AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Philips Hue wdk lrk

Zobraziť katalóg
Philips Hue wdk lrk
Stmievač osvetlenia – Philips Hue WDK LRK
Kód:  PHL19038nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Philips Hue wdk lrk Predaj skončil

Philips Hue wdk lrk

Philips Hue WDK LRK je systém inteligentného bezdrôtového osvetlenia, ktoré vám ponúka kontrolu nad každým lúčom svetla vo vašej domácnosti pomocou inteligentného telefónu, hodiniek či hlasu. Vytvorte tú správnu atmosféru pre každý moment dňa. Začnite pracovať so sadou na bezdrôtové stmievanie Philips Hue a vychutnajte si ľahké plne bezdrôtové stmievanie svetiel v miestnosti. Systém funguje okamžite po vybalení zo škatule.

Kľúčové vlastnosti stmievača osvetlenia Philips Hue WDK LRK

  • Možnosť plnohodnotného ovládania pomocou telefónu
  • Jednoduché ovládanie stmievača osvetlenia Philips Hue pomocou smartphonu či inteligentných hodiniek
  • Možnosť ovládania hlasom cez najrôznejšie hlasové asistenty
  • Ovládajte svetlá vo vlastnom byte úplne odkiaľkoľvek
  • Inteligentný systém prirodzeného a intuitívneho ovládania osvetlenia
  • Ovládanie až 10 svetiel naraz
  • Bezdrôtový a na diaľku plne funkčný systém
  • Intuitívne a prirodzené stmievanie svetiel
  • Vo variante Philips Hue Light recipe kit a Philips Hue Wireless dimming kit

Spojenie s Philips Hue na diaľku

Stmievač Philips Hue WDK LRK môžete namontovať na akékoľvek miesto vo vašom byte, pretože funguje takmer ako klasický vypínač. Ovládajte až 10 svetiel pomocou stmievača alebo všetko pripojte k Hue Bridge, ktorý dovoľuje využívať ďalšie inteligentné funkcie a rozšíri tak systém o mnoho ďalšíchmožností. Svetlá môžete ovládať z pohodlia domova aj na diaľku napríklad z práce či destinácie svojej exotickej dovolenky.

Rozprávajte, počúvam!

Philips Hue môžete ovládať pomocou hlasových ovládačov, ako sú Amazon Alexa, Apple Homekit, Google Assistant a Microsoft Cortana. Ďalšou možnosťou, ako váš systém Philips Hue jednoducho ovládať, je pohybový senzor alebo ovládač. Vždy jednoducho a úplne intuitívne nastavíte intenzitu svetla a mnoho ďalších aspektov.Svetlá Philips Hue je možné prepojiť s ďalšími inteligentnými zariadeniami vo vašej domácnosti. Na ovládanie možno využiť oficiálnu aplikáciu Philips Hue, ktorá je navrhnutá priamo na splnenie všetkých vašich požiadaviek.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:
» Všetky starter kity Philips HUE
» Všetky stmievače osvetlenia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Philips Hue wdk lrk Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Philips Hue wdk lrk. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Philips Hue wdk lrk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Philips Hue wdk lrk. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Philips Hue vezeték nélküli fényerő-szabályozó készlet.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií