AlzaPlus+ pet Aplikace

VetOrganics EcoEars Dog Ear Cleaner

Zobraziť katalóg
VetOrganics EcoEars Dog Ear Cleaner
5 6 hodnotení
Prípravok na uši – pri väčšine typoch ušných problémov – bakteriálne a parazitárne infekcie, kvasinky, mykózy a prejavy kožnej alergie
Kód:  CHPsv0188 Produktové číslo:  850006357000
VetOrganics EcoEars Dog Ear Cleaner Predaj skončil

VetOrganics EcoEars Dog Ear Cleaner

Prírodný prípravok VetOrganics EcoEars Dog Ear Cleaner je určený na ošetrenie uší psov. Používa sa na čistenie uší, ošetrenie svrbiacich uší, odstránenie zápachu a ušného mazu. Účinný veterinárny prostriedok Ear Cleaner pomáha predchádzať a potláčať zdravotné problémy v uchu psa vzniknuté v dôsledku roztočov, baktérií, kvasiniek, plesní, parazitov, infekcií a alergií. Chovatelia a veterinári potvrdzujú 93,7 % úspechu pri použití VetOrganics EcoEars Dog Ear Cleaner. Bezpečný prípravok na ošetrenie uší psov neobsahuje konzervačné látky, aditíva ani parfumáciu a ľahko sa aplikuje. Viditeľné zlepšenie sa objaví už za 24 až 48 hodín. Rýchla a spoľahlivá úľava pre vášho psa.

Kľúčové vlastnosti prostriedku na ošetrenie uší psov VetOrganics EcoEars Dog Ear Cleaner, 236 ml

  • Veterinárny prípravok je určený na ošetrenie uší psov
  • Pre dospelé zvieratá od 12 mesiacov veku
  • VetOrganics EcoEars Dog Ear Cleaner sa ľahko aplikuje
  • Na čistenie uší, prevenciu zdravotných komplikácií aj už vzniknutých problémov
  • Účinný na bakteriálne a parazitárne infekcie, kvasinky, mykózy a prejavy alergie
  • VetOrganics EcoEars Dog Ear Cleaner je bez parfumácie, konzervačných látok a aditív
  • Úspešnosť 93,7 % potvrdená chovateľmi a veterinármi
  • Prípravok VetOrganics EcoEars Dog Ear Cleaner je bezpečný a účinný
  • Viditeľné zlepšenie už za 24 až 48 hodín, úplné odstránenie ťažkostí za 72 hodín
  • S dezinfekčnými a antimikrobiálnymi účinkami
  • Stopercentne prírodný produkt

Jednoduché použitie a rýchly účinok

VetOrganics EcoEars Dog Ear Cleaner aplikujte psovi do ucha po odstránení nečistôt a v polohe ležmo na boku s naklonenou hlavou. Po nanesení do zvukovodu sa snažte ešte chvíľu udržať psa v pokoji a jemne masírujte okolie ucha, aby sa prípravok dostal až dovnútra. Opakujte 2× denne po dobu desiatich dní. Na prevenciu stačí aplikovať VetOrganics EcoEars Dog Ear Cleaner raz týždenne. U psov so sklonmi k ušným problémom možno používať dlhodobo. Pri riešení akútnych problémov dochádza k zlepšeniu už za 24 až 48 hodín od začiatku liečby. K úplnému zastaveniu problémov spravidla po 72 hodinách, aj napriek tomu je vhodné ešte pokračovať v liečbe. Laboratórne bola preukázaná účinnosť EcoEars proti Mallassezia pachydermatis, Staphylococcus pseudointermedius, Bacillus cereus a Pseudomonas aeruginosa.

Prírodný a bezpečný

EcoEars je 100 % prírodný a bezpečný aj pri dlhodobom používaní. Môže vám ušetriť návštevu u veterinára, ale hlavne rýchlo a šetrne uľaví vášmu psovi od bolesti alebo nepohody. Prípravok VetOrganics EcoEars Dog Ear Cleaner je vhodný pre dospelých psov od jedného roku veku, neodporúča sa pre šteňatá, zvlášť do 12 týždňov veku. S extraktom z lieskových orieškov, ktorý upokojuje zapálenú pokožku, Tea Tree olejom s dezinfekčným a antiseptickým účinkom a iónovým striebrom, ktoré pôsobí antimikrobiálne, antimykoticky, antibakteriálne a antiparaziticky. Podporené výťažkami rozmarínu, vilínu virginského a divozelu. Hydratačný účinok zaisťuje glycerín z rastlinných olejov, zasychanie denaturovaný obilný alkohol vyrobený z prírodných zŕn, ako je kukurica a jačmeň.

Zloženie:
deionizovaná voda, extrakt z lieskových orieškov, denaturovaný obilný alkohol, rastlinný glycerín, polysorbát 20 (potravinársky stupeň), kyselina boritá, Tea Tree Oil, iónové striebro, výťažok z rozmarínu, vilínu virginského, divozelu.

Obsah:
236 ml

Parametre a špecifikácia

Objem
236 ml Hotovo!
Zviera
Pes Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Bez obmedzení Hotovo!
Určenie
Na uši Hotovo!
Zviera
Pes Hotovo!

Objem

Objem
236 ml Hotovo!

Maznáčik

Zviera
Pes Hotovo!
Veľkosť zvieraťa
Bez obmedzení Hotovo!

Použitie

Určenie
Na uši Hotovo!

Zviera

Zviera
Pes Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre VetOrganics EcoEars Dog Ear Cleaner Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VetOrganics EcoEars Dog Ear Cleaner 236 ml.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií