefood je zdravé a vyvážené krmivo pre mačky. Jednotlivé porcie krmiva sú totiž pripravené tak, aby odpovedali prirodzenej potrave mačiek – koristi. Catz finefood dodá vašej mačke presne to, čo príroda predpokladá: veľa mäsa (teda korisť) a podiel zeleniny a ovocia (zodpovedajúci obsahu žalúdka koristi).

Číselne vyjadrené (bez podielu vody) obsahujú Catz finefood výrobky 95 % mäsa a 5 % podiel rôzneho ovocia a zeleniny (podľa toho ktorého výrobku). Obsiahnuté sú aj dôležité vitamíny a minerálne látky. Porcia vody navyše potom dáva práve takú konzistenciu stravy, ktorú mačky milujú.
Výsledok je jednoznačný: Catz finefood je krmivo pre mačky, ktoré maximálne zodpovedá prirodzeným požiadavkám mačiek. To vytvára z Catz finefood neprekonateľnú lahôdku pre mačky.

Catz finefood je vysoko hodnotné šťavnaté krmivo pre mačky, ktoré je pripravované v úzkej spolupráci s vedcami. Receptúry sú navrhnuté presne podľa prirodzených potrieb našich mačiek.
Hlavná zložka všetkých Catz finefood produktov je mäso a vhodné vnútornosti. Mačky ako mäsožravce totiž potrebujú predovšetkým živočíšne proteíny (bielkoviny). Vysoko kvalitné mäso, ktoré pre Catz finefood spracovávame, pochádza zo spoľahlivých nemeckých hospodárskych podnikov. Ryby pochádzajú z voľného a udržateľného rybolovu.

Prísady sú, potom čo prejdú vstupnou a veterinárnou kontrolou, v čerstvom stave šetrne spracované. Jedine tak dosahujeme najvyššiu mieru kvality a bezpečia. Šetrné varenie v pare vedie k takmer úplnému uchovanie zdraviu prospešných látok. Pri výrobe sa používajú len potraviny najvyššej kvality.

Catz finefood spája lokálny charakter jednotlivých regiónov s dlhoročnou skúsenosťou a znalosťou výroby mačacieho krmiva najvyššej kvality. Všetky suroviny odoberáme od dlhoročných preverených a prevažne nemeckých producentov. Po dôslednej kontrole kvality sú prísady spracované tak, aby sme dosiahli špičkovej kvality a chuti.
Z delikátnych, ručne vybraných prísad vzniká za pomoci najmodernejších výrobných zariadení plnohodnotná potrava pre mačky. Starostlivým spracovaním a zvlášť šetrným plnením za studena zostávajú hodnotné vitamíny a esenciálne mastné kyseliny takmer úplne zachované. Vykonávanie veterinárno-medicínskej kontroly všetkých surovín je samozrejmosťou.


Parametre a špecifikácia

Zviera
Mačka Hotovo!
Vek zvieraťa
Dospelý/Adult Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Všetky plemená Hotovo!
Aktivita zvieraťa
Normálna aktivita Hotovo!
Typ krmiva
Konzerva Hotovo!

Maznáčik

Zviera
Mačka Hotovo!
Vek zvieraťa
Dospelý/Adult Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Všetky plemená Hotovo!
Aktivita zvieraťa
Normálna aktivita Hotovo!

Typ krmiva

Typ krmiva
Konzerva Hotovo!

Príchuť

Príchuť (Protein)
Králičia Hotovo!

Balenie

Hmotnosť balenia
0,2 kg Hotovo!

Zloženie

Konzistencia
Polovlhké Hotovo!
Obsah čerstvého mäsa v sušine
70 % Hotovo!
Obsah tukov
5,9 % Hotovo!
Obilniny
Bez obilnín Hotovo!
Kukurica
Bez kukurice Hotovo!
Sója
Bez sóje Hotovo!
Druh použitých tukov
Živočíšny Hotovo!
Druh použitého oleja
Rastlinný Hotovo!
Špecifiká zloženia
Bez konzervantov, Bez GMO Hotovo!
Vitamíny
Vitamín D3 Hotovo!

Analytické zložky

Hrubé bielkoviny
10,5 % Hotovo!
Obsah tuku
7,5 % Hotovo!
Hrubá vláknina
0,4 % Hotovo!
Hrubý popol
2,9 % Hotovo!
Vlhkosť
76 % Hotovo!

Kĺbová výživa

Kĺbová výživa
Bez kĺbovej výživy Hotovo!
Viac parametrov
Produktové línie: Catz finefood 200 g 

Varianty Catz finefood – s jahňacím a králičím m. 200 g:

Catz finefood – s hovädzím a kačacím mäsom 200 g

Konzerva pre mačky pre všetky plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 0,2 kg, receptúra: hovädzia a kačacia, čerstvé mäso v sušine 70%, hrubé bielkoviny 10,9 %, tuky (hydinový a hovädzí ) 6,4%, bez obilnín, bez konzervantov a bez GMO
Info 2,93 €
Momentálne nedostupné
 

Catz finefood – s kuracím mäsom a tuniakom 200 g

Konzerva pre mačky pre všetky plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 0,2 kg, receptúra: kuracia a rybia, čerstvé mäso v sušine 70%, tuky (živočíšny) 6,1%, bez obilnín, bez konzervantov a bez GMO
Info 3,06 €
Momentálne nedostupné
 

Catz finefood – s kuracím a bažantím m. 200 g

Konzerva pre mačky pre všetky plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 0,2 kg, receptúra: kuracia, čerstvé mäso v sušine 70%, hrubé bielkoviny 10,2 %, tuky (hydinový) 6%, bez obilnín, bez konzervantov a bez GMO
Info 3,06 €
Momentálne nedostupné
 

Catz finefood – so sleďom a krevetami 200 g

Konzerva pre mačky pre všetky plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 0,2 kg, receptúra: rybia, čerstvé mäso v sušine 70%, hrubé bielkoviny 10 %, tuky 7%, bez obilnín, bez konzervantov a bez GMO
Info 2,76 €
Momentálne nedostupné
 

Catz finefood – s hydinovým m. a garnátmi 200 g

Konzerva pre mačky pre všetky plemená s normálnou aktivitou, hmotnosť balenia 0,2 kg, receptúra: hydinová, čerstvé mäso v sušine 70%, hrubé bielkoviny 10,2 %, tuky (živočíšny a hydinový ) 5,9%, bez obilnín, bez konzervantov a bez GMO
Info 2,93 €
Momentálne nedostupné
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Catz finefood – s jahňacím a králičím m. 200 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Catz finefood s jehněčím a králičím 200 g.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií