Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

PHILCO PKG 5602

Zobraziť katalóg
PHILCO PKG 5602
Sporák kombinovaný, energetická trieda A, šírka 50cm, plynová doska - 4 horáky (1.75/1.75/3/1kW), elektrická rúra na pečenie 53l, gril, bezpečnostná plynová poistka, 85x50x50cm
Kód:  FAC2725b Produktové číslo:  PKG5602 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

PHILCO PKG 5602

PHILCO PKG 5602 predstavuje moderné a vysoko komfortné riešenie pre tepelnú prípravu pokrmov na sporáku aj v rúre. Kombinovaný spotrebič disponuje plynovú varnú dosku sa 4 varnými zónami a elektrickú rúru na pečenie o objeme až 53 litrov . Varná doska je vybavená elektrickým zapaľovaním a dvojdielnou mriežkou pre stabilnú podporu hrncov. Pre ohrev väčších hrncov a panvíc môžete zvoliť dva zadné 1,75 kW horáky . Na menšie nádoby využijete jeden predný 3 kW horák vľavo alebo 1 kW vpravo . Bezpečnostnú funkciu plní integrovaná plynová poistka .

Multifunkčná elektrická rúra ponúka možnosť využitia horné a dolného ohrevu a grilovanie . Manipuláciu s plechmi vám uľahčí chrómované podpery , Ktoré sa tiež ľahko udržujú. Oceníte tiež dômyselne navrhnutý odkladací priestor s výklopom , Kde pohodlne uložíte hlboký plech aj rošt , Ktoré sú súčasťou balenia. V príslušenstve ďalej nájdete praktický príklop na varnú dosku , Ktorý je veľmi elegantným riešením nielen pre upratovanie vašej kuchyne.

Požadovanú teplotu aj výšku plameňa jednoducho navolíte pomoc í otočných voličov na prednom ovládacom paneli. Výhodou je veľmi nízka spotreba . Spotrebič sa radí k triede A , Čo šetrí nielen vašu energiu, ale aj financie. Vďaka optimálnej šírke sporáka a polohovateľným nôžkam ho navyše ľahko umiestnite do každého interiéru. Poteší vás exkluzívnym dizajnom v bielom prevedení .

Kľúčové vlastnosti:
  • Horný a dolný ohrev
  • Gril
  • Integrovaný zapaľovač
Doplňujúce informácie:

Varná doska:

ľavý zadný horák - 1,75 kW
pravý zadný horák - 1,75 kW
ľavý predný horák - 3 kW
pravý predný horák - 1 kW

Príslušenstvo
Hlboký plech
Rošt

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A Hotovo!
Spotreba na cyklus (statické pečenie)
0,79 kWh Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Šírka
50 cm Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Rozmery

Šírka
50 cm Hotovo!

Energetická trieda

Energetická trieda
A Hotovo!
Spotreba na cyklus (statické pečenie)
0,79 kWh Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre PHILCO PKG 5602 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si PHILCO PKG 5602.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií