AD homeoffice PET

Petcube Play

Zobraziť katalóg
Petcube Play
Kamera – pre psy a mačky, umožní vidieť, hovoriť a počuť domácich miláčikov vzdialene z vášho smartfónu, zabudovaný laser pre hru na diaľku, 1080p HD video, 3× digitálny zoom, nočné videnie, kompatibilná s iOS a Android
Kód:  IFPET02 Produktové číslo:  P6459 Stránky výrobcu

Petcube Play

Rozmýšľate v práci nad domácim miláčikom? Najlepším riešením je siahnuť po kamere Petcube Play. Okrem širokouhlej šošovky je vybavená obojsmerným mikrofónom, ktorý vám umožňuje na vášho psíka alebo mačičku hovoriť. Obraz kamera sníma vo Full HD rozlíšení a po predplatení služby Petcube Care celý záznam nahráva a ukladá na cloud.


Kľúčové vlastnosti kamery Petcube Play

  • Umožní dohľad nad domácim miláčikom, ak ste mimo domova
  • Snímanie vo Full HD rozlíšení a v 138° zornom poli (až trojnásobný zoom)
  • Obojsmerný mikrofón, nočný režim & snímač pohybu
  • Integrovaný laser – manuálny alebo automatický režim ovládania
  • Notifikácia vďaka mobilnej aplikácii (pre Android alebo iOS zariadenia, zadarmo na stiahnutie na iTunes & Google Play)
  • Protišmyková spodná strana umožňuje inštaláciu na ľubovoľnom mieste
  • Kompatibilná s dávkovačom Petcube Bites
  • Podporuje funkciu nahrávania záznamu a jeho ukladanie na cloud*


* Nahrávanie záznamu funguje iba po predplatení služby Petcube Care.


Zabavte svojho maznáčika s laserom, integrovaným v kamere Petcube Play

Z názvu kamery je okrem nahrávania úplne zrejmé aj jej druhotné využitie. Kamera Petcube Play obsahuje laser, s ktorého pomocou môžete rozvíjať pozornosť svojho maznáčika alebo ho proste len zabaviť, aby sa nenudil. Vhod príde tiež pohybové a zvukové čidlo, ktoré vám prostredníctvom mobilnej aplikácie zašlú notifikáciu, akonáhle zaznamenajú aktivitu.


V spojení, kedykoľvek sa vám zacnie

S kamerou Petcube Play vás a vášho maznáčika nerozdelí ani to, že ste od seba na míle ďaleko. Cez mobilný telefón s mobilnou aplikáciou Petcube App s ním môžete hovoriť a obraz môžete ľubovoľne približovať alebo zase odďaľovať. Všeličo je možné, a to nielen vo dne, ale aj v noci. Nie nadarmo disponuje snímač kamery funkciou nočného režimu.


Polička, stôl, statív alebo iné rôzne možnosti, kam Petcube Play umiestniť

Bonusom kompaktného vyhotovenia je fakt, že kameru Petcube Play môžete umiestniť kamkoľvek sa vám zapáči. Vďaka spodnej strane s protišmykovými nožičkami sa nevylučujú poličky, stôl alebo ktorýkoľvek iný rovný povrch. S priloženým statívom navyše je možné kameru o pár centimetrov vyvýšiť.


Inteligentné pohybové čidlo & notifikácie do mobilu

V kamere je zabudovaný aj inteligentný detektor pohybu. Akonáhle sa pred ním váš maznáčik pohne, Petcube Play vám vzápätí pošle do telefónu notifikáciu. Ak ste však v situácii, keď notifikácie nechcete dostávať, v mobilnej aplikácii Petcube stačí aktivovať režim Do Not Disturb (DND).


Prémiové funkcie so službou Petcube Care

Chcete zvečniť momenty, ktoré so svojím miláčikom a kamerou zažijete? Za symbolický mesačný poplatok vám služba Petcube Care sprístupní funkciu nahrávania do cloudu a ďalšie bonusy, ku ktorým bežní používatelia nemajú prístup.


Dokonalý prehľad o dianí v celej domácnosti

Rozmiestnite viac kamier Petcube Play po celej domácnosti a majte za každých okolností perfektný prehľad o tom, čo váš psík alebo mačička celý deň vykonávajú. Zvážiť môžete aj využitie vylepšenia Petcube Bites: kompatibilného dávkovača, ktorý maznáčika v čase neprítomnosti nakŕmi za vás.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Petcube Play
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Petcube Play. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Petcube Spielen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Petcube Spielen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Petcube Play.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií